Baby,aj chalani, spoliehate sa len na tabletky? alebo pouzivate aj kondomy? Pre baby : ako dlho beriete tabletky, a kolko znaciek ste uz vyskusali? (lebo viem, ze doktori zvyknu po case menit). Stretli ste sa s nejakym neg. ucinkom tabletiek? Doplaca vam
podla mna je to uplne normalne ze chalan dava polovicu..mne to priatel sam navrhol, ze bude davat, je to logicke...a hlavne charaktrne od neho, nie ako niektori sa na to vykaslu a len si uzivaju...
tabletky su fajn ked ich beries poriadne neviem ako dlho ich beriem, ale zhruba rok... no a vyskusala som dve rozne znacky.... predtym som mala diane35 a teraz papam Chloe ak sa za negativny ucinok povazuje mierne zvacsenie prs a pribratie 1,5-2 kg tak ano nie nedoplaca, nechapem preco by mal... mne tabletky plati mama
@13 uplne suhlasim ....@zwejka neviem...to je nejaky trend teraz...?? zacat s tym co najskor?..co je to za dobu v ktorej zijeme kua?!!..ja uz fakt nemam slov na totok... ani korunu ani cent bych ti nedala na tie tabletky...ked uz si taka "velkacka" ze sexujes tak si ich plat sama...
no chapem jej mamu...radsej tabletky ako decko... a vacsina dievcat zacina hlavne kvoli pleti (velmi vela mojich znamych) a potom to uz len pri sexe vyuzivaju ako pozitivum... napr ta chloe a diane sa predpisuje hlavne pri silnom akne... viac info www.antikoncepcia.com
@13@crueltrue@16@m0anka ach, su aj ine dovody preco sa predpisuje antikoncepcia... nie len ´´malym hnusnym kurvam´´ ale aj holkam ktore maju polycystycke vajecniky a ktore potrebuju upravit hladinu hormonov co vedie k zlepseniu stavu pleti a vlasov... preto ju beriem... skuste sa nabuduce opytat na dovod a az potom zacat na nieco reagovat...
a mas na haku ci nezostane tehotna? ty si teda uzasny...ja by som ta nakopala do zadku..... vobec sa zaujimas o to ci tvoja baba ma zaujem o antikoncepciu? alebo si sa snazil urobit tymto komentom zaujimavy? sex nie je o uzivani si ( teda len ) je to HLAVNE o zodpovednosti. a s tymto nazorom ze to do nej napalis aj bez tabletiek teda si dovolim povedat ze decko si ty a nie ta 14 rocna holka (zwejka) ktora berie tabletky. a tie primitivne nazory na zwejku tiez nechapem. len preto, ze baba berie tabletky hned ma kazdy vecer sex s inym chlapom alebo z nej vyrastie platena spolocnicka? hanbite sa... a vraj Slovensko ma konecne normalne nazory... zaostalci sa najdu aj medzi mladymi
nedá sa povedať že presne táto anti je dobrá aspon si myslím ved na každú babu to má iný účinok a počula som že je velmi dobrá aj proti bolestiam pri kramoch takže myslím že každá baba si musí nájsť tú svoju a lekár nemá dôvod ti meniť značku anti ak ti vyhovuje,.,.
no na pilule sa viacmenej spolieham. doktori ti navrhnu zmenu hak vtedy ak zistia ze na trhu je nieco modernejsie alebo vhodnejsie, for je ale v tom,ze to musia byt tvoji znami ti doktori,aby si dali tu namahu.mala som dokopy 2 hak,teraz mam qlairu a platim si to sama,tak mi to vyhovuje, je to moja vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Antikoncepciu môže začať brať žena aj z iných dôvodov.
A každá anitkoncepcia vplýva na ženu inak. Na jednu môže tá istá vplývať fajn, druhej nemusí vyhovovať...
Aj my platíme tak, ja polka, on polka.
mna len zarazilo, ze boli iba dve moznosti - bud same, alebo polovica od chalaniska
@13 @crueltrue @16 @m0anka ach, su aj ine dovody preco sa predpisuje antikoncepcia... nie len ´´malym hnusnym kurvam´´ ale aj holkam ktore maju polycystycke vajecniky a ktore potrebuju upravit hladinu hormonov co vedie k zlepseniu stavu pleti a vlasov... preto ju beriem... skuste sa nabuduce opytat na dovod a az potom zacat na nieco reagovat...