ahojte, mate niekto skusenosti s touto autoskolou? ake? ja som tam prednedavnom zacala a pri kazdej jazde som totalne zvozena za VSETKO! ze zle drzim volant, paku, smerovka priskoro/prineskoro, prilis rychlo/prilis pomaly atd... ako som povedala: vsetko..
moj otec kedysi robil v autoskole a poznal takych ucitelov. a povedal, ze to je to najhorsie co moze byt, ze ti ziaci potom sadali do auta taki roztraseni a neboli schopni nic urobit. na tvojom mieste by som si co najskor nasla inu autoskolu, urcite sa niekde najde milsi ucitel, s nim ti to pojde ovela lepsie. ze je chyba v tebe by som si zacala mysliet az keby sa to opakovalo v kazdej autoskole
@janehonda dakujem presne ako pises... prvu jazdu som mala z mojho pohladu super (az som bola prekvapena sama zo seba) - nastartovala som bez problemov, preradila, sla plynulo atd... ale kazdou jazdou to je horsie a horsie a naozaj mam krce v bruchu uz len pri predstave na dalsiu hodinu... dnes som mala siestu jazdu a bola horsia, ako ta prva... tolko sa sustredim na to, aby ma "nezhucal" za drzanie volantu a paky, ze mi 2x zdochol motor (co predtym nikdy) a jednu dieru som zobrala tak, ze som myslela, ze som v nej nechala koleso... a to este len bol RANDAL!!! podla mna krcitat na mna, ked som za volantom je totalna blbost a kedze nemam inu skusenost, chcela som vediet, ci sa takto standardne spravaju instruktori, ale "moj" pan instruktor je presne ta vynimka, ktoru som nechcela...
mama tam robila. točila sa vkuse po tých istých cestách na ťahanovských riadkoch. spolužiak tiež robil a šiel tie isté trasy. vraj že to nie je najhorší človek pán Sičák ale zas že je nervák a nepríjemný. každý človek ho vezme inak no, musíš mať na to povahu... snaž sa nebrať si to tak osobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty