Poznáte?Názory na interpretov ako: Arctic Monkeys,Interpol,The Kooks,Kasabian,The Strokes,Franz Ferdinand,Kaiser cheifs,Klaxons,Arcade Fire,Kings of Leon,Modest mouse,Placebo,The Killers,The White stripes,Maximo Park,Queens of the stone age,The Hives!
je to dobrá hudba, len.. chcelo by to u niektorých poriadnu dávku originality. napríklad, nemám problém s Artic monkeys, killers a s Placebom už vobec nie, Hives sa tiež dajú. ale čo ja viem, často mi to príde na jedno kopyto, všetko.
@8 . placebo mam rad,a najme tu pesničku ,a je mi ukradnuta ktory interpret ju "vymyslel" skor.
MOja zlata ...je smiešne zatrtkávat THE WS čisto do rock and rollu..a nech akykolek minimalisticky ..nexistuje interpret ktory sa serie len do jedneho zanru pretoze sa to neda.The WS má prvky rock and rollu,alternatíva,indie rock, kusok bluesu. a white stripes sa nepovažuje za minimalsiticky roc.and.rol ale za Garage Rock .
@rooar ono ide o to, že placebo ju hrávajú len naživo ako poctu frankovi blackovi a jeho skladateľským schopnostiam a aj to nie na každom koncerte. inak ju majú len na bonusovom disku, je spravená úplne rovnako ako originál, len s tým rozdielom, že to spieva molko, to je všetko. takže by bolo proste fajn, ak by ľudia vedeli, že niečo ako pixies aj existuje. (a že je to legendárna kapela, ktorá položila základy grunge a alternatívneho rocku)
a neviem, či si niekedy počul takú vec, ale predstav si, že všetky štýly, ktorými si teraz WS opísal, vychádzajú z rock´n´rollu (teda okrem blues)
@21 .. mylady...Blues je základom pre vznik moderných žánrov ako sú džez, bluegrass, R&B, ROCK,takze aj rock and rollu, hip hop a dokonca aj popu , skoro vsetko z tych mutantov okolo rocku vzniklo z bluesu ...bojim sa povedat ze uplne vsetko.
@21 takze samozrejme ze z Rock n rollu nevznikol Blues...bolo to prave naopak pretoze blues je zaklad modernej popularnej hudby 20 storočia.. (nech to nevizera ze sa snazim odporovat za kazdu cenu..alebo mudrovat.to nie..ale tak to je som ppesvedčeny ak nevertie wikipedujte
@24 neveim toho vela to nie...ale cloevk tu ani nemoze pisat co chce a cco je presvedceny ze je pravda bez toho aby to nebol niekto kto to nebude tolerovat len preto ze to vyzera ako mudrovanie. Niesom nikto..sračku viem.. ale to ze z BLuesu zišiel ROCK to viem.
@rooar ja nechápem, KTO Ti tu odporuje, tiež vidím nejaké nezrovnalosti, škaredo si to nadádzal do jedneho vreca a ten Where is my mind ma tiež pobavil, ale tak fajn
Človek (@grietusha ) Ťa upozorní a Ty jej tu pomaly do píč nadávaš
A ruku do ohňa za ňu, že o tom vie trošku viac, presnejšie a lepšie než Ty
Idem si ja pustiť nejakú elektroniku radšej, veď ja tu ani nepatrím pomaly
@26 Ja som nepovedal, že netolerujem. Ale ak mám byť už úprimný, celé škatuľkovanie a žabo-myšie vojny, ktoré rozhodujú o tom, či niekto hrá minimalistický rock, alebo garage rock, mi na tvári vyvolávajú mierny úsmev. Žiadna kapela nerieši, čo hrá... iba niektorí jej fanúšikovia a hudobní "kritici" áno.
@hnisavica divil by si sa, ale poznám pár kapiel, ktorým záleží na tom, ako ich kritika nazve nechcem ich menovať, ale párkrát sa mi už stalo, že mi došiel e-mail "my nehráme toto! my hráme toto!" a pritom to boli len malé nuansy.
@28 ale ona v @21 nenapisala nic, comu by si mohol odporovat. ty si napisal 3 komenty za sebou o tom, ze rock"n"roll vysiel z bluesu. ale @grietusha nepisala, zeby rock"n"roll z bluesu nevychadzal. ona napisala, ze spominane zanre ako indie atd. vychadzaju z rock"n"rollu. ale zeby rock"n"roll nemal povod v bluese, o tom tam nevidim nic
@29 ..lol tak poprve mne je uplen jedno ake vztahy a ako sa strasen mozete mat radi,dalej ty ma nepoznas ,takžde poveim ludovo piču o mne vieš..a piču vieš čo ja viem a čo nie.. ..a ani ma nenapadlo aby som jej nadaval,a nemam rpečo nadavat ani tebe. presnejšia mozno ano..ale je smiešne ak povie ze skoro vsetko čo som vymenoval vyslo z rock and rollu ,orkem bluesu lol ... ano rock an roll je prva "etapa rocku" ..ale z rocku nevysiel blues. bolo to naopak , tak neviem či vei lepšie ..ale no jak chcete ..
pesničku where is my mind mi je ukradnuta ...poznam ju od placeba..a je jedno kto ju vymysel.. mne sa pači..a enchem poznat nič viac
Ukončme naše nezhody jednym a jednoduchym... its only rock and roll but i like it ..ako sa spieva rolling stones.
@38 ..tak to bol potom moj omyl ...ospravdlnujem sa. uz tomu (okrem) proiadne rozumiem a to ze som si to poraidne neuvedomil asi vdaka kofeinu a insomnii, neznamena zas ze som neandertalec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
práve where is my mind je od pixies pôvodne... aspoň si vyberaj, čím tu budeš machrovať
a ani neviem, čo ti v týchto škatuľkách hľadá práve white stripes... keďže to je minimalistický rock´n´roll
indie ma už nebaví pár rokov, snáď okrem the strokes, arctic monkeys, ako tak the kooks a the fratellis
alternatívu môžem stále.
a tak. okrem toho táto diskusia tu je už dávno
@8 . placebo mam rad,a najme tu pesničku ,a je mi ukradnuta ktory interpret ju "vymyslel" skor.
MOja zlata ...je smiešne zatrtkávat THE WS čisto do rock and rollu..a nech akykolek minimalisticky ..nexistuje interpret ktory sa serie len do jedneho zanru pretoze sa to neda.The WS má prvky rock and rollu,alternatíva,indie rock, kusok bluesu. a white stripes sa nepovažuje za minimalsiticky roc.and.rol ale za Garage Rock .
a zvyšok iba tak zbežne poznám a počúvam
a neviem, či si niekedy počul takú vec, ale predstav si, že všetky štýly, ktorými si teraz WS opísal, vychádzajú z rock´n´rollu (teda okrem blues)
Ešte niečo povedz
Človek (@grietusha ) Ťa upozorní a Ty jej tu pomaly do píč nadávaš
A ruku do ohňa za ňu, že o tom vie trošku viac, presnejšie a lepšie než Ty
Idem si ja pustiť nejakú elektroniku radšej, veď ja tu ani nepatrím pomaly
pesničku where is my mind mi je ukradnuta ...poznam ju od placeba..a je jedno kto ju vymysel.. mne sa pači..a enchem poznat nič viac
Ukončme naše nezhody jednym a jednoduchym... its only rock and roll but i like it ..ako sa spieva rolling stones.
a čo keby sme sa rozlúčili s "Hyper-hyper" ako to spieva Scooter?