Tak o tom som nepočula, ale čo mám na vlastné oči overené je, že ukazuje nejaké promile aj po zjedení sójovej tyčinky... (a po dvoch sójových tyčinkách ukazuje viac než po jednej )
Nikde nemáš zaručené, že alkoholtestery, ktoré kúpiš v predajniach ti budú ukazovať správne promile za tú cenu... Keďže aj tie policajné mašinky (oveľa, oveľa drahšie) musia chodiť, myslím, že každý polrok, ale nie som si tým istý na kalibráciu...
Ale tiež si myslím, že je prehnané tvrdenie o tej polovici, ale ak si kúpiš nejaký za 10€ neočakávaj od toho zázraky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nikde nemáš zaručené, že alkoholtestery, ktoré kúpiš v predajniach ti budú ukazovať správne promile za tú cenu... Keďže aj tie policajné mašinky (oveľa, oveľa drahšie) musia chodiť, myslím, že každý polrok, ale nie som si tým istý na kalibráciu...
Ale tiež si myslím, že je prehnané tvrdenie o tej polovici, ale ak si kúpiš nejaký za 10€ neočakávaj od toho zázraky
a ak chceš z mg/l dostať promile, vynásobíš to dvomi
@6 -.-