Poviem pravdu, že odpoveď čakám hlavne od žien...zaujíma ma, ktorá značka sa im páči viac...šetrím si na auto už nejaký čas a do decembra budem mať našetrených nejakých 15tisíc eur a chcem jednu z týchto značiek a keďže som do áut laik tak ma zaujíma hlav
Ja vlastné auto nemám, bývam u rodičov a používam otcov peugeot ...nie žeby som nemohol ísť bývať do vlastného a kúpiť si už dávno vlastné auto ale ja som 2 mesiace po stavbach v rakusku nemecku (otec so strýkom majú vlastnú firmu a ja chodím so strýkom po nemecku rakúsku, dáva mi zabrať v robote ale zato mám troška iný plat ako ostatný roboši vo firme takže si môžem dovoliť dať na takéto auto) takže by som ho moc nevyužil no teraz by som už mal ostať makať len na slovensku...keď som povedal ocovi že chcem si kúpiť bmw alebo audi tak mi povedal že som kar, sprostý atd že načo mi také auto že si mám kúpiť čistonovú octaviu alebo podobné pretože za 15tisic kupim ojazdene bmw či audi ale i tak chcem ...viac sa mi páči audi je také elegantnejšie luxusnejšie no mechanik mi povedal že rozvody atd tam treba často meniť a iný zas že je to len novší volkswagen že bmw je kvalitnejšie
ja mám aj budem mať dalšie peniaze bokom lebo makať bude otcovej firme ešte dlho takže zato že makám že nikdy nie som doma tak si chcem spraviť konečne radosť lebo peniaze nedávam v podstate nikde ...chcem si kúpiť také auto na ktoré najviac letia ženské a nebudem kupovať inú značku za také prachy ked i tak snívam o audi či bmw a nech si o mne každy myslí svoje
tak si kúp také, ktoré je po výmene rozvodov a má to zdokladované...btw, nenapísal si tu druh paliva, ani obsah...možnosti je veľa.. a bez týchto kritérií ti tu nikto neporadí konkrétnejšie a na tu oktavku by som sa vysral pod momentom
za také peniaze sa môžeš pokojne voziť aj na A8 čo je luxus, ale pri servise ti peňaženka zaplače...len spomínané rozvody do 4,2 v autorizovanom servise cca 2900-3300 €
ujasni si v hlave čo chceš, ale robiť po stavbách a potom kupovať auto podľa toho načo letia ženy, to je také choré ...kúp si to čo ti najviac vyhovuje a v čom sa ti najlepšie jazdí....
@lenkaska1
no to som si všimol že tie staršie audiny vyzerajú tak luxusnejšie ako tie novšie a preto tá dilema ale zas nechcem dať toľko penazi za 10ročnú audinu
Auto nekupujem len pre ženské ale vždy kukám jak jazdia na tých audinach, bmw-čkách a páči sa mi ten luxus...páčia sa mi tieto značky nebudem kupovať octaviu či iné len preto žeby nejaký kar nepovedal že mam bmw na riešenie komplexov či podobne kokociny
@maykky
tak ja som rozmyšľal že auto na benzin a dať si tam spraviť ešte plyn ...to si určite ešte ujasnim v hlave že aké chcem len dnes ma oco nasral s tým že si mám kupiť octavku a že som kar ked chcem bmw či audi že načo mi to je...ale v jednom má pravdu že ak dám toľko prachov za jazdenu audinu či bmw a začne sa to po čase kaziť tak si budem sypať popol na hlavu...on si svoj peugeot kúpil ako nový a do servisu s ním ide len pre maličkosti raz ročne
prečo by si si mal sypať popol na hlavu ? ak bolo o auto starané, tak sa nemáš čoho báť.,..napríklad taká e60 bmw má nezmar agregáty 530d a 530i (ičiek je málo u nás, každý kupuje diesel jak škrob hoc behá len po meste) ...kamoš kúpil jednu čo mala nabehané 270tis a teraz má na nej niečo ku 450-480 tis...pozri sa, ak chceš benzín plyn, pokojne pozeraj aj väčšie obsahy...resp. aspoň ja by som pozeral pokiaľ chceš tie peniaze vraziť do auta...audinky veľmi nesledujem, iba jeden model noo
@method
to audi čo si dal sa mi viac pozdáva jak to bmw...ešte fakt uvidím či nekupim nakoniec bežnú značku do 15tisíc no zato úplne nové z obchodu ...musím si to za tie mesiace ešte fakt premyslieť lebo je to moja prvá taká veľká investícia doteraz peniaze len ležali ...ale i tak to spravím asi nakoniec po svojom a kupim jazdenú audinu
