Ja sa volám Andrea a zaujímalo by ma, aké sme ked niaku poznáte aká je.. ked ty sa tak voláš aká si... možno prídeme na niake povahové vlastnosti ktoré majú všetky Andrei rovnaké
Ako nechápem, kto vymyslel tie kraviny ohľadom povahy na základe toho, ako sa človek volá. Veď predsa keď niekomu pri narodení dajú meno, nemôže to ovplyvňovať to, aký bude.
my sme mali teraz pred nedavnom jednu praktikantku na skole co nas "ucila" par hodin a bola sexyyy sme si ju fotili na hodine jak debili ale tak sranda bola aspon a volala sa andrejka samozrejme...a na poslednej hodine nam povedala ze tak si budeme tikat nie? ved to je blbe tak sme si tikali a jak skoncila hodina tak ja ze nazdar a dobre sa na tom bavila
jaj ja budem radsej tixo, lebo mame na skole jednu profesorku Andrejku ale ta wypada jako xodiaca mrtwola a nema to w hlawe w poriadku ale werim, ze to je len jediny exemplar na zemi, co sa tak wola
To, že na vás sedia nejaké charakteristiky nie je nič viac ako náhoda. Chceš mi povedať, že teraz keď ja sa volám napríklad Peťo, som nejaký. Pôjdem na úrad, zmením si meno na Erik a už budem iný ? LOL, veľa šťastia na psychiatrii
Tha ja si myslím že to má niečo do seba.... Lebo ja som Andrea, mam kamošky čo sa volajú Andrea a všetky sme niakým spôsobom šialené a aj silné povahy.. stale sa chceme dostač čo najdlaej... aj keď občas su t niake vynimky... ktoré zahanbujú naše mená no nee... ale tak tý sa asi mali narodiť ako zvieratká a ne ako ľudia.... napríkla Busch, toten neviem jak sa mu meno píše Usanladin alebo len náš macík Mečiar čiže Vladko napríklad moj nevlastný bratranec sa volá Vladko a bol vo väzaní.....
2Izdo: jedno mi povedz, ze preco si stale nedas pokoj s Dobsinotrtkou??? podla mna nevyzera zle ale nikdy mi nebola sympaticka a aby som nezabudol, ty si s nou stratil pol roka zivota...
ja som Andrea...som strasne tvrdohlava,blazniva,rada sa zoznamujem z novymi ludmi,chcem vsade byt a vsetko skusit,a som strasna bo sklamem kazdeho koho poznam myslim v laske...no asi len tolko .. keby neco tak napis... poviem blizsie
Ajca: Ta ja čisto jak ty tiež lámem srdcia nevynných chalanov už od detstva.. mam bláznivú povahu a rada robím dobrú náladu.. len pri tom potrebujem zlatých a dobrých ľudí... občas mam aj depky a o všetkom priveľa premýšlam... som ploste Andrejka so vším všudy
Tak s každým človekom si nájdeš niečo spoločné a aj keby to nebolo, tak si toho človeka, tak prispôsobíme, že bude mať niečo spoločné, i keď len detail... A takí ľudia, čo tomu veria to pripisujú menám alebo neviem jakým hlúpostiam a pritom sme ľudia a navzájom sa všetci podobáme...
aj ja som Andrea, ak ste si nevsimli náhodu podla nicku a musím súhlasiť, som dakedy strasne bláznivá a este radsej spoznávam nových ludí ale zas pri kazdom sa uvolniť nedokázem, musí mi ten človek prosto sadnúť. A čo sa týka vlastností, tak som otvorená, uprimná ale aj strasne tvrdohlava. Ked si daco myslím, tak nikto ma nepresvedcí o opaku, čo je dakedy na skodu No proste, máme straaaašne vela dobrých vlastností
Izdo, no ja keby sa do teba zalúbim, tak by som si to vázila na tisícjedna percent
Moja priateľka sa volá Andrea a neviem, aké sú charakteristiky pre nositeľky tohto mena, ale ona je dosť emocionálne založená až precitlivelá, občas bojazlivá a občas trošku lenivá a taký malý bordelár. Niekedy ma vie vytočiť svojím občasným ale prehnaným pesimizmom až sebaľútosťou. Na druhej strane rada sa smeje a vtedy to stojí zato. Je dosť jednoduchá teda myslím tým nenáročná, a tiež dosť vášnivá až náruživá. Je to také nežné žieňa, ale keď ju naseriem tak mi to poriadne nandá. Tiež je úprimná a pravduvravná, ale občas to treba z nej ťahať, niežeby nechcela hovoriť pravdu iba sa bojí, že tým niekomu ublíži. Má rada prírodu a skôr samotu ako veľkú spoločnosť, je to taká divožienka ... Suma sumárom je proste super
Ženské meno Andrea má grécky pôvod a v preklade znamená "odvážna". Nositeľky tohto na našom území stále obľúbeného mena oslovujeme Ajka, Andy, Andrejka.
