Ankety tohto typu boli a aj sú veľmi obľúbené,tak sme sa rozhodli,že spravíme aj jednu oficiálnu.
Pre začiatok,každý z vás napíšte 3 pre Vás najpopulárnejších užívateľov a 10 mien,ktoré sa budú najčastejšie opakovať budú zaradené do konečného hlasovania.
Tých je vela to nie je fer, preco len troch lebo fajn ludi je to dost podla mna... ale popularni tu budu asi Melancholik, Mayben Milgamman... a este dalsich 10 ludi by som mohol vymenovat... az sa citim tak ze som niekomu ukrivdil to je strasne
Konecne mozem povedat ahoj birdz a birdz si to precita !
Takze Zajko cize Marcelo1111 , Sisi092 a neviem no asi Antifunebraka nominujem aj ked sa nekamaratime
ale tak zas kebyze sa to ma brat z dlhodobeho hladiska tak by to bol urcite antifunebracka/hoperpohroma/narazuvdzornaa/sisi092/zajkousko resp. marcello1111/feelagain/lenuska175/forte
ale hlasujem za tych vynovanych v @14
za chyby v nickoch sa ospravedlnujem
Ale vzhladom k tomu ze je pocet obmedzeny na 3 nemozem sa zucastnit...boli by tam vsetci ktorych odoberam nikto viac nikto menej asi ..neviem niekoho z nich povysit mrzi ma to
Birdz Súťaže sú naj Nezabudnite potom výsledky ohlasovať zasa dva roky ako v tej poslednej
A hej hej to je to čo vám tu treba, čo tak radšej tie bugy poopravovať... Inak fakt nie je lepší spôsob ako takúto súťaž vyhlásiť ako fórom, ktoré tu dokáže založiť každý drblý užívateľ? Alebo takto je to lepšie, lebo sa na to ľahšie zabudne ako keby to svietilo niekde v časáku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
zajkousko (ktory dostal sice uz ban ale je to legenda legiend)
sisi092 (zenska legenda)
@sianagirl245 @torpedo08 a @patrixo
@tangerina
@hagelslag
- Drsnost tohto dievcata.
-A od*jebovacne prispevky.
Takze Zajko cize Marcelo1111 , Sisi092 a neviem no asi Antifunebraka nominujem aj ked sa nekamaratime
@milgamman
@flysser
@kokotferencik
takze za mna:
@h8u ... uz ked si tu rovno aj napisala ten komentar
@mayben lebo aj osobne sa pozna s vela birdzakmi
@milgamman lebo vzdy zareaguje
@sisi092
@torpedo08
@Nespiacakraska
@Torpedo08
ale hlasujem za tych vynovanych v @14
za chyby v nickoch sa ospravedlnujem
ale inac melancholik naozaj oznacil takych najviac popularnych
Ale vzhladom k tomu ze je pocet obmedzeny na 3 nemozem sa zucastnit...boli by tam vsetci ktorych odoberam nikto viac nikto menej asi ..neviem niekoho z nich povysit mrzi ma to
@torpedo08
@sisi092
ja
ja
lebo som najcool
Kika, vdaka za nehlasovanie!
@lenkaska1 tak musim zareagovat aj teraz no ved aj on by mal byt ked uz... nech je to objektivne takze vybrat iba troch je malo no
@mayben
@torpedo08
Chcem sa zdržať hlasovania. Len chcem vyjadriť vďačnosť užívateľovi čo ma označil.
A hej hej to je to čo vám tu treba, čo tak radšej tie bugy poopravovať... Inak fakt nie je lepší spôsob ako takúto súťaž vyhlásiť ako fórom, ktoré tu dokáže založiť každý drblý užívateľ? Alebo takto je to lepšie, lebo sa na to ľahšie zabudne ako keby to svietilo niekde v časáku?
A Kierk ďakujem
@antifunebracka @h8u @torpedo08
a tri mená sú málo no nič..
jo a ďakujem všetkým, ktorí za mňa hlasovali, cítim sa ako star