@maykky
sused je mechanik a oco povedal že mám ísť za ním a spýtať sa ho koľké tisice tam nechavajú majitelia audin a bmw-čiek po opravách niekoľkokrát to roka že prerobím ....uvidím na konci roka (v septembri by som mal ísť naposledy do nemecka a keď sa vrátim tak uvidim čo kúpim ) ale tak to čo mi radí že octaviu i keď čisto novú z predajne tak to možem osrať
môj oco je taký istý čiže pohoda, chápem...no proste tak to býva, za luxus sa platí ...a ak kúpiš dobrý kus a budeš sa o neho starať, nemáš sa čoho báť...ved nikto ti nevraví, že musíš kúpiť auto za všetky peniaze ....tak držím prsty nech sa rozhodneš potom správne
@maykky
nie všetky peniaze...ked kupim tak najskôr v decembry za 15tisic tak mi ešte skoro raz toľko ostane no to druhé odkladám na vlastné bývanie ...ale tak už ma štve za tie roky len chodiť makať a peniaze odkladať ...vtedy som mal odkladať na rodinný domček čo som mal priateľku ale už nemám takže bude autíčko
@petersn NO praveze mne sa tie uplne stare audiny az tak nelubia ale tak fakt zalezy od konkretneho modelu, oboje su super znacky ale kebyze si mam ja vybrat nejake auto, tak by to bolo bud Audi A7 alebo BMW GT ale urcite aj medzi mercedesmi by som si prisla na svoje preco vlastne nechces mercedes?
@petersn oco ti chce dobre....nové auto je predsa nové.....v zivote by som nekupil 5,6 ročné auto, lebo za krátku chvíľu to už je stará kokotina a neje frajerina mať 10 ročné bávo.....octavia, mazda3, vw jetta....dá sa vybrať áut
@lenkaska1
prečo nechcem mercedes ?---kamoš mechanik mi povedal tak že už ked chcem dať toľko prachov a vybrať si z tych "naj" značiek tak mam vyberať medzi bmw a audi a mercedes vynechať lebo je z tych troch najkazivejši a toť aby som platil čo najmenej v servise i keď mercedes má svoj štýl no...ale ked si mam vybrať medzi audi a bmw tak mne sa stále viac páčili audiny vyzerali tak decentnejšie ...už pred rokom som si chcel kupiť audi tt ale nakoniec som nekupil a tie audi tt na pohľad jak keby sa z roka na rok ani nemenili vyzeraju zvonka skoro rovnako
@eastsidewestside
chápem jak to myslíš aj oco ma pravdu ale ked mne sa pačili vždy len tie audiny hlavne sem tam bmw-čka a tie z rokom vyroby 2008-2011 vyzerajú stále novo tak mi to trhá žily všetko...uvidim koncom roka do vtedy sa možno spamätam ale viem že ked kupim nejaký nový peugeot napr tak budem i tak plakať že som mohol mať aspon raz v živote skvelé audi či bmw
@lenkaska1
tak spotrebu to sanujem dosť takže by som tam dal od rodinneho znameho spraviť plyn a ked tak benzin by som tam lial od dalšieho suseda čo byva na ulici on predava ukrajinsky benzin
takže hlavný cieľ je zapáčiť sa ženám? audi má dnes každý sedlák, bmw je fajn, ale mercedes je top! za 15 tisíc určite nájdeš niečo zaujímavé v bazároch. hlavne neodporúčam kupovať niekde v Nemecku alebo kde, tam sú najväčšie podvody na cudzincoch, pokiaľ sa do toho nevyznáš profi
@borispetrik
ked sa to páči ženám tak mám pocit že sedím v kvalitnom aute ...z polky ženám ako každý ale ide o to mať prvé auto ktoré fakt chcem-ja som chcel vždy tieto značky nešlo len o to že sa pačia ženam ale aj mne sa páčia ....no ja som práve rozmýšľal aj že z nemecka či rakuska doveziem lebo tu kupim za 15tisic rok 2009 napr a tam o nejaké 3-roky novšie ale mna by tam asi ojebali jak píšeš to by som musel s niekym kto sa vyzna,,,,audinu má dnes každý sedlák ale majú také že 15ročné s deravými výfukmi
Cize si setris nejaky ten cas, aby si si kupil to najhorsie mozne pasivum, do ktoreho musis este aj dodatocne tlacit kopu penazi? Si si isty, ze pre tu trochu vyssiu sancu ze si omocis je to dobry napad?
