Ahojte, chcela by som sa spytat, kedze je tu vela kreativnych ludi, co by som mala urobit v tejto vyzve? Chcem aby to bolo nejakym psosobom originalne ... Fakt by som bola vdacna za vase napady.
A ano, viem k comu toto cele sluzi a urcite nepatrim k tym
mna napadlo ze ked potom ako sa oblejes studenou vodou sa chvilu citis ako ludia s tou chorobou, tak by bolo celkom oroginalne si jebnut s niecim tazkym plnou silou po hlave a citil by sa clovek ako ludia s otrasom mozgu
@milosz
veruže pravdu nemáš,neobliala.
aj tak sa to video nedalo pozerať dlhšie ako najkratšiomožno.
príde mi to tak sedlácky podané, že asi aj kebyže rozpráva o konvalinkách rastúcich v prírode tak ho vypnem.
@jamjuch to nerobí takmer nikto? však sa vyzbieralo už vyše 42 miliónov dolárov...keby sa neoblievali vodou, tak by sa nevyzbieralo nič. Vďaka oblievaniu to má svoju pozornosť a sa to exponenciálne šíri.
@moonbeam ježiši áno ale myslím si že najväčší podiel je od bohatých a vplyvných ľudí .. a je rozdiel ak to niekto robí s tým že zaplatí a pomôže a niekym kto to urobí len preto aby mal lajky na videu
@jamjuch tak to áno...to, že sa budú oblievať aj bežní ľudia len pre zábavku, to treba brať ako samozrejmú vedľajšiu reakciu ale možno aj niekto z nich prispeje nejakým tým eurom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
sprav radšej harlem shake, som počul že je to novinka
veruže pravdu nemáš,neobliala.
aj tak sa to video nedalo pozerať dlhšie ako najkratšiomožno.
príde mi to tak sedlácky podané, že asi aj kebyže rozpráva o konvalinkách rastúcich v prírode tak ho vypnem.
Grcám nad nim, slovník výberový
slovník neslovník, restt je neskutočný pán a má pravdu!!!!!
Súhlasím.