nejde len o ananas ale celkovo o tvoju stravu ..mas proste veci ktore z toho robia delikatesu a naopak .. tak vela stastia pri dalsom testovani s partnerkou.. hip hip..huraa
Snad necakas ze ti tu niekto verejne bude rozpravat o svojich skusenostiach s ananasom . Ananas je verejne tabu. Vsetci ho jedia ale tvarime sa ze neexistuje.
Teda vyjadrim sa presnejsie, a chces aby bolo tvoje semeno chutne, vraj musis ananas jest castejsie, nestaci ze ho zjes len raz... A zalezi na tom, ci si pil, ci fajcis atd. A samozrejme aj na ostatnej strave.
no ja neviem, pisete, ze je potrebne upravit stravu celkovo, ale ja som fakt videla rozdiel po jednorazovke, aj ked toho ananasu (alebo to boli jahody?) bolo kopu. a takisto som videla rozdiel aj po alkohole a cigaretach (nefajcil, len narazovo dvacku ... nuz neviem, mozno to zalezi aj od metabolizmu.
Každé jedlo inak ochuti percentualne a kobinaci je vela. Je vedecky dokazane ze ananas dodavam az okolo 90% chuti kdezto take jablko, hruska a podobne bežne ovocia ochutuje priblizne 15 az 20%. Dalsie jedlo ktore docela vela ochutuje nieco okolo 60% je slanina a mastne jedla ale nedoporucujem ponom to chuti velmi zle. Preto ak chcete aby priatelke chutilo v ziadnom pripade nafajcite a nepite alkohol ten nici chutove bunky hlavne cigarety.
Otestovane to nemam vela veci si myslim a vela veci mam zistenych takze neberte ma prosim vazne toto je iba priblizny zisteny a pridany moj odhad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
"fuuuha ten ananas važne funguje(smajlík)....určite viete očom je reč... priatelka sa nestažovala (smajlík) "
...nempomôžem si, ale toto mi VYSLOVENE znie, ako že sa doteraz vždy sťažovala... a že teraz po ananáse... KONEČNE PRVÝ RAZ NIE, HURRAY!
nejde len o ananas ale celkovo o tvoju stravu ..mas proste veci ktore z toho robia delikatesu a naopak .. tak vela stastia pri dalsom testovani s partnerkou.. hip hip..huraa
ale zalezi aj na celkovej strave. vela napriklad na cigaretach.
Ale ananas sem, ananas tam, hlavne pokial predtym chlap nezere nejake ryby alebo klobasu...
A či to funguje... neviem
@kurtis chalan zer citrusy, to je epicke vitazstvo !
sme radi, že vieme, že ananás práve teba!
ananas radsej len v konzerve, ale ze vraj to funguje
Teda vyjadrim sa presnejsie, a chces aby bolo tvoje semeno chutne, vraj musis ananas jest castejsie, nestaci ze ho zjes len raz... A zalezi na tom, ci si pil, ci fajcis atd. A samozrejme aj na ostatnej strave.
Prosim vas o com to trepete.... ja som to nevysvetloval, vyjadril som sa priamo k problemu. Tak ma prosim nejebte.
Otestovane to nemam vela veci si myslim a vela veci mam zistenych takze neberte ma prosim vazne toto je iba priblizny zisteny a pridany moj odhad.