no samozrejme ze nad!!! niektori chapi to maju dokonca radi, ked je babu za co chytit a anorexia je hnuuus ved to vyzera strasne a k tomu moze zomriet je lepsie byt trocha imobilnejsi, ako mat problemi so zdravym...
Najlepsi je zlaty stred, kedze je vidiet ze zenska neni hnida co len sedi a nic nerobi, ale dba o svoje zdravie a taktiez je psychicky vyrovnana ze neprepadla trendom chudnutia a nevyzera ako sirokvy panacik. Takze ani sirkovy panak ani panak michelin
booze too je asi taka otazka ciii si odrubat pravu alebo lavu ruku.....aalebo ci byt radsej hluchy ci slepy.... omg....: :... neriesit bude asi najrozumnejsia vec.:
mno tak ako ja podla niektorych ludi mam anorexiu...ale myslim ze sa mylia.kedysi som sice byvala trosicku oblejsia,proste nikdy nie tucna,ale thaq ....mno a som schudla teraz mam 160 cm a 42-43 kg ..mno a wela ludom to wadi.a.le tomu nayhlawneysiemu ne!
S.i.m.a.- to aj mne hovorili jednu dobu, ty budes asi tiez postava ako ja- len ja mam o dva cm menej, vahu mam tiez ako ty..ale je rozdiel medzi stihlym a anorektikom no niektorym ludom co som poznala to nedochadzalo..
Presne, uz ma to stve ze podla niektorych ludi musi byt kazda chuda baba anorekticka. Tak si to prosim vas uvedomte! Ja som bola napriklad vzdy chuda, vzdy som sa snazila pribrat, ale holt nedari sa, tak sa nezblaznim , nie? Proste aj moji rodicia boli vzdy stihli, asi mam aj taky rychly metabolizmus a cojaviem co. Si uvedomte, ze anorexia je hlavne psychicka choroba a ziadna anorekticka, ci bulimicka sa nebude snazit pribrat a neuvedomuje si ze je chuda. Ja si to uvedomujem a snazim sa a takych ludi, ako som ja poznam viac. A este ma stve, ze tlsti ludia sa zas snazia schudnut, tvaria sa ake je to nesmierne tazke a vobec si neuvedomuju, ze pribrat je pre niektorych ludi este ovela ovela tazsie. Proste to neni len tak...
A preco to tu cele vypisujem? Totiz ono nie je vobec prijemne, ked vas nejaky clovek vobec nepozna a hned z prveho pohladu na vas je mu jasne, ze trpite anorexiou...tak ja len to, ze je lepsie, toho dotycneho najskor spoznat, neodsudzovat a nedomyslat si hned na zaciatku vselico mozne... Teraz je mi to uz jedno, ale kedysi ma to fakt trapilo...
Co sa tyka zdravotnej stranky, myslim si ze stihly clovek ma menej zdravotnych problemov ako clovek s nadvahou... Samozrejme, ze nie prehnane chudy, to je jasne...
Azizi-moja rec,aj ja som chuda a som rada,no nie som anorekticka,aj ked mam len ruky take chude,vraj,ked prestanem rast,tak sa aj vyplnim,no meriam 175 a mam 14.
Urcite je najlepsia zlata stredna cesta, ale tak potom no radsej pribratejsia, dasa z toho schudnut ale ked je anorexicka, tak proste z toho.. no je to urcite horsie...
Napríklad ja mám 163 cm a 51 kg - podľa mňa celkom normálny pomer, nie? Ale keď sa tak pozriem na svoju spolužiačku, kt. má 179 cm a 49 kg, tak už premýšľam, že čo je veľa, to je fakt veľa (alebo málo?). Zvláštne však je, že ona nie je ani anorektička, len vegetariánka. Nič proti životnému štýlu, ale keď je kočka biela ako stena a vidieť jej všetky kosti (až by sa jej stavce na chrbte dali spočítať), tak už neviem, čo je potom zdravé
no anorekticku od stihlej rozoznas lahko.....ta co ma psychicku poruchu chradne, oskaredie, ma znicene vlasy, zuby, ma malo energie...ked je baba stihla vysmiata ma zdravu farbu tak to ma proste vrodene, ze je stihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Neviem čo je pekne na babe čo vyzerá jak kostra z hororu. Ale zasa ani take stokilové nemusím
Hlavne sa nezaoberaj hmotnosťou.
hmmmmm
noo nie je lepsi pocit, ako ked ma frajer capne po zadku a poriadne to pleskne
kazdpadne snazim sa pribrat
A preco to tu cele vypisujem? Totiz ono nie je vobec prijemne, ked vas nejaky clovek vobec nepozna a hned z prveho pohladu na vas je mu jasne, ze trpite anorexiou...tak ja len to, ze je lepsie, toho dotycneho najskor spoznat, neodsudzovat a nedomyslat si hned na zaciatku vselico mozne... Teraz je mi to uz jedno, ale kedysi ma to fakt trapilo...
Co sa tyka zdravotnej stranky, myslim si ze stihly clovek ma menej zdravotnych problemov ako clovek s nadvahou... Samozrejme, ze nie prehnane chudy, to je jasne...
Ale bolo by jej škoda, keby to bola pravda. Zvlášť keď si uvedomím, že ani energiou práve nesrší