@zlaigica ..a co ti dava tento kamarat,ked sa s nim niekto priateli prilis casto? zbytocne minanie penazi, zla mienka u priatelov.. akoby sa ten clovek nevedel bez toho odviazat..pritom bez alkoholu sa da tak isto prezit piatok ako s nim..
..ja pijem len na vacsich akciach (silvester, ples, festival).. inak to ku stastiu nepotrebujem...
Pokial ide o mňa, som abstinent a nemám takmer žiadne skúsenosti s alkoholickými nápojmi. Teda nepoznám, aký je to pocit opilosti a tú tzv. po opici . Alkohol vysušuje ústnu sliznicu, a tak má pijan pocit, že je stále smädný, a preto sa snaží neustále zaháňať smäd pitím ďalšieho sústa
dneska som si fajne popil a hned mi je lepse, konecne ma prestal bolet zub, prestal som stresovat koli zajtrajsej pisomke a je mi teraz fajn akurat som ospaly (to je asi koli tomu ze spim denne asi 3-5 hodin) no dnes musim byt hore aby som sa trocha poucil matiku, takze piste, piste nech sa nenudim
niekedy je prilezitostne je raz za 2 mesiace a niekedy aj 2x za tyzden. Snazim sa co najmenej, a ked tak aspon velmi neztat a hlavne pit vela vody a vela jest aby som sa neodvodnil
Nemam sice ziadny dovod, ale vazne ho nemam rada ... pride mi proste zbytocny a hlupy. Nechapem ludi ktory si proste kupia falsu vina domov lebo je utorok, lebo je streda, atd.
Nevravim ze som nikdy nepila alkohol jasne ze vianocny vajecny konak musi byt a podobne prilezitosti, ale som asi jediny slovak co vazne vazne alkohol nemusi ani citit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
..ja pijem len na vacsich akciach (silvester, ples, festival).. inak to ku stastiu nepotrebujem...
a príležitosť vlastne totéž. nepijem predsa bez príležitosti. a príležitosť nie je len cez víkend.
nejsom alkoholik
Nco su tu take debilne diskusie? Bolo to tu uz fakt aspon 5x.
Nevravim ze som nikdy nepila alkohol jasne ze vianocny vajecny konak musi byt a podobne prilezitosti, ale som asi jediny slovak co vazne vazne alkohol nemusi ani citit.