mno ja osobne neznaaasam z celej duse hop...musim sa vsaq priznat ze som ho niekedy pocuvala ale teraz som zistila ze som bola poriadne jbnuta ja nwm co my bolo ved sa to neda pocuvat...jednoducho powedane SiLTowK4Ri pJB4nY!!!co si o tom myslite vy??piiis
no podla mna sa tu vrece roztrhlo s neznasanlivostou...co sa tyka hopu, ja ho mam rada, ale iba ked rozumiem text....ale vlastne mi je to uplne jedno...niektore skupiny su uplne zbytocne, lebo iba nadavaju, ale niektore maju celkom dobre texty
tak hh je v pohode si myslim , zas nepocuvam len vybrane kapelky, pretoze nieco moze byt dobre ja z hopu..ale nemam rada tie pozy, zlato a to vsetko.. 50 je pre mna obycajny ťukťuk a podla mna nema ani dobru dobru..jednoznacne ze dmx je lepsie..a slovensky to je cista sracka
kriste jak som to napisala ze ani hudbu nema dobru som chcela , a sice hh nepocuvam ale par veci je naozaj pocuvatelnych ..si myslim ze z kazdeho stylu sa da nieco vypocut..nejak tak som to chcela zformulovat
suuuhlasim....aj ja neznasam hip hop ...nikdy som ho nepocuvala a ani nebudem....ale nemam nic proti ludom ktori ho pocuvaju....pokial mi nejak nezneprijemnuju zivot ....co sa mi zatial chvalabohu nestalo
Ta jebnutost ti zjavne ostala, to ze si prestala pocuvat hip hop ti nepomohlo xD (Ano, za jebnute pokladam pisat w namiesto v, q namiesto k a v slove mi napisat ypsilon, to je fakt moc xD)
mne sa hip hop vobec nepaci....tri tony dookola a len do toho recituju jak na Hviezdoslavovom kubine kebyze aspon tie texty o dacom boli ale uplne odveci su
Zo slovenského sa mi páčil kedysi Názov stavby,jedno CD a dost dávno,inak mám hrozne rada hudbu k need for speed-ku,myslím,že tam hrá prevažne hiphop,najma v undergrounde. Taký hiphop sa mi celkom páči ale iný fakt nemusím...
nie kazdy musi byt siltovkar kto pocuva hip-hop, respektive rap...ja neznasam tych velkych hip-hoperov co si na seba daju veci XXL hrubu retaz a cool siltovku a myslia si ze su neskutocni frajeri, ale rap pocuvam...
deti koemntuju nieco co pocuvali volakedy teda od prveho klipu rytmusa a ta @0 jebnuta si a coho lutujes ze si pocuvala nieco co je dobre? Ludia zlati, ked neviete pochopit textom samozrejme, ze sa vam nepaci treba pocuvat usami nie ritou
to, že nemám rada hophop neznamená že nemám rada aj ľudí ktorí ho počúvajú. Načo toľké predsudky? to ako na lyžiaraku: "nedvíhaj ju, ona je metalistka". to sa človek potom fakt cíti ako nejaký vyvrheľ
akošeéé ludiaáá.. kazdy pocuva nieco ine a paci sa mu iny styl hudby a to uz nezmeni nikto iba ak on sam.. thaák zbytocne sa tu "hadate" aka hudba je lepsiaá aeé thak ako widiím hoperi tu na birdzi dost chybajuú xD
K autorke:Jasne lutujes to co si pocuvala..potom prisla moda "punkerov","emakov"..cierne linky na oci a ide sááá! a nadavajme si ..Vsetci teraz zrazu ste nieco ine a vsetci picu o tom samozrejme vieme
K teme:Nepocuvam hip-hop..sem-tam nieco hej Ale preto este nebudem picovat do ostatnych
ani ja nemam hip hop rada. to nieje hudba pre mna. kto chce nech si ju pocuva, mna to nezaujima pokial ma s tym neobtazuje. kazdy ma svoj nazor na to co je hudba. co hip hop nieje. takze tak
Ja mam radsej Metal aj ked som pocuval HipHop a Rap ale potom som presiel na Metal. A HipHop sa mi uz Wobe nepaci bo mi to uz pripada aj s Rapom ako recitovanie do MIDI podkladu
.............sak vy ste hotovy.....ved vy ste primitivy........vsetci dokopy tu mate 83rokov ....99% z vas este nic v zivote nedokazalo......hlavne ze mate na vsetko odpovede vsade ste boli a od vsetkeho mat kluce........
