JA sa chcem spytat zien aku maju skusenost s muzmi,ktory ked zistili ze ak namate v hlave seno,ale dost velky aa v pohode rozum ci sa zlakli a preco si asi myslite ze to tak je okrem toho ze sa asi zlakli.Skor ze preco podla vas sa lakaju?
S orry nejkao sa podarilo ze mi to tu hodilo dvakrat asi blbe prsty najviac pravdepodobne.tak mi prosim nenadavajte sorry fakt.Nečchcel som,kazdem sa moze stat
Nechapem chalanov, ktori by chceli, aby ich baba mala IQ mensie ako je IQ trojrocneho decka a ak by mali vacsie IQ, tak ze by od nich(tych dievcat) utekali. S tymto som sa este netretla...skor co poznam chalanov, tak boli aj celkom radi, ak stretli rozumnnu babu...pokial neslo len o zaje*avanie abo "chodenie" na jednu noc(maximalne tyzden a potom si uvedomi, ze sa s nou nema o com bavit).
to stále bude prevládať asi ten fakt, že muži budú prekvapení, že aj opačné pohlavie nosí mozog, už by to mohlo vymiznúť, lebo si myslím, že na Zemeguli sa to pekne vyrovnalo, tupcov je pol na pol, tak čo riešiť...
By ste sa teda cudovali co prikladov stacim zaregistrovat len za jeden mesiac a hlavne aj u taky ludi co som myslel ze su normalny.
A myslim zeto musim spresnit.Nejde o baby co maju v hlave teda nieco ale este nieco aj naviac.
Myslim tym sbavedome a rozumovo starsie baby ako su ty chalani.
Napr moj pripad:Zoznamili ma s babou ktora ma 23 a vlastni Penzion a jednu diskoteku uz predala.Rozhovor s nou ma uplne iny smer aj farbu atd... ako s inymi dost rrozumnymi babami a konkretne na jej som videl kolko chalanov to radsej vzdalo.Ani neviem ci preto ze krajsiu zensku som este nevidel alebo prave preto ze sa boja jej intelektu alebo sarmu co z nej tak vyzaruje,aj ked je to uplne creazy super rozumna baba s ktorou si pokecas o hocicom od toho ako sa vyrabaju sparadla do usi az po nekonecnost vesmiru.
Asi tak chcem aby ste chapali moju otazku a nie len ze su rozumne ale ze maju naozaj v tych peknych hlavach aj nieco viac.
Aa toto ty myslis, no to je pre mna velmi zaujimave, lebo mam strasne rad ludi z ktorych mam pocit ze vedia viac nez ja a ze maju nejak vybudovane nazory ,lebo ja sa rad poducim novym veciam, skor nemam rad ked sa bavim s niekym kto mi nema co nove povedat.. Takze tym padom aj taketo velmi inteligentne ambiciozne baby mam velmi rad .. A nebojim sa
ja som napisala zase ze je to pol na pol, nikto nikoho neprevysuje, iba v konkretnych pripadoch je to uz ine, a pri inteligencii je to v rovnovahe
a preco by ste si nevedeli priznat, ze nieco neviete, co vie iny bez ohladu na pohlavie? to si si napisal, asi na tom daco aj bude neviem, hehe, no dobre nechajme tak, vsetci v niecom sme dobri, ak bude ucta, bude aj zivot lepsi
VIdis LAcisko a tom som a si tak rozpraval presne.Ale u mna je ti este aj na takej urovni ze ma take zeny nesmierne pritahuju,priam nenormalne.
A Zipporah:S tou uctou mas pravdu a ked pridas uprimnost tak potom nieje skoro nic riesit a svet by bol krajsi,ale ako idea ze budeme mat len politikov co sa budu starat len o nas a nie o vlastne vrecka tak aj toto je este hudba buducnosti a nie blizkej pritomnosti.
tak ja by som bol rad ak by som stretol babu co nema len njeco v hlave ale aj tuna uz spominane njeco navyse pretoze som az prilis ukecany a komunikativny...a ak by clowek stale kecal a ten druhy by nevedel k tej teme nic povedat...jednoducho inteligencia 4ever ae na toto je uz aj jedno slovenkse prislovie...z krasnej misy sa nenajes ked je prazdna...
Ja milujem ambiciozne a inteligentne baby, ktore maju vseobecny prehlad. A koniec koncov mi sedia vseobecne viac ludia co maju nieco v hlave. Nemam rad sprostych ludi..
Ale zas inteligentne recicky mi nie vzdy vyhovuju. Obcas treba byt aj blbi...
hej suhlasim s tommym a nemam rada ked niekto pouziva cudzie abo odborne slova ked newie co znamenaju napr moja kamoska videla ako pes taha ujka na bajku a miesto to je korupcia povedala to je kompromis no ja som nemohlaa
krasnacica- mozem s tebou len suhlasit...mam rada takych, s ktorymi mam o com kecat...a nemam rada, ked niekto pouziva moc inteligentny humor..vtedy som akosi mimo
Presne sko si povedal nie vždy je zas až stéle dobré mať pri sebe človeka ktorý je uvedomalý a nedokáže sa aspoň niekedy vyblbnúť.
