Presne toto som cakal ze sa stane, kazdy chuj si tu zalozi anketu ohladom kazdej picoviny. Keby sa aspon pod tou anketou dal dotycny v diskusii spicovat alebo tak, ale nejde to!!! TOMAS, budes tu mat anketovu anarchiu zachvilu!!!!
no hej, všimla som si, žet raz už ani fóra nie sú...a tie ankety...hm neviem či ej to drobý nápad, nedá sa vždy jednotvarne vyjadriť a v tom je taká nevýhoda ankiet...brala by som rozdelenie fóra a ankety, keď už ich tu chcete mať
@7 hej s tym suhlasim...veď už aj teraz keď pride novy usher, tak hneď založi nejake sproste forum, kde ho holyknight uzemni ...ale teraz to už bude fakt brajge...ale tak uvidime, netrebe hneď odsudzovať...počekame uvidzime...
@16 vies dala som tam picoviny..ze emo a hip hop a elektronicka hudba..to fakt neznasam..ale tak malo kto ocuva metal..takze by to bolo aj vacm neje zbytocne
@22 hm ja poznam strasne malicicko metalistov...jasne sak hip hop uplne vygumovany ludia a emo to mas pravdu pre emo ludi su aj punk kapely emo kapely ...
Teraz len cakam, kto zase zalozi duchaplnu anketu (nieco na sposob Jebe vam z tych ankiet uz na hlavu? alebo Čo máte radi na zhorených palcinkách posipaných grakom, aby nebolo vidieť že sú zhorené?)
@19 a to ti kto akože povedal že málokto počúva metal? bože akože teraz keď ty počúvaš hip-hop lebo je to "in" takže to počúvajú všetci? OMG vraj málokto počúva metal dáka si ty múdra
Takato anarchia tu bude prvy 1 den, ked su ankety uplne nove, predpokladam ze zajtra, pozajtra sa to unormalni v kazdom pripade si dorobim do for prepinatko, na "vsetko", "iba normalne fora", "iba ankety"
takže pomazala som zopar komentov, preto sa to tu vsetko posunulo....
a prestante sa tu uražať, lebo aby som si ulahcila robotu zmažem cele forum, to vam potom zakaldatel nebude vdacný
mimochodom navrhujem aby ste vyhrady k anketam pisali do tejto temy aby sa nezakladali zbytocne fora za chvilku že v tej a tej ankete je taka a taka blbost....
ale uražky na adresy uživatelov nech su akýkolvek si nechajte pre seba
Ja by som tu tú funkciu ankety ani nedala... šak to je strašné, samá blbá anketa, že mám peknú fotku a neviem čo... to tu bude zaplnené ochvíľu takýmito vecami... šak to aspoň mažte...
som sem prišla a prvé, čo ma napadlo bolo, že teraz to anketovanie funguje ako dokonalé krásne spamovanie:/ veď keď si chce niekto spraviť anketu, tak napíše do názvu, no...načo bolo toto
@53 Ja som zalozil to forum aby sa tu diskutovalo, a nie aby sa tu moderatorom nepohodlne komenty mazali. Pre mna zamna nech sa tu aj slovne orgie konaju, ale stale lepsie jak by sa tu malo selektovat ktory koment je hodny tohto fora a ktory nie!!! Pice, sa to tu dojebava na birdzi...
jediné opodstatnenie, ktoré majú, je keď tomáš potrebuje názor väčšiny. takže nech je to pekne tak, ako bolo, nech môže ankety zakladať len tomáš, lebo jemu vždy ide o niečo konkrétne a "dôležité".
by som ich odvrchu po spodok zmazal všetky jak sú. a neviem kto zmazal tú moju že ho pozdravujem a že nech sa mu vyrovná ekg a nech ho nejaký umelec v bielom plášti obkreslí bielou kriedou na asfalt
tomáš, nenapadlo ťa riešiť forum trošku, ehm, inteligentne? PHP je vec o ktorej rozprávam, toto je síce krásne ale nič iné. nepraktické, neprehľadné...
@58 podla mna prehnane ankety su fajn, len ked ich nebudu zakladat jebnuti ludia na kazdu somarinu co ich napadne. Priklad ak si niekto chce spravit prieskum napriklad na SOCku tak je to fajn napad a dobra moznost.
