ANALNY SEX...PACI SA NIEKOMU,AKE MATE SNIM SKUSENOSTI?
Cheli by sme to skusit s priatelkou...ale kazda rada ako na to by bola dobra...nepiste mi sem prosim nezmyselnosi a mimo temy...prosim o radu takych co sa im to paci.
na to by som sa pytal duhoveho chalana @zajka30 ci vlatne teraz @ronik16 ...
ale teraz vazne...najskor by si mal mat skusenosti s vaginalnym sexom.Najdolezitejsia je hygiena , dalej treba vela lubrikantu kedze anal nema sekrecne zlazy ako vagina resp. ich ma velmi malo.Dalej partnerka musi byt dostatocne uvolnena a roztiahnuta lebo potom to boli...este jedna vec anal ma reflexivny pohyb smerom von a proti smeru dnu sa brani preto chvilu trva kym si partnerka vznikne , preto sa moze stat ze sa vam stanu mensie fopa... ked chces vyskusat tak dotoho ... v vlastnej skusenosti ti mozem povedat ,ze vaginalny sex je lepsi.
@mm47 nemyslim ze by som ja rozoberal svoj intimny zivot na nete.. podla mna je lepsie ak si mladi ludia nechaju poradit, ako by mali vzniknut nejake nehody problemy a podobne..
@delioncourt To je v tom ze uz si inak poradit ani nevedia dnes , bez Facebooku a celkovo netu sa ani nevyseru . Mne je to ukradnute , ale nechapem co caka ze sa dozvie .....
co take co by ho nemohlo napadnut aj sameho si mu napisal ty alebo ktokolvek iny
Čím skôr s takými je.nutými invektívami na moju osobu ukončíš, tým lepšie. Ak ťa tr.tkaval zajko je to tvoj problém tak sa ho drž, keď si bukvica komunikuj so seberovnými - orientovanými slušne povedané homosexuálmi. Len tolko k tebe.
vidno ze si este decko ... slovensko je az za martinom a ja narozdiel od teba nemienim urazat mesto martin zatial co ty si sa strapnil... v kazdom meste sa najde niekto ako ty.
Trapný si ty, tvoje a moje komenty tu nemuseli byť, keby si sa do mňa nezačal obúvať a osočovať nejakým zajacom s ktorým nič nemám, druhy raz si rozmysli koho tu na birdze oslovíš písomnou formou a čo to bude mať za následok. Existencia stránok, kde si môžeš robiť zo slušných ľudí srandu je ľahko k nahliadnutiu a môžeš sa tu s podobným štýlom konverzácie odbavovať až do rána.
Toto milujem kazdy bud kritizuje alebo papuluje hlavne pomozu 2 z 30 coz je vazne smutne ..
Budte ludsky a chlapcovi pomozte ako len nakladat na svoje vymyslene blbosti sa vzpametajte. Chlapec je naivny a mysli si ze nejste svine ale ze mu pomozete. Tak ty co mate skusenosti tak nech napisu ostatny by mali drzat jazyk za zubami.
@anosko to si vážne myslíš, že by sme tu na fóre na Birdzi mali radiť 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ročnému chalanovi ako na análny sex?
Kurvadrát, veď 16, to je ešte aj na normálny sex u normálnych jedincov celkom skoro si myslím.
Ja s tebou suhlasim ... ale ked chce tak mu to proste nezatrhnes ani rodicia mu to nezakazu to by musel byt inak vychovany. Ale teraz je to normalne ze dievca v 15 ma dieta ... Ide o to aky postoj si das k tomu sama. Ked pojdes s dobou a akceptujes neakceptovatelne tak to tak bude. Ak nie tak si vykricis svoj nazor a je to. Hlavne by malo ist k tomu aby si ludia pomahali nie aby sa zrali navzajom jak zvirata....
chlapce, anal je len slaby odvar sexu. Je pre tych , co nemaju na sex tu spravnu dierku(vid buzny). Zo zaciatku velmi bolestivy a nieje az tak vzrusujuci ako sa tvari....Osobne by som ti to neodporucala skusat , predpokladam,ze partnerka nema viac nez 18 a preto to aj z hladiska jej vyvinu bude neprijemny a bolestivy zazitok. Z anatomickeho je problem v tom, ze anal nema zlazy, kt. by umoznili lahsi sklz a tym aj lahkost sexu.. Z hygienickeho je to najlahsia moznost ako sa nakazit, ani ti nebudem radsej vypisovat, cim vsetkym,... takze moja rada znie, kasli radsej nato, vyhnes sa problemom,...aj ked v tvojom veku by som neodporucala ziaden sex, mas nato este kopec casu ...