Andrey, ktoré majú meniny 5. januára, sú ženy prefíkané, nedôverčivé a obľubujú iróniu. Obdivuhodná pamäť im umožní už v mladosti presvedčiť sa, že im stačí preletieť text učiva, čo počuli pred pár dňami v škole, a už ho ovládajú. Dobre sa cítia v povolaniach, kde musia byť stále v strehu a využijú všetko, aj lesť, aby im neunikol úspech.
Citový život majú Andrejky zložitý. Chcú, aby ich niekto ľúbil také, aké sú, ale keďže samy presne nevedia, aké sú, často sú zmätené a sklamané.
Andrey sú strhujúce, obdarené veľkou emotívnosťou. Ich činorodosť je úžasná. Majú náhle a nečakané reakcie.
Ich totemové zviera je líška. I keď sa obávajú neúspechu a neraz potláčajú svoje city, sú veľmi citlivé, podobné svojmu totemovému kvetu hyacintu.
Zdravie majú dvojtvárne. Keď sú šťastné, zdravie im slúži, keď sa utápajú v zachmúrenosti, všetko je inak. Mali by sa vyhýbať chladu a prievanu.
Obľúbená farba týchto žien je červená a biela, ochranným kameňom je achát.
Ver tomu, alebo nie. Ako chces. Jedna moja velmi dobra kamaratka je Andrea, a poviem ti, ze na nu to sedi tak na 15%. Ale napr. moja sestra je Veronika, a na nu ten vyklad o Veronikach tak sadol, ze som mala pocit, akoby niekto opisoval ju Podla mna nahoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
fakt neviem preco, ale ONO TO S TYMI MENAMI FUNGUJE...
a je to strasne krasna baba, s labilnou povahou, ktora sa lahko vzdava, a rada sa lutuje...
bracho, stratil, ale to neznamena, ze nemozem zas ...
...teda mozes stratit este raz
ale ked ja ju mam fakt rad, mozem za to, ze z toho vzdy vyjdem ako kokot??
asi sa nikdy nepoucim...
jasne, mas ju rad...len akosi si to ta mrcha nevazi...a potom ta zneuziva...to by som si ja nenechal
ziadna zena si nikdy nebude vazit to, ze ju mas rad...
umenie je, ked si ju tak vychovas...
to sa bohuzial neda (
Izdo, no ja keby sa do teba zalúbim, tak by som si to vázila na tisícjedna percent
Andrey, ktoré majú meniny 5. januára, sú ženy prefíkané, nedôverčivé a obľubujú iróniu. Obdivuhodná pamäť im umožní už v mladosti presvedčiť sa, že im stačí preletieť text učiva, čo počuli pred pár dňami v škole, a už ho ovládajú. Dobre sa cítia v povolaniach, kde musia byť stále v strehu a využijú všetko, aj lesť, aby im neunikol úspech.
Citový život majú Andrejky zložitý. Chcú, aby ich niekto ľúbil také, aké sú, ale keďže samy presne nevedia, aké sú, často sú zmätené a sklamané.
Andrey sú strhujúce, obdarené veľkou emotívnosťou. Ich činorodosť je úžasná. Majú náhle a nečakané reakcie.
Ich totemové zviera je líška. I keď sa obávajú neúspechu a neraz potláčajú svoje city, sú veľmi citlivé, podobné svojmu totemovému kvetu hyacintu.
Zdravie majú dvojtvárne. Keď sú šťastné, zdravie im slúži, keď sa utápajú v zachmúrenosti, všetko je inak. Mali by sa vyhýbať chladu a prievanu.
Obľúbená farba týchto žien je červená a biela, ochranným kameňom je achát.
Ver tomu, alebo nie. Ako chces. Jedna moja velmi dobra kamaratka je Andrea, a poviem ti, ze na nu to sedi tak na 15%. Ale napr. moja sestra je Veronika, a na nu ten vyklad o Veronikach tak sadol, ze som mala pocit, akoby niekto opisoval ju Podla mna nahoda