caute baby brala som antikoncepciu open_mouth:GEST 2roky,ale pribrala som z nej do zadku a do brucha ,narastli mi prsia..uz rok neberiem nic..preto sa chcem s vami poradit,od ktorej antikoncepcie,ak mate skusenosti,sa nepribera???
ja som brala triregol a potom harmonet. vzdy som mavala okolo 48 az 50 kil... behom dvoch rokov co som ich brala sa zo mna stalo tlste prasa pribrala som 20 kil... no uz to rok a pol neberiem a podarilo sa mi zhodit a pomaly sa zase blizim k tej 55ke takze nad antikoncepcnymi tabletkami uz ani nepremyslam
Ja antikoncepciu neberiem ale viem o takej babe ktora brala antik. pred tym bola chuda pekna a teraz je s prepacenim tlsta ako prasa je hrozne tucna a preto ked som ju videla tak ani nad tim nepremyslam lebo nechcem skoncit ako ona
Neviem moja priatelka, si bola vybavit antik. u gynekologa a ten jej povedal, nieco take, ze nech sa paci, ze jej moze predpisat hormonalnu, po ktorej sa vraj nepribera atd... neviem ja som bol na zaciatku proti, (neverim tomu co nevidim, alias kondom je kondom) ale po prvej "nehode" som nad tym zacal vazne uvazovat.... (clovek je dobry tupec, ze?)
Ale radsej budem mat 250kg priatelku, ako 25kg vychrtnute male hladne deti o ktore by som sa nemal kedy starat...
ja berem diane nepribrala som nic je to v pohode ale zase je to individualne ale niekde som myslim citala ze zeny sa nemaju coho obavat lebo dnesne pilulky nie su take ako dajme tomu pred x rokmi ja zatial povedat ze to malo len priaznive ucinky hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale radsej budem mat 250kg priatelku, ako 25kg vychrtnute male hladne deti o ktore by som sa nemal kedy starat...