kamos je grafik a pracoval ako pod winom, tak i pod mac os..a co som sa ho pytal, vravel ze omnoho lepsie sa mu pracuje na macu..ale v com konkretne, to uz neviem
Samozrejme, že apple výrobky sú o mnoho drahšie ako microsoft ale myslím si, že kvalitnejšie, pretože prehrávač mp3 za 35eur od microsoftu bez displaya ako shuffle sa mi pokazil hneď po ročnej záruke asi mesiac po ale nebolo tak, že by mi spadol ale on z ničoho nič prestal fungovať a niečo podobné sa stalo aj kamošovi .. A shuffle mám už 2 roky a stále funguje ale pred týžňom sa skončila záruka tak sa trošku bojím ale zatiaľ sa za tie 2 roky nestalo nič ..
Myslím si, že Apple môže ďakovať práve Microsoftu za to, že doteraz existuje. Microsoft tiež pomohol rozbehnúť sa napr. Facebooku a dalším projektom. To, že si Apple vybudoval neskôr svojský imidž, to je už druhá vec. Steve vedel ako na to, aj keď pár vecí sa mi samozrejme nepáči, či už je to z faktoru výroby alebo samotných riešení resp. realizácii.
Vďaka Microsoftu sa výraznou mierou rozvíjal aj rozvíja technologický svet.
Ja osobne mám viac rád Apple a som spokojný s ich produktami. Ale nevadia mi ani veci od Microsoftu, niektoré softy alebo riešenia majú celkom fajn. Ved napr. Exchange využíva aj samotné Apple.
Microsoft by mal ostat len pri Windows a Office, hardver by mal prenechat znackam, ktore to s nim vedia. Apple mi je nesympaticke, nepaci sa mi. K hardveru len tolko ze su ine znacky, ktore vyrabaju krajsi hardver ako Apple, dokonca aj kvalitou lepsi.
@v3nty Hej, ale len kvoli FLku 9tke. Inak bootuje cez Bootcamp a OSX má na free time. Keby prešiel na Logic-a v OSX, to by stálo nejaký ten čas hrania sa s novým nástrojom a čas sú peniaze
@tenpatic No apple exchange nevyuziva len to supportuje, aby si mohol mat napriklad fetchnute maily z winu priamo do mail app, ci uz na macu alebo ipade/iphone
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
le musím teraz uznať, že kvalita spracovania apple počítačov stojí za tie peniaze
Robil som iba s PS vo windows a kedže som novopečený linuxák a nemám rád microsoft fandím Apple !!!
Vďaka Microsoftu sa výraznou mierou rozvíjal aj rozvíja technologický svet.
Ja osobne mám viac rád Apple a som spokojný s ich produktami. Ale nevadia mi ani veci od Microsoftu, niektoré softy alebo riešenia majú celkom fajn. Ved napr. Exchange využíva aj samotné Apple.
Napríklad serious ma jablko aj s winom