Podme si zasutazit o tuto prestiznu cenu. Hlavna vyhra je mozno velke cierne dildo a lubrikacny gel.
V prvom kole budeme nominovat sutaziacich a v druhom kole budeme hlasovat medzi nominovanymi. Ja nominujem Marcella a Kerranga
@salora@teal je sice sam homosexual, ale uz tu mal homofobne komentare, takze si myslim ze zapada.. navyse, myslim ze je dost vela homosexualov, ktori sa s tym nevyrovnali a svoju frustraciu si ventiluju na inych homosexualoch, de facto sa daju oznacit za homofobov
@tvojdedo k tomu k comu su dobre aj ine anticeny
tisice mrtvych? wow
pokial viem, v danom fore som odhadoval ze do mesiaca bude 900 nakazenych a o mesiach ich bolo okolo 870.. co je pri exponencialnych rastoch dost dobra predikcia.. nevidim v tom problem.. mrtvych bolo okolo 10 sa mi zda, ja som odhadoval 36.. nie je to presne ale aspon som trafil logaritmicky poriadok, tiez v tom nevidim problem
Homosexualita je choroba. Bratranec bol tri mesiace na liečení v bordeli v Trstíne a už je v pohode. Odvtedy síce ide iba s dievčatami, ktoré vyprávajú po trnafsky, ale inak je ale úplne zdravý. Lúska to jak orechy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tisice mrtvych? wow
pokial viem, v danom fore som odhadoval ze do mesiaca bude 900 nakazenych a o mesiach ich bolo okolo 870.. co je pri exponencialnych rastoch dost dobra predikcia.. nevidim v tom problem.. mrtvych bolo okolo 10 sa mi zda, ja som odhadoval 36.. nie je to presne ale aspon som trafil logaritmicky poriadok, tiez v tom nevidim problem