myslím, že Tomáš už rozprával o svojich snoch, rozšíriť birdz do celého sveta, a ako by sme sa my mládež spoznávali... bola reč aj o anglickej verzii, ak ma pamäť neklame, a rada by som ju uvítala (na zdokonalenie svojich vedomostí)... ale to je práca navyše, najprv by sa mali dotiahnuť tu veci... lebo je tu toho veľa a nič poriadne dotiahnuté (aspoň podľa mňa)
Táto stránka potrebuje ešte véééľa vecí dotiahnuť. Nemysli si že by sa angličania z tejto stránky nejako poskladaly. Idea rozšíruť Birdz do celého sveta je síce pekná ale najskôr by sa tu mohol vyriešiť ten aspon tie najzákladnejšie veci napr. refresh :p
Ale je tu ešte jedna možnosť. Anglická verzia bude v tajných správach a ja som práve získal titul bádateľ bidrzu
ked sa raz naucis programovat, tak ho naprogramujes ty, a potom uvidis, ze je to len obtazovanie MAYA, lebo je to strasne tazke.. obdivujem MAYA, ze este nestratil nervy, a aj ho lutujem...
hm, ako napad to je fajn, ale neviem, naco by to bolo dobre, mne sa to paci take komornejsie, ked su tu ludia, co sa aspon trosku poznaju a nie plno anonymnych ludi zo vselijakych kutov sveta, takto je to krajsie
to bol len napad, ktory by sa mohol pridat na zoznam veci, ktore chceme urobit. a viem, ze je to dost tazke a nevravim hned, ale som rada, ze ste vyjadrili svoj nazor a mrzi ma ze sa opakujem : )
A je tu pekné len naše, ale mám kopec známych, čo hovoria len anglicky a rada by som ich sem niekedy zavolala, isto nás je viac : )
uf este dobre ze tu daco take neni mne sa ten napad vobec nepaci nakoniec by to tu dopadlo katastrofalne a cele by to bola nakoniec anglicka stranka ne?? a potom by nam sem chodili anglicania a americania ne ?? lol to trpem to bude tymi mojimi liekmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale je to tazko realizovat
Ale je tu ešte jedna možnosť. Anglická verzia bude v tajných správach a ja som práve získal titul bádateľ bidrzu
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
A je tu pekné len naše, ale mám kopec známych, čo hovoria len anglicky a rada by som ich sem niekedy zavolala, isto nás je viac : )