v pondelok som zabudla vziat tabletku z tretieho blistra a v utorok som vzala 2 a vecersom mala nechraneny styk.. je tam riziko otehotnenia ak uz ostatne beriem poriadne + este miesto oddychoveho tyzdna beriem .... prosim poradte
no nechame si urazky pre seba vazeni chce poradit nie vykrstit ak som spravne pochopila, uz koncis balenie, ak si to stihla na druhy den do 12 hodin odkedy si mala vziat tabletku , ochrana sa neznizila, nad 12 hodin je to slabsie, ale nie je to tragedia, radsej by som volila ako istotu tabletku po ... tzv. postkoitalnu antikoncepciu, ktoru uzijes do 72 hodin po styku
@6 myslím, že do 12 hodín to nestihla, ale talbetkou "po" by som to neriešila. Ak si nedá prestávku, ale zoberie ďalší mesiac, tak je to v pohode. Ale zas závisí aj od typu HAK
@2 to presne opísala, mne sa to tiež raz stalo, ale mala som nenormálne šťastie, že to bolo v druhom týždni ako mi vtedy odľahlo a máš to inak vždy v letáčiku k tabletkám
a mne každý deň v rovnaký čas pípa pripomienka, tak sa mi to už nikdy viac nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ak si tabletku vynechala v 2. týždeň užívania, tak je to ok a nemáš sa čoho báť. Len už ber tabletky poctivo až do konca mesiaca.
Ak si tabletku vynechala v 3. týždeň užívania, tak miesto nasledujúcej pauzy v užívaní (kedy mala prísť menštruácia), ďalej ber tabletky.
a pri HAK máš aj letáčik, ten tam nie je pre srandu...sorry, ale nechápem, prečo si sexovala, keď si zabudla tabletku.
a mne každý deň v rovnaký čas pípa pripomienka, tak sa mi to už nikdy viac nestalo