DNES SOM SA BOLA PREJST A ZAZRELE SOM TRI DIEVCATA V STREDE BOLA JEDNA PARADNE OPITA ZRELA AKURA TAK NA VYPLACH. CO SI O TOM MYSLITE HLAVNE CHLAPCI PACI SA VAM KED SA BABA TAKTO DORIADI. ALEBO JE KRAJSIE KED JE AKURAT TAK DO NALADY ALEBO BY NEMALA CHLASTA
no v celku na tom nie je nic zle preco by mali byt baby menej pravne ale na druhej strane vidiet tyckovat babu ktora sa mi paci by asi bolo pre mna dost nechutne
Ja som sa bol schopný kvôli alkoholu raz rozísť s jedným dievčaťom. Raz to urobila a bral som to tak že stať sa to môže každému, ale keď to urobila druhý raz a tam mi robila hanbu, tak som jej len pomohol vytriezvieť a potom som ju vyložil doma a nikdy viac som sa neukázal. Jednoducho nechápem ako sa niekto nedokáže naučiť piť. Ja som sa opil naposledy keď som mal 16. Aj od vtedy sa chodím s kamarátmi zabávať, ale viem kedy dosť. Minule som sa rozprával s jedným policajtom a on my povedal že oveľa častejšie nosia z diskoték totálne ožraté dievčatá ako chlapcov. To je veľmi smutné. To už dievčatá v sebe nemajú žiadnu dôstojnosť?
kazdy musi vediet,kedy mu uz staci..a v pravej chvili by mal prestat..ja sa dam vzdy iba do nalady..este nikdy som nebola opita..a je mi fajn..neznasam opitych chalanov,lebo su strasne perverzni a zase opite baby su velmi nadrzane a robili by to hocikde a s hocikym...
Ja som sa tiez rozisiel s dievcatom koli tomu, ze zabavu si predstavovala tak, ze sa spije pomaly do bezvedomia. Tak som to ukoncil. Tie 15 - 17 rocne "decka" to beru pomaly ako zivotny styl, v piatok vecer zacnu "zit" a skoncia v nedelu vecer... Ja takyto zivotny styl neuznavam a nie je nic horsie ako vidiet opiteho cloveka, ktory o sebe nevie a toboz dievca.
Co sa tyka toho, ze ked si dievca vypije je nadrane... Hmm, to su dievcata podla mna aj tak, ale ked si vypiju stracaju akekolvek zabrany a dostojnost.
no som dievca a mam 16 spila som sa raz tak ze som cestou domou osablila kazdy druhy strom. niesli ma dvaja chalani a nakoniec ma odviezla sestra s frajerom autom.Sablila som aj doma a tak sa mi nepodarilo ujst pred matkynimi ocami.No a ked ma potom zacala volat tequilka...
na oslave vypijem jeden cerveny strik a the end.Ani na vylete a ani s kamosmi.Hanbila som sa jako take hovädo!
Ja som sa prvykrat opila asi tak pred mesiacom ale to bolo niečo strašne...behom 10 minut som tolko toho vypila a tak mi buxlo do hlavy že so mnou šmarilo o panel to si ešte pamätam a potom už len ma frajer vzal sa prejst...a potmo už len take utržky...ale po tomto dni som poxopila akeho mam super xalana...ktory sa o mna cely večer a noc staral a nešmaril ma domov pred dvere...ale si ku mne sadol a pozeral ako 2 hodiny spim na lavičke...a staral sa o mna ako o novorodeniatko to mu do konca života nezabudnem!!Od vtedy viem kde je moja miera v alkohole!!
Ja som ozraty este nebol a vobec mi to nechyba... Naposledy sa jedna znama ozrala tak, ze nevedela ani vstat zo zeme. To bol fakt otrasny pohlad, a taky clovek uz podla mna ani nie je clovek ale prasa...
ja som bola naposledy ozrata ked som mala 18... este doteraz si pamatam ako mi bolo zle. od vtedy nepijem. teda obcas kvapku, ale to len tak ako pripitok inak nie...a ani mi to nechuti
p3tula ale pivo ma len 4,5% A pijem ho len spolocensky. Este nikdy som nebol opity... a pivne brusko uz trochu mam, ale to nie je od piva, ale od papania
ja som sa opila v 15 tak riadne ze som kosila kaje som chodila...a odvtedy som si povedala DOST!!! ze taku hanbu uz nechcem zazit..a najhorsie na tom bolo,ked vsetci si vsetko pamatali...len ja som mala okno ( a nic som si neuzila, lebo som len lezala na stole a na zachod chodila...niekedy som ani nestihla a tak odvtedy uz s mierou pijem...a je pravda, ze ked clovek este zacina, tak sa to da prepacit..ked tu mieru neodhadne. ale v neskorsom veku to je hanba a nechutne!!!! fuuuuuj
Opitost nie je ok ani na chlapovi ani na zene. Mne sa to tiez stalo, doteraz to mam pred ocami a patricne sa hanbim. Asi tym raz musi prejst kazdy...a tie nasledky.....nikdy viac..
Nie som chlap ale keby som tak sa mi to maximalne hnusi , kočka čo je ako tak v naladičke a vie sa kontrolovať, to beriem ale taka ktora ledva sa udrží na nohach a nevie už ani abecedu povedať tak ufff nechutne a trapne podla mna!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale chlapi na tom nie su o nic lepsie...
Co sa tyka toho, ze ked si dievca vypije je nadrane... Hmm, to su dievcata podla mna aj tak, ale ked si vypiju stracaju akekolvek zabrany a dostojnost.
na oslave vypijem jeden cerveny strik a the end.Ani na vylete a ani s kamosmi.Hanbila som sa jako take hovädo!
je na tom vela pravdy...
Plati - vsetko s mierou.