@torpedo08 no ono je na to nejaký zákon alebo predpis alebo čo, hruškovica sa môže volať len to, čo je naozaj vypálené z hrušiek, alebo aspoň nejakú časť musí takú mať, neviem, keď sa to volá len hruška, tak to práve z hrušiek nie je a dávajú tam kus ovocia aby to vyzeralo že hej.
ináč voči hruškovici, ak si odmyslíme to, že celkovo alkohol neznášam veľmi dobre, vážnejšie námietky nemám, asi som sa z nej ešte nikdy tak riadne neopila aby mi pri nej obracalo žalúdok viac ako pri inom tvrdom.
hrusku som mal rad spissku, ale odkedy som sa so spoluziakom na dozvukoch stavil o euro sest smiley: bol som uz poriadne opity), ze zjem tu hrusku zvnutra, napina ma uz pri spomienke. Zjedol som, padol som na zadok a uz si nic nepamatam...
ja len, že preto sa to volá gas familia lebo je to rodinna firma to znamená že riaditeľ a ostatný čo sú na tých vyšších pozíciach tak je to jedna rodina. Seriozne...... okrem tých robotníkov tak tí už nie a hej ten slogan je super
Môj prvý a posledný zážitok s hruškou: Opili sme sa v krčme asi vodku sme pili alebo slivku alebo rum alebo čo a vyšla som von, že potrebujem vzduch...a tam nejakí chalani dopíjali z plastovej fľaše niečo a nešlo im to tak ma oslovili , že či im nepomôžem lebo chcú ísť do krčmy ale s fľašou ich nepustia....povedala som ,, ak to neni hruška tak jasné " , pokrútili hlavami , že nie je to hruška. Tak som sa napila . Hádajte čo to bolo?
Keď si spomeniem na takú vanapo hrušku litrovečku až ma strasie , ale kamarát vedel zohnať domácu hruškovicu a tá bola v pohode , no už som ju dlho nepil
jediná skúsenosť s hruškou - došiel chalan, že či s ním budem chodiť, ja totál prekvapená, vravím že nie... a potom prišiel kamarát, vraví že dobre bude, poď, napi sa, trochu na nervy. never more, ale dostalo ma to z toho šibnutého stavu keď som len čučala že to čo do piče.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ináč voči hruškovici, ak si odmyslíme to, že celkovo alkohol neznášam veľmi dobre, vážnejšie námietky nemám, asi som sa z nej ešte nikdy tak riadne neopila aby mi pri nej obracalo žalúdok viac ako pri inom tvrdom.
ale hruška ako príchuť môže byť
asi spiš, čo ja viem, proste radšej tie lepšie, nie nejakú tesco hrušku
a hentie doma pálené ja moc nedávam, lebo mám väčšinou pocit, keď to vypijem, že asi zomrem...
No more hruška..
su chvíle, kedy to chce hrušku, na všetky ostatné tu je vodka
inak hrušku môžem, najlepšie s hruškovým džúsom, domáca je naj ale kľudne aj dajaký jelínek alebo niečo podobné
Nie, hrušku už fakt nie Fakt, stačilo mi na celý život