ahojte, chcem sa spytat kolko dni, tyzdnov, mesiacov sa ma zacať uživať antikoncepcia pred prvým sexom?...aby uz tabletky plnili svoju funkciu a uplne chranili pred tehotenstvom?
@mysteriousshadow pribalovy letak a inak toto pri predpisovani ti povie lekar.....(btw. uplne pred tehotenstvom na 100pro ta nemusi ochranit ziadna antikoncepcia...ja len tak na margo...)
zacnes ju uzivat ked ti zacne menstruacia a ked pride o mesiac dalsia - po nej uz ucinkuju.. neviem ci je to ale u vsetkych tak, cize urcite si pozri letak k tej konkretnej
Ak si ju dáš prvý deň menštruácie tak by si mala byť už takmer hneď chránená (ja by som počkala do skončenia menštruácie)..a ak si ju dáš na piaty deň menš. tak sedem dní až desať a malo by to byť ok
A načo sa informuješ, keď ju ešte nemáš predpísanú? Nechápem tvojej logike. Akože si chceš nejak naplánovať kedy ju začneš brať, aby si na rande mohla vyskočiť na chalana bez obáv či ako? Lebo to tak nefunguje len aby si vedela. Začať brať je ju najideálnejšie prvý deň menštruácie a potom sa riaď podľa letáku. Väčšinou je to tak ako sa píše vyššie teda po menštruácii by si mala byť už chránená. Toto všetko ti inak povie lekár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov