Cawte BABY, zaujimalo by ma, ci mate niektora skusenosti s HATK NOVYNETTE a ake skusenosti s nou mate... 9 mesiacov som uzivala Laurinu a zmenila mi na tieto, tak preto sa pytam
novynette nie je prilis setrna k organizmu...ja beriem od zaciatku yadine a sice platim vela, ale aspon mam kvalitu...na HAK sa neoplati setrit...
a nik ti nepovie, ako ti novynette sadnu, to je vyslovene individualna zalezitost ako na to tvoje telo zareaguje...mojej kamoske to lekar predpisal aj na upravenie akne, takze mozno sa to zlepsi...
ja som brala Yadinne, vsetko sa mi upravilo, a ani som nepribrala, Teraz beriem Yasminnele, v podstate rovnake ako Yadinne, len ma nizsi obsah hormonov
yaz nie je typicky antiandrogénna antikoncepcia a navyše má málo hormónov na to, aby dokázala robiť zázraky s pleťou...
a pýtala som sa na ňu môjho gynekológa, ktorý mi ju neodporúčal, takže som ostala s mojou milovanou Yadine.
ja som chcela vyskusat tiez YAZ tu uplne najnovsiu 24/4 --- ale tiez mi ju velmi neodporucala, ze tato Novynette ma velmi nizky obsah estrogenu, ktory je zodpovedny za vedlajsie ucinky... neslo mi vobec o cenu..pre mna za mna nech to stoji hocikolko.. toto mi odporucila moja doktorka.. povedala ze mam si vziat iba balenie na mesiac a podla toho ked bude dobra pokracovat, ak nie tak zmenime bud na inu alebo na povodnu
ja berime HAK novynett uz cez rok a vobec s nou nemam ziadne problemy ani na zaciatku ani teraz.pocula som vela negativnych nazorov na tento durh HAK, ale ja nemozem povedat zle slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- no tu máš odpoveď, ak by ti náhodou zmenila na tieto
a nik ti nepovie, ako ti novynette sadnu, to je vyslovene individualna zalezitost ako na to tvoje telo zareaguje...mojej kamoske to lekar predpisal aj na upravenie akne, takze mozno sa to zlepsi...
a pýtala som sa na ňu môjho gynekológa, ktorý mi ju neodporúčal, takže som ostala s mojou milovanou Yadine.