Nie. Ja ho mám – som si tým 100% istá, ale nemám oficiálnu diagnózu. Myslím si, že je nízka pravdepodobnosť nájsť vhodnú psychologičku, ktorá by mala dostatočné znalosti o FEMALE Asperger’s a nemám chuť strácať čas debatovaním o tom s neznalou nesúhlasnou stranou, ktorá by sa namiesto toho mylne sústreďovala na iné, nepodstatné veci, nesprávne súvislosti či subjektívne domnienky. Preto mi to nepríde worth trying.
@aeria@2 prave preto sa pytam, nechcem ist k nikomu (znova), kto sa vyucil za diag. psych. este za sociku, kedy asperger bol cisto muzska zalezitost na slovensko-ceskych internetoch je zalostne malo zien, ktorym sa podarilo dostat diagnozu. ale existuju zdruzenia, co sa specializuju
@arikado@11 nie, ale mám ísť k psychiatrovi, a ten by posúdil, či sa niečo zmenilo v mojom psychickom zdraví oproti minulosti. O aspergerovi neviem, nebol potvrdený totiž keď som bol pred 15-kou u psychiatra. Čo viem, tak mám OCD, to ja viem už odvtedy a stále to mám. Aj ma to čiastočne obmedzuje, ale neviem to úplne zmeniťz to by ma museli preprogramovať na celkom iného človeka.
@priekala@12 och, dakujem moc za odpoved. drzim palce, ono to asi nie je o preprogramovani sa na ineho cloveka, ale skor prijat svoju naturu a hladat na seba paky a workaroundy ovplyvnuje ocd velku cast tvojho zivota?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov