Zuby nie ale anestezia celkova v pohodke. Ako normalny spanok. Nic nebolelo, netocila sa mi nejak extra hlava len trosku ale das si pohar vody a pohodka.
Mne nie ale bratom hej a tusim len trepali kraviny po prebudeni a neviem ci sa nahodou nesmiali
ale nato ze boli dost krpci to zvladali v pohode co si pamatam
Ano presne zuby a ked som sa zobudila som malu kockatu hlavu .D ale to nie kvoli anesteze to kvoli rozmrdanym obom stranam celuste a moja mamka sa na mna nemohla pozerat lebo som vyzerala strasne smiesne a sa nevedela nesmiat a ked som ju videla ze sa smeje chcelo sa aj mne ale nemohla som lebo to bolelo dpc ale fuckt som vyzerala jak ludia z rozpravok s kockatymi hlavami
..o5 k veci .. nic som nevedela ani tak len viem ze som sa tam musela naha prezliect do nejakeho plastu ci co a to som bola mala a uplne som sa hanbila pred nimi nechapem preco som musela byt naha " a ked som sa zobudila bola som strasne dezorientovana a posadila som a sestricky hned dobehli ku mne ze hej co je co je lahni si s5.. a ked som lezala tiekli mi slzy bez priciny asi 2 minuty inak pohodicka potom ma previezli na lozko tam som spala a zobudila sa zas zdezorientovana ale inak ok, uplna pohodicka
Bol som 2 krát v anestézie raz so zlomenou rukou a raz iba znamienko vyberali bol to zážitok hlavne sestričky na sále jedna mi pred spaním hovorila ze aké drogy(rajsky plyn) tam majú a tak.. Potom ma položili na sálu a na stole som sa nemohol prestať smiať, potom som zaspal, super zážitok akorat keď sa preberes tak nesmieš vstať a snaž sa 2 dní pred operáciou spať skoro lebo inak budeš úplne vypnutá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale nato ze boli dost krpci to zvladali v pohode co si pamatam
..o5 k veci .. nic som nevedela ani tak len viem ze som sa tam musela naha prezliect do nejakeho plastu ci co a to som bola mala a uplne som sa hanbila pred nimi nechapem preco som musela byt naha " a ked som sa zobudila bola som strasne dezorientovana a posadila som a sestricky hned dobehli ku mne ze hej co je co je lahni si s5.. a ked som lezala tiekli mi slzy bez priciny asi 2 minuty inak pohodicka potom ma previezli na lozko tam som spala a zobudila sa zas zdezorientovana ale inak ok, uplna pohodicka