podla mna je to uplne normalne...teda myslim si ze pokial mas chalana dlho a mas ho stale viacej rada tak je to super...potom to je naozaj asi ten pravy..a je to normalne podla mna..to sa fakt moc nevidi zeby to bolo az taketo...drzim palce.. inak ty chodis s mojim spoluziakom ako tak kukam do albumu
sheena205 ved jasne ale co to potom je? asi normalna zavislost na sexe s nim len najhorsie je ze on v poslednej dobe je taky ze sa ma "boji" si jednu dobu myslel ze ho mam len na to ...ale to nieje pravda ja ho mam rada celeho ale mam rada aj sex s nim no len ma asi mensi apetit ako ja
za prve @- je pozehnanie mat taku babu/chalana co je verna
za druhe @- ze sa ti pacia baby nutne nemusi znamenat ze si bi, i ked zalezi akym sposobom sa ti pacia
za tretie @- nemysli na to, ze sa rozidete, radsej mu vysvetli ako sa veci maju.. myslim ze ho to velmi potesi a urcite sa nebude chciet rozist /teda ak si to uz nespravila/
za stvrte @- nech ta to netrapi. kazdy sme niecim vynimocny.. ;o)
fuu ja yb som ecla takeho chalna..ale bez toho abysa mu opacili iny chalan..bo kebymi njekedy navrhol ze ce ist do 3ky fuu..asi by letel cez zatvorene okno..a jha si myslim ze to nejje taky problem..zesa ti tje kočky pačia..teda ak po nich nesalies..hm...
Ach jo.. začínam dospievať k názoru že nie si skutočná Krásna verná bisexuálna nymfomanka? Čo študeje filozofiu? Také neexistujú! Asi som to prehnal s ginko čajom
Ale vážne, podľa mňa to je normálne Otázka je či si pred ním niekoho mala, alebo je tvoj prvý, to by to mohlo vysvetlovať
ti kks =-O tak tvoj chalan je najstastnejsi na svete asi kks =-O musis byt super baba ty si asi neni ani na chalanov ani na baby ale len na tvojho chalana to je fajnovee sa mi to paci a taketo baby by mali byt vsetky podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
nymfa je taka ktorá spava hociikedy s hocikym, len aby proste s niekym spala....
to by si už vo svojom veku moha vediet..
a je podla mna uplne normalne ked ide len o jedneho chalana...
i ked vlastne ked sa tak zamyslam... asi sa mýlim...
inak chalani asi mávajú menší apetít, aj ten môj ale oni sa ukecať nechajú
A je veľmi chvályhodné, že len on sa ti páči
Teda, ak sa ti nepáčia až tak veľmi ženy, lebo asi nevera so ženou je ešte horšia než s chlapom. ale možno by mal rád trojku a tak by neboli problémy.
za prve @- je pozehnanie mat taku babu/chalana co je verna
za druhe @- ze sa ti pacia baby nutne nemusi znamenat ze si bi, i ked zalezi akym sposobom sa ti pacia
za tretie @- nemysli na to, ze sa rozidete, radsej mu vysvetli ako sa veci maju.. myslim ze ho to velmi potesi a urcite sa nebude chciet rozist /teda ak si to uz nespravila/
za stvrte @- nech ta to netrapi. kazdy sme niecim vynimocny.. ;o)
Hmm a podľa mňa na tom nie je nič čudné, veď všetci sa nekurvia
moja a spolzuiakova hymna
Ale vážne, podľa mňa to je normálne Otázka je či si pred ním niekoho mala, alebo je tvoj prvý, to by to mohlo vysvetlovať
[/IMG]