Nie netreba, teraz su už hormonalne lieky na inej urovni, ako napriklad pred len par rokmi.
Samozrejme, možeš mať vykyvy nalad, pribrať, može sa ti zhoršiť pleť, ale na druhej strane možeš schudnuť, budeš mať užasnu pleť, väčšie prsia a tak podobne.. Okrem toho je to celkom pohodlné a ak ju užívaš okolo piatich rokov, znižuje sa ti pravdepodobnosť niektorych ochoreni (napr. rakovina).. Je to len na tebe, veď možeš ju vysadiť/zmeniť, ak ti nebude vyhovovať
Ja som brala 5r a nemala som ani krajsiu plet ani vacsie prsia. Potom som vysadila a tiez ziadna zmena, no lutujem ze som brala, nastastie uz 2 roky ten hnus neberiem.. A uprimne nechapem ako to moze len kvoli vlastnej pohodlnosti robit, ved si pozrite co to s vasim telom robi a ake su rizika, riskovat mozgovu prihodu a vlastnu smrt len aby som si mohla pohodlne zasukat o___O to mi pride ako najvacsie nevazenie si vlastneho zdravia. Ako jasne nie kazdy vie ake je to nebezpecne, tiez som to od 15 brala a netusila som, ale potom nam primarka v skole o tom hovorila a brr.. Kolko ma rocne na oddeleni 20 rocnych zdravych vysokoskolacok ktore proste z nicoho nic slahlo o zem a do konca zivota z nich budu zive mrtvoly leziace.. Len preto ze ich obtazovalo pouzivat prezervativ
Z prvej som pribrala dost
Z druhej som mala krcove zily
A tretia mi uz sadla..no uvazujem, ze to vysadim, nakolko nemam partnera, sex mam malo, stoji to vela a je to svinstvo...jedine co mi na tom fest vyhovuje, ze presne viem kedy dostanem mesiaciky a ze ich nikdy nemam cez vikend a ze ich mam podstatne kratsie ako kedysi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Samozrejme, možeš mať vykyvy nalad, pribrať, može sa ti zhoršiť pleť, ale na druhej strane možeš schudnuť, budeš mať užasnu pleť, väčšie prsia a tak podobne.. Okrem toho je to celkom pohodlné a ak ju užívaš okolo piatich rokov, znižuje sa ti pravdepodobnosť niektorych ochoreni (napr. rakovina).. Je to len na tebe, veď možeš ju vysadiť/zmeniť, ak ti nebude vyhovovať
Z druhej som mala krcove zily
A tretia mi uz sadla..no uvazujem, ze to vysadim, nakolko nemam partnera, sex mam malo, stoji to vela a je to svinstvo...jedine co mi na tom fest vyhovuje, ze presne viem kedy dostanem mesiaciky a ze ich nikdy nemam cez vikend a ze ich mam podstatne kratsie ako kedysi...