@1 nefyzicka realita sa to vola po com cestujes a ci je to LD ci AC ide o to iste a to je OOBE rozdiel je len v pripojeni kde pri AC mas pripojenie vedome a pri LD vedomie ciastocne nadobudnes pocas spanku.
@0 ano robim to castejsie ako cestovanie vlakom napriklad a ano da sa aj cez den aj AC aj LD ale chce to trening
@arcturus
ja len hovorim ze skutocne sa to neda je to iba stav kt. si vsugerujes a potom putujes po svojej pamati ale z tela urcite nevychadzas a kto si mysli ze sa to da tak je drbnuty
@rebelionisreligion ,,vyjsť z tela" sa neda to s tebou suhlasim ale v tomto pripade ide iba o terminologiu lebo ten stav lepsim slovom neopises... tak ako ked poviem ze Boh neexistuje pretoze moj boh ma male B
venujem sa tomu už 2 roky ... ale teraz už oveľa menej... nemám na to čas pre zasranú školu.. Treba si naštudovať celú problematiku, veľa cvičiť a hlavne sa nebáť...
Najlepšia stránka o astrálnom cestovaní a veciach podobných je bohužiaľ už zrušená ale ja som to akosi predvídal a stihol som si ju uložiť... » uloz.to/xuQYzXh/marlita...
teraz sa mi to spontánne podarí 1-2 krát do mesiaca keď si uvedomím sen a bez pohnutia a otvorenie očí sa zobudím a vypadnem z tela na zem... odporučam knihy: » uloz.to/xeehEm7/peterso... » obe4u.com/files/cesty_mim...
dá sa aj cez deň, ale musis mať absolútny kľud. niekde von, v prírode.
musis mať dobre myslenie..ono sa to nezdá, žeby to mohlo byť reálne, ale kto sa tomu venuje, tak sa vie do tej fázy dostať..
hah... prvý krát asi po mesiaci skúšania... ale to je individuálne.. niekto sa o to ani nesnaží a cestuje... ja bohužial medzi takých ludí nepatrím...
hmmm tak tvoj strach musíš pochopiť a odstrániť... zlé veci ťa zastihnú iba ak veríš že sa môžu stať... maj v pi** všetky strachy... ja viem.. povie sa to ľahko.. ale po čase sa toho zbavíš ako aj ja..
iba po káve som večer straaašne paranoidny..
podľa toho za kým alebo za čím chceš takto "cestovať" . ničoho sa netreba báť, buď to chceš urobiť alebo nie. A keď to chceš, tak zjavne si na to pripravená.
a secret.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@0 ano robim to castejsie ako cestovanie vlakom napriklad a ano da sa aj cez den aj AC aj LD ale chce to trening
ja len hovorim ze skutocne sa to neda je to iba stav kt. si vsugerujes a potom putujes po svojej pamati ale z tela urcite nevychadzas a kto si mysli ze sa to da tak je drbnuty
Najlepšia stránka o astrálnom cestovaní a veciach podobných je bohužiaľ už zrušená ale ja som to akosi predvídal a stihol som si ju uložiť...
» uloz.to/xuQYzXh/marlita...
teraz sa mi to spontánne podarí 1-2 krát do mesiaca keď si uvedomím sen a bez pohnutia a otvorenie očí sa zobudím a vypadnem z tela na zem... odporučam knihy:
» uloz.to/xeehEm7/peterso...
» obe4u.com/files/cesty_mim...
musis mať dobre myslenie..ono sa to nezdá, žeby to mohlo byť reálne, ale kto sa tomu venuje, tak sa vie do tej fázy dostať..
hmmm tak tvoj strach musíš pochopiť a odstrániť... zlé veci ťa zastihnú iba ak veríš že sa môžu stať... maj v pi** všetky strachy... ja viem.. povie sa to ľahko.. ale po čase sa toho zbavíš ako aj ja..
iba po káve som večer straaašne paranoidny..
a secret.