Čauko, stalo sa vám už niekedy, že ste sa spili ako prasa, grcali a nepamätali si vôbec nič? Ako ste sa potom cítili pred ostatnými nasledujúce dni, čo vás videli a neboli ste teda v najlepšom stave?
Tu noc so mnou bolo 7 ludi, vyhodili ma z jedneho klubu, kamarati vraveli, ze som sa zasa dostal dnu, ale ako, to uz nikdy nezistim. Vypadok mam od 1 do 4 hodin rano, nejake zablesky som mal, napriklad cesta autom, zastavka na benzinke... Ja nejako nepijem, ale zasa vydrzim vela, no mal som narodeniny a tak sa inak nedalo. A existuju aj fotky a videa, zrovna brat to vsetko fotil a ukazal doma mame, ha ha ha, aspon sa kazdy zasmial, aspon ze som o mesiac dostal sancu oplatit mu tuto klebetnost.
Stalo sa mi to dvakrát a stačilo...
Čo sa potom dozvie človek na ďalší deň to je horor...
A nedajbože keď ste v takom stave tak ľahko správite niečo také čo veľmi oľutujete neskôr... Preto už ani ja nepijem len decentne nech viem kde som.
28.1.2016 vyhrali sme v Piatok pohár vo futbale, samozrejme trebalo patrične osláviť. Vypil som toho viac než dosť ale bol som úplne v pohode, všetko som si pamätal do momentu kedy som šiel na autobus domov. už som sa len zobudil na posteli vedľa seba sačok na vracanie (prádzny), chcel som vstať z postele no zisitil som že neviem na jednu nohu stúpiť, dotrepal som sa k zrkadlu v kúpelke.. celá tvár od blata a rozbité ústa.. asi tak som dopadol Nič príjemné. Ale tak mal som skoro 18 a odrbal som sa tým že som sadol do tepla kde bolo 1500 stupňov a položilo ma to ale som chlapec čiže raz to muselo prísť. Ak máš 15 rokov tak sa zamysli Aspoň vieš že to nie je nič dobré. Dúfam že dostaneš poriadného zaracha a aj po zadku od rodičov. Pitie nie je frajerina pre deti len aby som bol super. Najbližšie sa priblíž k alkoholu keď budeš mať trocha rozumu a nenechaj sa presvedčiť kamarátmi aby si vypila lebo pravdepodobne ťa nejak nebrzdili.
@christine13 Ty si sen každého rodiča počúvaj
a čo, mňa v 16tich doniesli domov hore značky, a veľmi sa za to hanbím odstupom rukou, najlepšia droga je čistá myseľ.
@freedef jaa som to ani nebrala ako frajerinu... rodicia sa našťastie nič nedozvedeli, lebo sme to nejak uhrali...a keď si vezmes 15 a 18 nie je až taky rozdiel....tak aké deti. Ja mam z toho ponaučenie ze bud nepiť vôbec alebo vedieť kedy prestať. Najhoršie ze ja som vedEla kedy stačí, ale bola som tvrdohlavá...a hrozne to lutujem
nespočetne veľakrát po dobu asi troch rokov...kamaráti mi vždy povedali, čo som robila a po týždni som si začala spomínať ..raz som prišla opitá aj domov, ale vôbec si to nepamätám, ale vraj som aj grcala, doteraz mi to mama vykrikuje ...odpila som si svoje a teraz už vypijem max Strongbow
a ako som sa cítila? normálne, neznámi ľudia ma zastavovali na ulici, ako keby sme boli naj kamoši ..žila som proste "rockerský život", chodila som v kanadách, maskáčoch, rozbíjala si nos v pogu na koncertoch, pila rum a tak..kde sú tie časy joj
to sa mi nestalo nikdy, ale myslel osm si že sa mi nestane ani nikdy to že budem mať výpadky pamäte po pití ... nikdy som ich nemal ale v poslednom období sa mi to sem tam stane ale nie je to nič hrozné pretože mi stačí detailnejšie opísať situáciu a hneď si ju potom poskladám celú a spomeniem si (ale hej v prvom dojme o nej neviem) občas sa to stane
ano, zvracala som sa, nic si nepamatam, chcela som skocit z okna, smiala som sa, potom som zacala revat, povedala kamaratke, ci ma chce znasilnit, utekala som, museli ma tahat...a vela dalsieho...no trapas na cely zivot, ale sa dozvedeli mnohe veci, vdaka comu ma mozno lepsie chapu a aj sa ku mne lepsie spravaju... a bolo to na chate minuly rok v juni...odvtedy som pila len tak do nalady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Čo sa potom dozvie človek na ďalší deň to je horor...
A nedajbože keď ste v takom stave tak ľahko správite niečo také čo veľmi oľutujete neskôr... Preto už ani ja nepijem len decentne nech viem kde som.
a čo, mňa v 16tich doniesli domov hore značky, a veľmi sa za to hanbím odstupom rukou, najlepšia droga je čistá myseľ.