mozno tu uz tato diskusia bola...ale aj tak.jedno dievca bolo takej normalnej postavy a zacala uzivat hak a uplne z toho ztucnela...viem ze je vela druhov ale omg.to potom co je za svinstvo...to az tak moze zasiahnut do organizmu?po tomto som rozhodne uva
Citala som o tom dost a take svinstvo brat nikdy nebudem, chranit sa da aj inym sposobom. Ked uz tak, je aj muzska hormonalna antikoncepcia, takze keby sa to môjmu priatelovi nepaci, moze si to pchat do seba on....
Hak sú metamfetaminy že. Takže dlhodobe užívanie spôsobuje zo žltnutie a hnitie zubov ale brutálne, ďalej vyrážka ale táka dosť nepekná vypadávanie vlasov, slepotu, paranoju, nespavosť a smrť.
nechapem o co vam tu ide...
HA beru zenske cely zivot a nic im nieje, ide len o to ci im sadne, alebo nie. ak nie, zenska priberie, ak sadne, tak nie. jednoducha rovnica a uprimne nechapem tie co maju normalnu postavu, zacnu brat a priberu 150 kilov. tiez som mal taku spoluzicku a ked s tym nic nerobi, je to jej problem. da sa to jednoducho vyriesit inou HA, ale tak darmo niekomu vypravat...
ved da...ale zase dalsia kamoska to brala vkuse asi rok...doktor jej povedal ze ju musi na chvilu vysadit leob takd lho ju brat nemoze ci co..a tak ju prestala brat a z krasnej bezvykrazkovej tvare sa zmenila jej tvar na nechutne kratery...toto je mozno pozitivny vplyv lebo nemala vyrazky...ale aj tak.preco by si mali chalani uzivat a neniest nasledky narozdiel od bab...podla mna je to strasna nespravodlivost
@21 tak a v tomto momente zacina diskusia totalne menit temu.
prave si dievca ukazala, aka si detinska, neva. ak chces mozme sa tu tyzden bavit o tom, co je pre koho spravodlive a nespravodlive...
pozri zakladatelka, bude ju chces alebo nie-ak ju chces-tym padom sa chces chranit sama a starat sa sama o seba..
ak nad tym uvazujes tak, ze je to "nespravodlive" tak kasli na to...
a kazda zena to bude znasat uplne inak-mam kopec kamaratok, ktore uzivaju HAK kvoli jej ucinkom na zvacsenie poprsia napr, na upravenie menstruacneho cyklu..a pri sexe pouzivaju este kondom...su vselijake riesenia..
rozhodni sa sama a ked sa rozhodnes, ze ju chces, gynekolog ti spravi testy + sa s tebpu porozprava, ze preco ju vlastne chces a bude sa snazit vybrat ti HAK na mieru.
stupidita, stupidita a este raz stupidita 90% uzivatelov, ktori prispeli do tohto fora svojimi velmi poucnymi nazormi, pripadne fotografiami.
Nenenka - vidno, ze si toho vela o HAK neprecitala. Ak by si bola pripravena na uzivanie HAK, vedela by si, ze tabletky NIKDY nesposobovali priberanie. Ak zena naberie na hmotnosti, z HAK je to maximalne 2kg, ktore su sposobene ZADRZIAVANIM VODY V TELE, ktore sa po 2-3 mesiacoch upravi. Vedela by si, ze v najmodernejsich preparatoch je hormon drospirenon, ktory uplne eliminuje zadrziavanie vody v tele. A ak niekto po zacati uzivania HAK pribral viac ako tie 2kg /ktore opakujem, NIE SU TUK, ALE VODA!/ tak ma obrovsku pravdepodobnost na poruchu stitnej zlazy, ktoru by si mal dat vysetrit!
Je smutne, ze kopa dievcat veri takymto debilinam. Hormonalne tabletky boli nebezpecne v minulosti, ked jedna tabletka obsahovala tolko hormonu, ako terajsie jedno cele platicko!
Mimochodom, pozeras sa len na to, ake negativa HAK prinasa. Ale co tak pozitiva? ze mnohe zeny by bez nej nemali pravidelny, mozno dokonca ani ziadny cyklus. Ze mnohe /ako kedysi ja/ pomaly pri svojich dnoch odpadavali od bolesti a dnes uz konecne mozu normalne fungovat. Dalej zeny s cystami, ktore potrebuju HAK ako liecbu! Dalej prevencia pred rakovinou maternice + samozrejme, takmer 100% ochrana pred otehotnenim.
