Hlavne to sa mi páčilo ako mi pritom jemne fúkal na šiju a šepkal mi do uška ako ma miluje v rytme bolestivých zásunov, tak priamych a prudkých ako naša vášeň. Náš pot sa prelieval z tela na telo a jeho ruky skrotili tie moje. Už nešlo o to čo bolo a čo bude. Bol len on a hĺbka, ktorá sa viac a viac prehlbovala, aby ju v ukončení vzrušených krikov, zaliala jeho šťava a ako ambrózia, dala naším dušiam, pocit, ž niečo môže trvať večne.
strkať pohlavný úd do hrubého čreva ktoré je primárne určené na vylučovanie exkrementov ... ako, nech je ten pocit akýkolvek ale nejako ma to neláka niekedy urobiť na partnerke neviem, proste mi to príde ,,nevhodné,, (aj keď osobne som zopár krát tú chuť mal) ... (samozrejme bavíme sa len o normálnom sexe hetero ludí)
@madtwatterphd
Po prvé chápať ironický text ťa asi v škole neučili. Po druhé aj keby som kurva multibuzna aspoň si môžem povedať že niesom kokot, ktorý sa vop volnom čase po forach zaujíma o análne styky dievčat. Ako fakt kamarát macher si a hlavne originálny, normálne sochu ti staviam zo zemiakovej kaše a upevním ju na vrchol bratislavského hradu.
Po tretie, fakt sa mi tu ideš s plnou vážnosťou vyhrážať ty mentál? A čo mi spravíš? Napíšeš o mne status? Oooo uz sa bojím Alebo ma hackneš a zistíš si kde bývam ? Oooooo normalne zomrel som od strachu a zašťatý som až za ušami. Sa preber ty jebo z týchto svojích predstáv o sebe lebo raz keď z poza počitáča odídeš tak sa ti bude do smrti pred očami mlžiť ako nebudeš stíhať realitu zachytávať.
@romanskamene Nie, podotknutie ako niekto bude pár hodín sledovať fórum natešený na análne zážitky báb sa fakt dosť napiču tromfuje. A ak si toto neuvedomuješ tak to ťa netromfnem ani keby tu opíšem análny zážitok s celým europarlamentom.
@karlotiskot neviem co to splietas ale naco je tu forum ak si nemozem zalozit temu aku chcem? lebo nejaky moralista slusak ma chce cenzurovat? pisal si ze som "prijebany zakladatel fora" ja tam ironiu nevidim.
vobec nevies v akej realite zijem keby si vedel co vsetko som postvaral za posledny mesiac ake som urobil zvrhlosti a nemoralnosti a ake veci stvaraju niektore zeny asi by si sa prezehnaval od rana do vecera
prepac za to co som napisal, mam dost velku kocovinu boli ma hlava a reagoval som impulzivne, ale nenecham si od nikoho srat na hlavu.
@madtwatterphd Neviem načo je to fórum, keď sa tu nemôžem k téme vyjadriť že jo?
Ja niesom moralista slušák, ale je rozdiel mať chúťky a byť kokot. A hej hej cenzurujem ťa, hotový disident si.
A to čítanie irónie bolo na tvoje označenie mojej osoby ale vidím že mať zmätok vo veciach to je tvoje.
Ježiši, posledný pesiac som nastrelil do žili dvoch narkomanov a čo? Si sa trošku sekol s odhadom mojej osobnosti a o to čo ti chcem povedať.
Pre mňa za mňa buď aj na absťáku, kokotizmus ja rád komentujem.
@karlotiskot ked sa ti nepaci tak na to neklikaj. analny sex je normalna vec o ktorej sa da normalne bavit. kludne mozes naopisat aj ty svoje bukvicacke skusenosti. sice nejsom buzna, ale zaujima ma to. ja som anal este neskusal, ale najblizsie planujem pretiahnut jednu holku o ktorej je zname ze to ma rada do kakaca, uz som kupil aj lubrigel: Durex Play massage 2in1 stimulating s guaranou je dobry?
@madtwatterphd
Tieto žvásty do piči... bla bla bla...
Dobre môj pochvál sa s tým mamke, frajer si, určite ti koláč upečie len aby ťa mohla horúcim plechom jebnúť po hlave.
@karlotiskot keby nejsi taky vytupeny kokot tak ti dopne ze vsetky fora tykajuce sa sexu apod. su plne trolov a nemam zajem sledovat analne historky (viem pouzivat google totizto), skorej mi ide o odjeby ktore tu budem citat
btw nauc sa pisat vety tak, aby mali zmysel. ty kokot
(@8 )
Tak na všetko očividne zareaguješ a pochopíš ale toto mi napíšeš? Človek, ktorý ani čiarky nepoužíva, nie to ešte interpunkciu. Ako fakt, svetové je to dneska tu.
@karlotiskot aha, tak specialne pre pana si budem menit klavesnicu z EN na SK aby som mu mohol pisat z makcenmi. tak nejak si to predstavujes?ci uz nevies co napisat tak zacnes pisat taketo sracky?