@jana1056 boliet to vobec nemusi, ak pouzijes gel alebo olej, proste neco co klze a vobec to nie je definovane pre koho to je a nie je, kazdy moze mat rad nieco ine...
Ja osobne to zozadu milujem! Ale hlavne to nesmie boliet. Moja rada je: strasne dlhe maznanie az kym nebude uplne mimo ( obcas pomoze aj troska alkoholu- napr.cerveneho vinka) a potom poriadne pomazat a to dolovne- aj ak je uz uplne "roztecena" este pridajte lubrikant aj na nu aj na vtaka a potom pomaly zacni prstami a ked sa pri pohybe prstu prestane stahovat, sup tam s nim a riadne si to uzite!!! Pohlad jej pri tom prsia a "knoflicek" a bude v 7. nebi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Co keby si sa nepytal a isiel na to technikou pokus omyl
A hlavne to chce maximalnu doveru dievcata k chalanovi.. potom to ide a uziju si to obaja..
ale teraz vazne...najskor by si mal mat skusenosti s vaginalnym sexom.Najdolezitejsia je hygiena , dalej treba vela lubrikantu kedze anal nema sekrecne zlazy ako vagina resp. ich ma velmi malo.Dalej partnerka musi byt dostatocne uvolnena a roztiahnuta lebo potom to boli...este jedna vec anal ma reflexivny pohyb smerom von a proti smeru dnu sa brani preto chvilu trva kym si partnerka vznikne , preto sa moze stat ze sa vam stanu mensie fopa... ked chces vyskusat tak dotoho ... v vlastnej skusenosti ti mozem povedat ,ze vaginalny sex je lepsi.
co take co by ho nemohlo napadnut aj sameho si mu napisal ty alebo ktokolvek iny
Čím skôr s takými je.nutými invektívami na moju osobu ukončíš, tým lepšie. Ak ťa tr.tkaval zajko je to tvoj problém tak sa ho drž, keď si bukvica komunikuj so seberovnými - orientovanými slušne povedané homosexuálmi. Len tolko k tebe.
Ale toto sa este daa , videl som tu uz aj ovela blbsie ankety v sexualnej teme
ake velke slova s tak malej a blbej hlavy ...
2 . lubricant inak to je jak po betone sa klzat
3 . nezabudnite na ochranu , aspom potom nebudes musiet zakladat topic ze ci moze tvoja holka otehotnet cez prdel ...
Aká veľká odpoveď z ďalekého východu, len daj pozor aby si sa nenašiel na Sibíri.
vidno ze si este decko ... slovensko je az za martinom a ja narozdiel od teba nemienim urazat mesto martin zatial co ty si sa strapnil... v kazdom meste sa najde niekto ako ty.
Trapný si ty, tvoje a moje komenty tu nemuseli byť, keby si sa do mňa nezačal obúvať a osočovať nejakým zajacom s ktorým nič nemám, druhy raz si rozmysli koho tu na birdze oslovíš písomnou formou a čo to bude mať za následok. Existencia stránok, kde si môžeš robiť zo slušných ľudí srandu je ľahko k nahliadnutiu a môžeš sa tu s podobným štýlom konverzácie odbavovať až do rána.
Budte ludsky a chlapcovi pomozte ako len nakladat na svoje vymyslene blbosti sa vzpametajte. Chlapec je naivny a mysli si ze nejste svine ale ze mu pomozete. Tak ty co mate skusenosti tak nech napisu ostatny by mali drzat jazyk za zubami.
vies co nema to zmysel...ja som si o tebe nazor vtvoril a nemienim ho menit...
Výsledky volieb budu známe až v nedeľu dopoludnia, pane.
Predstava je nasledovná
Raz budem otcom dospievajúceho syna a on sa bude na nete pýtať ľudí, načo to okrem čúrania je a ako sa s tým narába...
ako tá predstava je groteskne smutná...
@mmartin10 skúsil si najprv gúgliť, než si položil takúto (s prepáčením) debilnú otázku?
Kurvadrát, veď 16, to je ešte aj na normálny sex u normálnych jedincov celkom skoro si myslím.
Ja s tebou suhlasim ... ale ked chce tak mu to proste nezatrhnes ani rodicia mu to nezakazu to by musel byt inak vychovany. Ale teraz je to normalne ze dievca v 15 ma dieta ... Ide o to aky postoj si das k tomu sama. Ked pojdes s dobou a akceptujes neakceptovatelne tak to tak bude. Ak nie tak si vykricis svoj nazor a je to. Hlavne by malo ist k tomu aby si ludia pomahali nie aby sa zrali navzajom jak zvirata....