Dávnejšie som si všimla zaujímavú vec. Veľmi veľa ľudí sa bojí o svoj vlastný pupok natoľko, že sa ho boja vyčistiť aj vatovou tyčinkou. Preto ma veľmi zaujalo, koľko percent birdzákov k nim patrí. Anketná otázka: Ak patríte k ľuďom čo sa neboja do pupku si strčiť prst, hlasujte za NIE. Ak si do pupku z opatrnosti vkladáte len vatovú tyčinku, prípadne sa bojíte doň vložiť čokoľvek, hlasujte za ÁNO.
@sherloch no co, forum je plne hlupych for, takze nezaskodi raz za cas sa pozastavit nad niecim takymto (je to bezna sucast zivota,ale nikto sa nad tym hlbsie nezamyslel, tak preco nie teraz? )
@janehoda prečítaj si to ešte raz, zlatko Milujem ľudí, ktorí nevedia čítať Je to: "Máte radi rodičov svojich kamošov?" a nie tú volovinu, čo si napísala ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
preco by som sa mal bat?
že what ?
@binos ironicky sa pise s mäkkym i, a nie, myslim to smrtelne vazne
Veď vo vatovej tyčinke nemám cit ... Prstom nemám problém, ale vatovou tyčinkou by som asi bol málinko nervózny