Ahojte, zaujímalo by ma či ste niekto boli pracovať ako opatrovateľ v zahraničí. Rozmýšlam že sa tam poberiem na rok a potom si spravím na SR VŠ so zameraním na anglický jazyk. Mna by zaujímali vaše dojmy a tak
bola som na skusku na jeden vikend. otec rodinky ma skoro znasilnil a napokon mi navrhol ci si nedame trojku ja on a ich sucasna au pairka. bol to dlhy vikend
Ja chcem ísť tiež ale do USA Inak, aby sa predišlo prípadom ako je tento treba ísť cez agentúru a v prípade blbej rodiny všetko vybavia a zastrešia oni. Na youtube je o tom veľa videí tam sa dozvieš kopec osobných skúseností
bola som dvakrat ako au pair vo Francuzsku, su to skusenosti na nezaplatenie! neskutocne! isla by som este raz, teraz som chcela ist na rok a chcela som skusit bez agentury, stranka » www.aupair-world.net/...
tam je mnoho ponuk, je to len stranka, takze ak sa bojis, chod cez nejaku agenturu, je to o stasti,
vela stastia
joj, isal som, lebo mi pomohla jendna franuzska rodinka.
ale byt tebou, ak ides prvykrat, tak ak tma nikoho nepoznas, vzdy je lepsie ist cez agenturu, ja som tam uz poznala ludi, takby som to riskla aj bze, sice poznam aj dievca, co je v Anglicku isla cez tu stranku, co som ti dala a pohode...
Popri Au-pair pobytoch vrelo odporúčam jazykové pobyty cez English Steps Leeds. » www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds
@silviaaa mno tak to us veci co sa ti mozu stat aj ked ti to sprostredkuje jezis kristus. citala som vela pribehov ze proste otec rodiny chcel aupairku aj ked mal normalne zenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.aupair-world.net/...
tam je mnoho ponuk, je to len stranka, takze ak sa bojis, chod cez nejaku agenturu, je to o stasti,
vela stastia
ale byt tebou, ak ides prvykrat, tak ak tma nikoho nepoznas, vzdy je lepsie ist cez agenturu, ja som tam uz poznala ludi, takby som to riskla aj bze, sice poznam aj dievca, co je v Anglicku isla cez tu stranku, co som ti dala a pohode...
» www.englishsteps.co.uk
Poskytujú tiež možnosť získania 30 EURovej zľavy na pobyt. Stačí len pri registrácii použiť promo kód "SVOD"
Kto má záujem o zdokonalenie angličtiny, určite neváhajte, Leeds je krásne mesto a úroveň jazykového pobytu je na najvyššej úrovni.
Informácie sú aj na stránke www.facebook.com/englishstepsleeds