Zhrnula by som to tak, ze som ti tu napisala asi "zopar" noviniek. Jednoznacne ty antiku do seba nepchaj, lebo absolutne nevies na akom principe funguje a zaujima ta akurat to, ci z nej nepriberies a nebudes mat vyrazky.
PS - jedna z najdebilnejsich diskusii o antikoncepcii na Birdzi.
Vďaka @ayreen ! Už sa mi zdvíhal tlak z tých ´´zaručených informácií´´. Milá autorka diskusie a ostatní ´´znalí oboru´´,PROSÍM,najprv si naštudujte odbornú literatúru až potom tláchajte nezmysly. Skutočne ako v stredoveku
ayreen.. open_mouth:OO
a dalej..ved ja sem pisem pre to...aby mi tu niekot povedal na akom principe to funguje..vravim ze neviem na com to funguje.keby viem tak sem asi nepisem
Ja len tolko, ze.. kedze sa autorka tejto diskusie pytala na skusenosti, tak moje su po 4 mesiacoch uzivania len pozitivne, nepribrala som ani deko. Okrem toho, citim sa vyborne. Treba si vybrat co najkvalitnejsiu HAK, urcite nie najlacnejsiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
HA beru zenske cely zivot a nic im nieje, ide len o to ci im sadne, alebo nie. ak nie, zenska priberie, ak sadne, tak nie. jednoducha rovnica a uprimne nechapem tie co maju normalnu postavu, zacnu brat a priberu 150 kilov. tiez som mal taku spoluzicku a ked s tym nic nerobi, je to jej problem. da sa to jednoducho vyriesit inou HA, ale tak darmo niekomu vypravat...
prave si dievca ukazala, aka si detinska, neva. ak chces mozme sa tu tyzden bavit o tom, co je pre koho spravodlive a nespravodlive...
ak nad tym uvazujes tak, ze je to "nespravodlive" tak kasli na to...
a kazda zena to bude znasat uplne inak-mam kopec kamaratok, ktore uzivaju HAK kvoli jej ucinkom na zvacsenie poprsia napr, na upravenie menstruacneho cyklu..a pri sexe pouzivaju este kondom...su vselijake riesenia..
rozhodni sa sama a ked sa rozhodnes, ze ju chces, gynekolog ti spravi testy + sa s tebpu porozprava, ze preco ju vlastne chces a bude sa snazit vybrat ti HAK na mieru.
Nenenka - vidno, ze si toho vela o HAK neprecitala. Ak by si bola pripravena na uzivanie HAK, vedela by si, ze tabletky NIKDY nesposobovali priberanie. Ak zena naberie na hmotnosti, z HAK je to maximalne 2kg, ktore su sposobene ZADRZIAVANIM VODY V TELE, ktore sa po 2-3 mesiacoch upravi. Vedela by si, ze v najmodernejsich preparatoch je hormon drospirenon, ktory uplne eliminuje zadrziavanie vody v tele. A ak niekto po zacati uzivania HAK pribral viac ako tie 2kg /ktore opakujem, NIE SU TUK, ALE VODA!/ tak ma obrovsku pravdepodobnost na poruchu stitnej zlazy, ktoru by si mal dat vysetrit!
Je smutne, ze kopa dievcat veri takymto debilinam. Hormonalne tabletky boli nebezpecne v minulosti, ked jedna tabletka obsahovala tolko hormonu, ako terajsie jedno cele platicko!
Mimochodom, pozeras sa len na to, ake negativa HAK prinasa. Ale co tak pozitiva? ze mnohe zeny by bez nej nemali pravidelny, mozno dokonca ani ziadny cyklus. Ze mnohe /ako kedysi ja/ pomaly pri svojich dnoch odpadavali od bolesti a dnes uz konecne mozu normalne fungovat. Dalej zeny s cystami, ktore potrebuju HAK ako liecbu! Dalej prevencia pred rakovinou maternice + samozrejme, takmer 100% ochrana pred otehotnenim.
Zhrnula by som to tak, ze som ti tu napisala asi "zopar" noviniek. Jednoznacne ty antiku do seba nepchaj, lebo absolutne nevies na akom principe funguje a zaujima ta akurat to, ci z nej nepriberies a nebudes mat vyrazky.
PS - jedna z najdebilnejsich diskusii o antikoncepcii na Birdzi.
a dalej..ved ja sem pisem pre to...aby mi tu niekot povedal na akom principe to funguje..vravim ze neviem na com to funguje.keby viem tak sem asi nepisem
jediné čo ti chcem povedať je, že si o tom poštuduj a potom sa rozhodni či áno či nie.