mocne sa smejem teraz pred pár dňami som zaspavala....a zdalo sa mi že zdvíham... tk som si povedal žže astrálne pocestujem... a že pôjdem do argentíny (netuším prečo ) ale potom ma napadlo že ráno skoro stávam tak nabudúce
@metrosexualnyhipster tak teraz si trepol kvalitnu sprostost. Jasne ze to existuje o tom niet pochyb. Treba si trocha o tom prestudovat a potom reagovat. Pretoze potom by ta niekto mohol zobrat vazne, kto je tiez tak neinformovany ako aj ty...
vstupovanie do astrálu je v podstate to isté, ako vstupovanie do predspánkovej alfa hladiny. mám rada ten pokojný stav, stlmenie zvukov a zaujímavé vizualizácie..ale astrálne cestovať viem tam nanajvýš meter od postele
@nietimekki akože ja mávam veľa takých vízí (i cez deň niekedy ale to teraz neviem či som sa fajne nažral alebo sa mi točí hlava bao čo ale žeby som to vedel nejako ovládať, tak to nie.
ma v poslednom čase zaujali lucidne sny ... hned v tu noc ako som si čital članok o lucidnych snoch sa mi to aj podarilo, a odvtedy sa oto pokušam už necelý týždeň a nič :/
@patofbc lucídne sny zas nie sú nič také úžasné ako si možno predstavuješ. veď to akurát naruší kontinuitu príbehu a radosť z prežitku, keď si v polke uvedomíš, že ide o sen
@tenario fakt zasnem. Ako moze takato kokotina moze existovat O.o . Sak zaspim a zobudim sa rano, mozog vegetuje , maximalne sa mi nieco sníva . Prepac naozaj za vyraz ale mne to neda...
@moussinka@tenario ale zaujimave že sa mi to hned v tu noc podarilo a je tych techník viacej, ja som sa v tom sne skoro stále pozeral na môj iPod na hodinky a stale sa ten čas menil tak tak som si overoval že je to len sen
@astaroth27 ale celkom sranda keď si v tom sne môžeš robiť čo chceš, privodiť všeliake situaciee a "vyskúšať si ich", lebo náš mozog vníma oveľa viac vecí, maličkosti, ktore si mi nevšimneme zrakom napriklad ... raz som čital otom pekny članok ja to neviem tak opísať
@ladyslie skúsenosti pokiaľ viem žiadne praktické, ale teoretické znalosti veľmi rozsiahle. je to oddelenie astrálneho tela ("duše") od tela fyzického, čo sa údajne deje každú noc každému úplne bežne, až na to že vedomie obvykle ostáva v tele, čiže si z toho ráno nič nepamätáš. pri vedomom oddelení sa však vedomie presúva do tela astrálneho, čiže, ako to niektorí opisujú "si viac pri vedomí ako v bežnom bdelom stave" a ovládaš všetko čo robíš.
@tenario - na Castanedu by som sa v tejto súvislosti asi príliš neodkazoval, to ich "snenie" síce bude nejaký derivát astrálneho cestovania, ale príliš ďaleko od toho štandardného na to, aby sa z neho dali čerpať nejaké informácie užitočné bežnému človeku.
ja s týmto skúsenosti nemám stále sa to tu omiela ale tak....a pritom ja by som bola tak šťastná kebyže mám možnosť niečo také zažiť..alebo hocičo nejaké nadprirodzené lebo takýto život v ktorom ma všetko utvrďuje v tom že proste raz len skapem, moje telo zhnije a potom už nič neni a neni ani žiadna duša ani nič mi robí strašne zle na psychiku a rujnuje ma to ale to už sme inde asi no...
@ladyslie Ja som skoro astrálne vycestoval ale bojím sa teraz pred 5 min. som to skúsil mal som pocit ako keby som sa prepadával asi 10 sekund som to neriešil a radšej som si otvoril oči a išiel na pc , velmi sa bojim že ma niekto zobudí a bude to boliet, čital som že ak budeš astralne cestovat a zobudi ta nejaká osoba tak to bude boliet, používam túto metodu : Zhlboka dýchajte a snažte sa uvoľniť.
Predstavujte si, ako sa každučký sval vašeho tela uvoľňuje. Začnite na prstoch na nohe a odtiaľ pokračujte vyššie.
Dostanete sa na hranicu spánku, pri prvých pokusoch možno zaspíte, ale nevzdávajte to.
Koncentrujte sa na dýchanie a prázdno pred sebou.
Teraz venujte pozornosť myšlienke dostať sa von z tela.
Predstavujte si, že vaše telo je ľahšie a ľahšie a vylietnutie by malo nasledovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» sk.wikipedia.org/wiki/Astr%C3%A1...
@astaroth27 ale celkom sranda keď si v tom sne môžeš robiť čo chceš, privodiť všeliake situaciee a "vyskúšať si ich", lebo náš mozog vníma oveľa viac vecí, maličkosti, ktore si mi nevšimneme zrakom napriklad ... raz som čital otom pekny članok ja to neviem tak opísať
» www.birdz.sk/forum/astralne-...
» www.birdz.sk/forum/vyskusal-...
ATĎ....
@tenario - na Castanedu by som sa v tejto súvislosti asi príliš neodkazoval, to ich "snenie" síce bude nejaký derivát astrálneho cestovania, ale príliš ďaleko od toho štandardného na to, aby sa z neho dali čerpať nejaké informácie užitočné bežnému človeku.
Predstavujte si, ako sa každučký sval vašeho tela uvoľňuje. Začnite na prstoch na nohe a odtiaľ pokračujte vyššie.
Dostanete sa na hranicu spánku, pri prvých pokusoch možno zaspíte, ale nevzdávajte to.
Koncentrujte sa na dýchanie a prázdno pred sebou.
Teraz venujte pozornosť myšlienke dostať sa von z tela.
Predstavujte si, že vaše telo je ľahšie a ľahšie a vylietnutie by malo nasledovať.