Hehe celá táto téma je naprd a trápna už len štýl písma prispievatelky o niečom svedčí. Btw ja sa do hh moc nerozumiem ale vravela si že si ho počúvala "kedysi" to si mala kolko? 12 rokov? To si tú hudbu asi ani nepochopila
Zakladateľka: zistila si, že už nie si in a preto si zmenila štýl a aby si si to dokázalal, tak si založila tému aby všetci videli, aká si supa mega wega antihiphoperka? Len tak ďalej, dúfam, že ťa o pol roka stretnem na techno párty.
sazarael nemôžem nič viac než len súhlasiť
najlepšie na všetkom tom je, že mi teraz do hovien hiphopových nadávajú tí ľudia (decká), čo kedysi tvrdili, že ja som ten nepravý hiphoper. Lebo teraz je "in" byť anithiphop. Len sa držte deti, dúfam, že raz bude v móde mať prišitý kokot na čele to sa budem baviť.
hip hop antihip hop..ja neviem co furt riesite..ved nech pocuva kazdy co chce a nerieste to..ja nepocuvam hip hop tak som neni in?no nech nejsom nech som out ale nebudem picovat do tych co to pocuvaju..kde mate charakter ved nebudem niekoho odsudzovat skrz to co pocuva
In je momentálne ten kto neznása hiphop, len detz si to este neuvedomili a myslia si, ze su originálni... Schválne, kolko % ludi na birdz pocuva hiphop a kolko tu zaklada pitchoviny o antihiphop? Ale neberte im tu iluziu, ze idu proti prudu, oni ju potrebuju.
hiphop je len velka kopa nadavok nic viac.tuto tzv. "hudbu" som nikdy nepocuvala a nemam to ani v plane ale tak proti hiphoperom nic nemam.mam kopec kamosov co pocuvaju hiphop a su to vsetko skvely ludia...
Moj nazor je, ze americky sa este da.. Ale slovenksy je uplne blato a tie podivne skupiny poulicne, co hraju len nadavky.. No tak ta hudba vyznam nema a spievau len o sebe a ako sa mali zle, no nic s toho nieje pravda..
@53 moj nazor je ze vies o tom picu...a ked nevies tak neries...hlavne ze americania rapuju o prirode debile...ti repuju viac o sebe nez ktokolvek iny...a co z toho je pravda odkial vies? Poznas ich? Nepoznas tak sa len divaj
myslim ze hip-hop a rap je ta najtrapnejsia hudba na svete nechapem ich lebo sa tvaria ze rap je vraj daky pribeh ale su to len same nadavky od pi do pi a nic viac a nikto ma nepresvedci o tom ze je to inac takze PUNKS NOT DEAD!!
S nazorom @0 suhlasim. ale pozrime sa na problem objektivne. Hip-Hop je styl pozostavajuci z Rapu, Grafity a Brake dance (ci jak sa to pise . a samozrejme ze kazdy sme na nieco ine, takze neviem, preco by sme mali odsudzovat nieco, comu nerozumieme. ale neda mi, aby som sa nezastavil pri nazoroch niektorych intelektualov, ktori tvrdia, ze HH je jedina spravna "hudba" a dobrymi textami a ktori tvrdia, ze HH je ovela melodickejsi nez Metal. povedzte, co je melodicke na "pesnicke" ktorej text je kazde tretie slovo nadavka, v pozadi pocut neaky pocitacovy podmaz s "extra silnymi basami" a obcas do toho neake to tuknutie po klaviri? A ked vidim tie decka na ulici... Banda "tmavych spoluobcanov" s palancinkarmi na hlavach, rezate na krku, rifle s rozkrokom medzi kolenami, a skacu do kazdeho kto nieje "cool" ako oni. no nieco hrozne... ale zase, aby sme im len nekrivdili-ja pocuvam vylucne Metal a v triede mam dost spoluziakov hoperov a sme dobri kamarati. nastastie niesu to tie vyssie uvedene typy. co sa tyka hudby, kazdy sme na svojom piesocku a nestarame sa do toho druheho. a tak by to malo byt. Ale na Metal si nedam dopustit. Ked niekto zahlasi, ze Metal je len buchanie do gitar, trieskanie do bubnov bez rytmu a skriekanie do mikrofona tak autor je bud neskutocny K***T, alebo len neskusene decko ovplyvnene vlnou HH-u. Tot vsio
zase piste tu ze hip hop je na picu pre male deti a podobne sak co budete
to ja mozem napisat o Punku atď. ale nenapisem lebo nejsom kkt kazdy si moze pocuvat co chce aa obliekat sa jak chce a robit co chce tak serte na to !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
tak tiez ZI A NECHAJ ZIT
deti sa hraju
Ale tiež mám výčitky voči niektorým pesničkám/skupinám.
K autorke:Jasne lutujes to co si pocuvala..potom prisla moda "punkerov","emakov"..cierne linky na oci a ide sááá! a nadavajme si ..Vsetci teraz zrazu ste nieco ine a vsetci picu o tom samozrejme vieme
K teme:Nepocuvam hip-hop..sem-tam nieco hej Ale preto este nebudem picovat do ostatnych
ja to tam nezaradujem.. to je velmi zvlastny druh umenia ktory vyvolava napinanie v oblasti zaludka a konecnika
sazarael nemôžem nič viac než len súhlasiť
najlepšie na všetkom tom je, že mi teraz do hovien hiphopových nadávajú tí ľudia (decká), čo kedysi tvrdili, že ja som ten nepravý hiphoper. Lebo teraz je "in" byť anithiphop. Len sa držte deti, dúfam, že raz bude v móde mať prišitý kokot na čele to sa budem baviť.
to ja mozem napisat o Punku atď. ale nenapisem lebo nejsom kkt kazdy si moze pocuvat co chce aa obliekat sa jak chce a robit co chce tak serte na to !!!