Takze velavazeny clenovia a clenky birdzu som tu uz dlho a vsimol som si ze vo vasich bidz nickoch sa nachadzaju casto slova ako angel a devil a tak ma napadlo urobit prieskum kto v co veri a podporuje ktora sila k nam stoji blisie a preco tieto slova tak
Ja myslim ze taketo nieco nepatri sem ale do inych casti fora... A myslim ze za tymi nickmi moc hladas... vacsina si to dava ako nejaku imidzovku a nema to nejaky hlbsi vyznam
tym pado veris aj v diabla aj certov myslim ze spravna odpoved uznavam boha a anielov... nuz co sa tyka mna jasne ze som na strane boha ale obcas som na neho aj nasraty hoci nie pravom
tak takto.. ja osobne neverim v boha, neverim v anjelov, neverim v diablov, neverim v peklo a nebo...
a preco tak casto a radi pouzivame tieto slova? no asi preto, lebo vidime ze tu existuju dva extremy - anjeli a certi, nebo a peklo, zlo a dobro.. neuvedomujeme si ze nie je zdaleka take jasne co je dobre a co zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a preco tak casto a radi pouzivame tieto slova? no asi preto, lebo vidime ze tu existuju dva extremy - anjeli a certi, nebo a peklo, zlo a dobro.. neuvedomujeme si ze nie je zdaleka take jasne co je dobre a co zle...
PS: skoro som zabudol sorry za offtopic