Aj to je treba a zatiaľ mám to šťastie že som natrafil na veľa takých ľudí.
Pre prríklad napr. ta priatelka čo má ten penzión a tak.Keď ideme sem tam na kávu či pizzu tak kecáme len tak o normálnych veciach a jesné že do kontextu rozhovoru zapojíme aj nejaké tie vtipy na ktoré sme obidvaja ako keby zavislý.
A keď príde piatok tak všetko bokom a normálne uletená zábava a tanec a všetko s tým spoločné.Samozrejme že sa do toho niekedy zakomponuje niečo v norme ale nepreháňame to.Predsa si len treba niekedy vyraziť z tzv. kopýtka.
A hlavne čo sa mi ne nej najviac páči je úprimnosť aj keď viem že som to už na birdzi kopu razi vravel ale pri nej to musím taktiež spomenúť,proste to milujem a je mi lepšie s ľudmi čo viem že keď im niečo bude na mne vadiť mi to povedia do očí a nebudú sa tváriť priateľsky aj keď to v skutočnosti tak nemyslia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to stále bude prevládať asi ten fakt, že muži budú prekvapení, že aj opačné pohlavie nosí mozog, už by to mohlo vymiznúť, lebo si myslím, že na Zemeguli sa to pekne vyrovnalo, tupcov je pol na pol, tak čo riešiť...
A myslim zeto musim spresnit.Nejde o baby co maju v hlave teda nieco ale este nieco aj naviac.
Myslim tym sbavedome a rozumovo starsie baby ako su ty chalani.
Napr moj pripad:Zoznamili ma s babou ktora ma 23 a vlastni Penzion a jednu diskoteku uz predala.Rozhovor s nou ma uplne iny smer aj farbu atd... ako s inymi dost rrozumnymi babami a konkretne na jej som videl kolko chalanov to radsej vzdalo.Ani neviem ci preto ze krajsiu zensku som este nevidel alebo prave preto ze sa boja jej intelektu alebo sarmu co z nej tak vyzaruje,aj ked je to uplne creazy super rozumna baba s ktorou si pokecas o hocicom od toho ako sa vyrabaju sparadla do usi az po nekonecnost vesmiru.
Asi tak chcem aby ste chapali moju otazku a nie len ze su rozumne ale ze maju naozaj v tych peknych hlavach aj nieco viac.
Neviem kde som ti zakomponoval ze sme prekvapeny ze opacne pohlavie nosi mozog?
Mi to viem len to vy si stale myslime ze to nevieme priznat ci pochopit ci ako a ze my sme ti tupci s mozgom ale bez rozumu.
a preco by ste si nevedeli priznat, ze nieco neviete, co vie iny bez ohladu na pohlavie? to si si napisal, asi na tom daco aj bude neviem, hehe, no dobre nechajme tak, vsetci v niecom sme dobri, ak bude ucta, bude aj zivot lepsi
A Zipporah:S tou uctou mas pravdu a ked pridas uprimnost tak potom nieje skoro nic riesit a svet by bol krajsi,ale ako idea ze budeme mat len politikov co sa budu starat len o nas a nie o vlastne vrecka tak aj toto je este hudba buducnosti a nie blizkej pritomnosti.
Ale zas inteligentne recicky mi nie vzdy vyhovuju. Obcas treba byt aj blbi...
Som prekvapeny, ked stretnem mlade dievca s dost správnym a uvedomelým postojom na zivot...
Presne sko si povedal nie vždy je zas až stéle dobré mať pri sebe človeka ktorý je uvedomalý a nedokáže sa aspoň niekedy vyblbnúť.
Aj to je treba a zatiaľ mám to šťastie že som natrafil na veľa takých ľudí.
Pre prríklad napr. ta priatelka čo má ten penzión a tak.Keď ideme sem tam na kávu či pizzu tak kecáme len tak o normálnych veciach a jesné že do kontextu rozhovoru zapojíme aj nejaké tie vtipy na ktoré sme obidvaja ako keby zavislý.
A keď príde piatok tak všetko bokom a normálne uletená zábava a tanec a všetko s tým spoločné.Samozrejme že sa do toho niekedy zakomponuje niečo v norme ale nepreháňame to.Predsa si len treba niekedy vyraziť z tzv. kopýtka.
A hlavne čo sa mi ne nej najviac páči je úprimnosť aj keď viem že som to už na birdzi kopu razi vravel ale pri nej to musím taktiež spomenúť,proste to milujem a je mi lepšie s ľudmi čo viem že keď im niečo bude na mne vadiť mi to povedia do očí a nebudú sa tváriť priateľsky aj keď to v skutočnosti tak nemyslia.
tak nech ti to vyjde
Very Thanks,ale myslim,sorry teda viem ze to nevide takze asi tak.Som proste akoby stastne platonicky zamilovany.