Aký mate nato názor keď beriem atb 2 dni potom na jeden deň vysadím, budem piť a potom budem normalne pokračovať s uživaním (dokopy 7 tabliet).
Čítal som že sa môžem rýchlo opiť z toho alebo že to spomalí liečbu ale tak ked si dam tak max 5 panákov by to
naposledy keď som k takému fóru napísala či je fakt taký problém týždeň nepiť, bolo mi vynadané že som piča takže hej pite na lieky je to super určite odporúčam
este ked som bola blbsim deckom ako som teraz a brala som lieky, spravila som to tak ako pises, ten den som nic neuzila a bolo..vypila som mozno do tych 5 panakov a nestalo sa nic...ale je dost mozne ze ked jeden den vysadis a dalsi znova zacnes brat bude ti to uz k nicomu
som osoba, co ked si chce vypit, tak neriesim to, ze som permanentne na liekoch. na druhej strane, nepijem nic tvrde a nepijem vela. moj nazor je, ze ked to neprezenies, tak mozes. ale znies ako clovek, ktory ma tendenciu to prehnat
antibiotika su lieky, ktore sa musia uzivat presne podla navodu, resp. toho, co predpise lekar. ziadne prerusovanie, ziadne vysadenie skor, ze "jedna tabletka hore-dole". nikdy. potom sa ludia cuduju, ze beru ATB patkrat do roka a su vkuse chori.
ako, podla mna sa da zabavit aj bez alkoholu, ale ked uz tak velmi chces, tak si radsej daj s mierou nejake to alko, ako keby si mal vysadzovat lieky... ono problem je hlavne v tom, aby si nedavil a nezabudol zobrat dalsiu tabletku...
@loll Nemôžeš ich len tak vysadiť, musia sa užívať presne, totiž mechanizmus ich účinku je plánovaný, overený a nesmieš to porušiť, ide o to aby boli tie baktérie systematicky ničené, aby sa nemohli ďalej rozmnožovať, aby si na ne nezvykli pri nižšej dávke, alebo pri oslabení dávky požívaním alkoholu. Takže akcia áno, ale alkohol a vysadenie ATB v žiadnom prípade a sprav to aj v prospech ostatných ľudí na tejto planéte
chlapce..tak to potom ani tie antibiotika nemusis brat.. liekmi postupne doplnas ucine latky..kazdy den doplnis to, co sa minulo na boj s chorobou, a ked ich vysadis..tak sa ti to o5 rozmnozi v tele a si sprave skoncil ..
naco vysadzovat lieky ? keby to dodrziavam asi si nevypijem ani raz za zivot potom ale zas co s liekmi co mi ostanu (mam ich presne urcene na den) co mam byt diler ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved chod a nepi proste
ako, podla mna sa da zabavit aj bez alkoholu, ale ked uz tak velmi chces, tak si radsej daj s mierou nejake to alko, ako keby si mal vysadzovat lieky... ono problem je hlavne v tom, aby si nedavil a nezabudol zobrat dalsiu tabletku...
1. prečo brať antibiotiká
2. prečo piť
po úprimnom zodpovedaní si týchto dvoch otázok bude nad slnko jasnejšie, čo robiť...