videl som tu milión tém na toto ale už mesiac poznám génia v technike ktorý produkuje, vie inovovať a vie vyvíjať veľa technológií pre istú nemeckú spoločnosť a je to alkoholik, no pokiaľ sa nenapije nevie sa sústrediť, má v práci protekciu tak môže zbáchať 3L tvrdého na šichte aby bol produktívny ale ganju odmieta ...pre neho je to feťácka droga.....ale je fakt dobrý, bčas som ním unvesený že kde sa to v jeho hlave berie toľký intelekt aj ked už zrúbe dvoch Jackov Danielsov a to do slovne...
@james98 to by si ho musel poznať tak ako ja aspoň mesiac ...dnes som mal s ním debatu lebo dnes vyjebal 12 pív 1 jacka a 1 koniferku na šichte .....takže asi viem ....bol som sám z toho v prdeli že čože lebo väčšinou vydrbal liter vodky alebo rumu a 5 pív no dnes dal kaliber a bol jak ....no skrátka bol v pohode a skladal náročné elektrické obvody..... skrátka sú taký ľudia, on mi povedal že pokiaľ v sebe nemá aspoň liter nevie sa sústrediť a povedal mi že keď je najebaný tak si vie v hlave otvoriť ten šuplík z informáciami ktoré potrebuje
@kubbox hej, tiez som takych poznal, ako spominas v prvom komente. a rovnako poznam hromadu programatorov co hulia a nijak im to nekazi produktivitu. niektori z nich kludne aj pocas prace, niektori pri tej predstave ze by si dali pocas prace su "preboha, nie, to by mi jeblo". obe tie varianty chapem, obe sa mi obcas stanu, zavisi to od mnohych inych veci =D
ludia su fascinujuce tvory, co je pre jedneho jed, pre druheho vie byt pohonna hmota, a naopak.
a potom este existuju ti uplne najdivnejsi, ktorych obdivujem maximalne, a nechapem maximalne: co nepiju, nehulia, nefajcia, ani obcas ani relaxacne, a napriek tomu vyzeraju ze su stastni a v pohode.
@midnight takže tak, ďakujem za odpoveď, lebo sú taký ľudia ...ja som mal priateľku čo nepila, nefajčila a ani nehulila a bola omnoho viac crazy ako ja a nechápal som....
@kubbox ale inac ten znamy o ktorom hovoris, takmer urcite to tak nemal vzdy, takmer urcite mal kedysi ze sa normalne vedel sustredit, a standardne na neho posobil alkohol, ale casom si vypestoval takyto brutalny alkoholizmus, ze je mozne, priam pravdepodobne, ze keby len tak zrazu naplno vysadil, tak zomrie na delirium do par dni.
a ked nevysadi, postupne, tak asi do par rokov zomrie na zlyhanie pecene.
a ak to tak nie je, tak by ho uz mali davno studovat lekari ze co je to za zazrak =D
@bezo16 už nerastie, ale tak bol som raz dole na Maďaroch čiže Blava a podobne a bol som prekvapený že tam rastie ....tuna u nás na severe nerastie ale okolo Blavy hej ... najmä v okolí Veľké Úľany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ludia su fascinujuce tvory, co je pre jedneho jed, pre druheho vie byt pohonna hmota, a naopak.
a potom este existuju ti uplne najdivnejsi, ktorych obdivujem maximalne, a nechapem maximalne: co nepiju, nehulia, nefajcia, ani obcas ani relaxacne, a napriek tomu vyzeraju ze su stastni a v pohode.
a ked nevysadi, postupne, tak asi do par rokov zomrie na zlyhanie pecene.
a ak to tak nie je, tak by ho uz mali davno studovat lekari ze co je to za zazrak =D