Pevne verim, ze to deticky prestane bavit popripade admini nech mazu vsetky priblbe ankety v style "skusam ci to ide" "mate ma radi" "mam super fotku?" atd
ja mam ako admin svoje povinnosti, ktore treba plniť rovnako ako je vo fore zakazane uražať ostatných uživatelov...... mas to hned ako prve pravidlo.....takže chces sa este chvilku hadat?
@65 Jak male decko? Neviem kto si tu lieci komplex menejcennosti na komentaroch diskutujucich a maze ich jak keby sa nechumelilo... Doteraz sa nikto nestazoval ze chce zmazat komenty, alebo podobne. Toto je kurvafix internet, anonymne, neosobne a kazdy chuj by si toho mal byt vedomy, tak neviem preco sa tu zacali uplatnovat taketo pridrbane represie jak za totality. Chodil som sem na birdz hlavne pre to ze tu bola viac-menej sloboda slova, ale teraz... Pice..
@66 nedá sa nesúhlasiť. keď sa chce niekto hrať na policajta tak neanonymne, nech príde ku mne do izby a nech mi kua zakáže písať chujoviny na nete... a keď ne, tak nech na mňa podá trestné oznámenie. internet je slobodny.
@66@67 ani internet nie je slobodny... pravidla boli, su a budu tak sa s tym zmierte. Na kazdom inom fore by sa poriadok robil ovela skor a raznejsie ako tu, tak vo co go?
@68 Doteraz to nikomu nechybalo a zrazu sa tu vymaze stvrt diskusie. Nezalozil som ju aby sme tu kecali jak stare panny pri kartach, ale nech si tu kazdy povie svoj nazor a je mi jedno akym sposobom ak to bude citatelne a pochopitelne... Proste sa to tu dojebava...
ja nesuhlasim aby boli cisto ankety a cisto forum,nech je anketa spojena. Niekeyd je tazke v ankete len jednoslovne vyjadrit presvedcenie,potrebna je aj omacka.
@72 ale ved ankety su na to aby si zistil ktoru z moznosti si ludia vyberu, preto si mas vybrat ta co ti je najblizsia. Su otazky kde zakladatel ocakava priamo konkretne nazory na to je forum - mozes sa rozpisat do sytosti. Ale ked potrebujes vediet ci A, B alebo C tak spravis anketu lebo vo fore by si dostal odpovede ako D,E, F alebo A a B popripade ciastocne B kombinovane s C atd...
@73 tato podmienka plati,len v pripade,ze otazky v anketach su jasne zadane a pytajuci kladie aspon torchu inteligentnu otazku,zatial som vela takych ankiet nezaregistroval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Jedine co mozem je vsade odklinkut NIE!
nech je tam aj take ze moze sa davať nazor k tomu ze zahlosovať a napisať kto chce..
hip-hop pocuvaju vacsinou ti menej inteligentni alebo deti a emo ved emo kapely skoro nikto nepozna...
@22 zaujmave aky je rock a metal zrazu "IN"
@24 in je dnes iba pop
tak isto aj @29
iba normalne diskusie a ankety
a iba jebnute diskusie a ankety
to sa ujme viac
a prestante sa tu uražať, lebo aby som si ulahcila robotu zmažem cele forum, to vam potom zakaldatel nebude vdacný
mimochodom navrhujem aby ste vyhrady k anketam pisali do tejto temy aby sa nezakladali zbytocne fora za chvilku že v tej a tej ankete je taka a taka blbost....
ale uražky na adresy uživatelov nech su akýkolvek si nechajte pre seba
a ked tie komenty nejsu vhodne a porusuju pravidla tak smola budu vymazane
snad sa chapeme
Otras
jediné opodstatnenie, ktoré majú, je keď tomáš potrebuje názor väčšiny. takže nech je to pekne tak, ako bolo, nech môže ankety zakladať len tomáš, lebo jemu vždy ide o niečo konkrétne a "dôležité".
tomáš, nenapadlo ťa riešiť forum trošku, ehm, inteligentne? PHP je vec o ktorej rozprávam, toto je síce krásne ale nič iné. nepraktické, neprehľadné...
Pevne verim, ze to deticky prestane bavit popripade admini nech mazu vsetky priblbe ankety v style "skusam ci to ide" "mate ma radi" "mam super fotku?" atd
ja mam ako admin svoje povinnosti, ktore treba plniť rovnako ako je vo fore zakazane uražať ostatných uživatelov...... mas to hned ako prve pravidlo.....takže chces sa este chvilku hadat?