@romanskamene Ako kurva už sa do piči spamätaj lebo mi žalúdok nadrapuje z tej prijebanosti. Tak ty mi napíšeš ako moje vety nemajú zmysel, ale keď ťa upozorním že očividne si im všetkým pochopil keď na ne reaguješ a že mi to píšeš z pozície človeka, ktorý vetám pre istotu nedá ani poriadnu formu tak ja som nakoniec pre teba kokot čo od teba vyžaduje neviem čo a že neviem o čom písať tak píšem takéto sračky aj keď takéto sračky si vytiahol ty? Ako normálne si bulvy vytlač z jamiek nech si vytvoríš aspoň akú takú schopnosť nazerať na seba...
@romanskamene Vieš čo bratku, máš pravdu lebo na toto ti mám ako čo argumentovať ty chápeš všetkým mojím nezmyselným vetám ale proste nemám tak písať lebo sú nezmyselné dobre fuck the logic and constructive criticism. Normálne kúpim ti metál do piči. Keď ti toľko ľudí píše na koniec konverzácie "radšej nič" tak to bude asi tým, že sa im ťažko toľko demencie zvláda ty jazykovedný ústav slovenskej republiky.
Neuraz sa ale na teba fakt nebudem reagovať ako to, že si tu bol nahonený na trolling miesto análnych zážitkov to ti ešte zožeriem, ale tieto tvoje pičoviny ktorých sa chytáš to je na mňa moc. Ako reagovať už nemienim na také sračky a kľudne si pvoedz ako si ma zotrel svojími úžasnými argumentami a sprav si kakao za odmenu ale fakt nečakaj už reagovanie na toto ty kokot. Toto je už fakt moc mimo.
@mojdedo koniec análneho otvoru je stále črevo, len má špecifický názov pokial viem
,, Konečník (lat. intestinum rectum alebo rectum) je posledná časť hrubého čreva (resp. pri inej terminológii posledná časť čreva nadväzujúca na hrubé črevo) stavovcov. ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
no a co ja viem, nebranim sa nejako, ale moje spomienky su velmi neprijemne a bolestive
@9 wtf?
Po prvé chápať ironický text ťa asi v škole neučili. Po druhé aj keby som kurva multibuzna aspoň si môžem povedať že niesom kokot, ktorý sa vop volnom čase po forach zaujíma o análne styky dievčat. Ako fakt kamarát macher si a hlavne originálny, normálne sochu ti staviam zo zemiakovej kaše a upevním ju na vrchol bratislavského hradu.
Po tretie, fakt sa mi tu ideš s plnou vážnosťou vyhrážať ty mentál? A čo mi spravíš? Napíšeš o mne status? Oooo uz sa bojím Alebo ma hackneš a zistíš si kde bývam ? Oooooo normalne zomrel som od strachu a zašťatý som až za ušami. Sa preber ty jebo z týchto svojích predstáv o sebe lebo raz keď z poza počitáča odídeš tak sa ti bude do smrti pred očami mlžiť ako nebudeš stíhať realitu zachytávať.
aj kebyže netrolluje, mne sa ten typek páči
vobec nevies v akej realite zijem keby si vedel co vsetko som postvaral za posledny mesiac ake som urobil zvrhlosti a nemoralnosti a ake veci stvaraju niektore zeny asi by si sa prezehnaval od rana do vecera
prepac za to co som napisal, mam dost velku kocovinu boli ma hlava a reagoval som impulzivne, ale nenecham si od nikoho srat na hlavu.
Ja niesom moralista slušák, ale je rozdiel mať chúťky a byť kokot. A hej hej cenzurujem ťa, hotový disident si.
A to čítanie irónie bolo na tvoje označenie mojej osoby ale vidím že mať zmätok vo veciach to je tvoje.
Ježiši, posledný pesiac som nastrelil do žili dvoch narkomanov a čo? Si sa trošku sekol s odhadom mojej osobnosti a o to čo ti chcem povedať.
Pre mňa za mňa buď aj na absťáku, kokotizmus ja rád komentujem.
Tieto žvásty do piči... bla bla bla...
Dobre môj pochvál sa s tým mamke, frajer si, určite ti koláč upečie len aby ťa mohla horúcim plechom jebnúť po hlave.
btw nauc sa pisat vety tak, aby mali zmysel. ty kokot
(@8 )
Tak na všetko očividne zareaguješ a pochopíš ale toto mi napíšeš? Človek, ktorý ani čiarky nepoužíva, nie to ešte interpunkciu. Ako fakt, svetové je to dneska tu.
kolace nepecie, ale zato robi vybornu plnenu papriku a este lepsie vyprazane cukiny
za prve: to ze som pochopil vsetkym vetam ktore si napisal ako kokot NEZNAMENA ze mas pisat ako kokot
za druhe, moje vety maju formu. nemaju akurat interpunkciu, zatial co u teba je to naopak.
cakam co dalsie mi napises, dufam ze odpises "radsej nic" ako kazdy dement ktoremu dosli argumenty
wtf
Neuraz sa ale na teba fakt nebudem reagovať ako to, že si tu bol nahonený na trolling miesto análnych zážitkov to ti ešte zožeriem, ale tieto tvoje pičoviny ktorých sa chytáš to je na mňa moc. Ako reagovať už nemienim na také sračky a kľudne si pvoedz ako si ma zotrel svojími úžasnými argumentami a sprav si kakao za odmenu ale fakt nečakaj už reagovanie na toto ty kokot. Toto je už fakt moc mimo.
,, Konečník (lat. intestinum rectum alebo rectum) je posledná časť hrubého čreva (resp. pri inej terminológii posledná časť čreva nadväzujúca na hrubé črevo) stavovcov. ,,