Ak by som mal volnych 15k tak by som ich investoval do niecoho, co zaraba aj ked spim. Ja mam okrem ineho niekolko tisic v tomto (kedysi som mal podstatne viac, ale kupil som za to bitcoiny) » mariodian.com/post/9313030660... za tie uz asi aj 2 roky som svoju investiciu znasobil a nadalej sa zvacsuje.
Sice to uz nezaraba cez 50% rocne, momentalne uz "len" nieco cez 21% (tento rok to fluktuovalo medzi 16 - 48%), ale s takym vstupnym kapitalom aky by si mal je to stale cez 3000 eur, co je pekny dodatocny prijem. Na konci clanku je aj link na bota, ktoreho som si nakodil, takze tomu netreba venovat absolutne ziaden cas. Ja si len raz za tyzden do excelu zapisem zisky, takze tomu mesacne nevenujem viac ako 2-3 minuty.
A ak by si mal stastie ako ja, tak mozes zarabat este nadramec toho co poziciavas. Ak sa cez teba zaregistruje aktivny trader, tak mozes tocit aj $100 denne ako proviziu z jeho obchodov. Ale ako hovorim, na to treba mat velku davku stastia aby si narazil na takeho cloveka.
kks, cele zle, prepac ale posobi to ukrutne divne - typek co maka po stavbach a vyvaza sa na audi/bmw
pre mna je asi pritazlivejsie bmw (aj ked som sa v tom nevozila) - v drahsej audine som sa vozila par dni a bolo to fajne ale zas nic z coho by som vlhla, proste vacsi komfort
najcastejsie sa vozim v oktavke kombi a je to uplne najsuper kravicka co znesie vsetko vobec si nepotrpim na to, aby mal chlap drahe faro, akoze mat ho AK SI HO MOZES DOVOLIT je sice super, ale nie tak, ze do neho vrazis vsetky chechtaky co mas a potom budes zrat tresku s rozkom proste cele vtipne mi to pride, prepac
Ako fakt to nechapem, aby si cele svoje uspory dal do auta a to tam este neratas pripadne opravy, ktore su drahsie ako na nejakej skodovke.
Ale inak to mas jedno, co sa tyka technologii, komfortu aj kvalitou spracovania, tak audi aj BMW su na tom priblizne rovnako, obe su to premiove znacky. Je to len na tvojich osobnych sympatiach.
A nemusis sa bat, dost pochybujem, ze z dievcat, na ktore sa budes snazit zaposobit, bude nejaka taka, co si povie, ze da len chalanovi na BMW a chalanovi na Audi neda
Aj ked ak mam byt uprimny, podla mna BMW/Audi s rocnikom pod nejaky rok 2010 sa uz za BMW/Audi nerata
Nechápem ľudí čo makajú jak mulice, šetria a nakoniec za takú p*čovinu vyhodia našetrenè peniaze. A ešte kvôli zapôsobeniu na ženy si kupovať auto Sú aj užitočnejšie veci. Momentálne jazdím na poj*banej felícií a v tej felicií sa viezlo viac žien jak podaktorý viezli na bavorákoch. A nikto nerieši že momentálne musím mať felíciu Lebo ak máš priateľov a známych tak ťa berú takého aký si a nie čím ťa robí nejaký bavorák
@tommyhot ak som spravne pochopil, tam obchodujes s bitcoinmi. Bral si do uvahy pri ziskoch aj to, ze bitcoiny nie su az stabilne a obcas sa stane ze celkom dost stratia alebo ziskaju na hodnote?
@method Hej viem, kukala som na to potom, ale povedala som si že jbmnt nechcelo sa mi pisat opravny komentar.. ale aby mali vsetci dusu na mieste tak: *zalezi
celkem tažké rozhodovanie.. či vrazit tie € do nóbl vozu,
či do bytu /pozemku(domu...
lepšie autáky - jako píšeš, si laik v autách, tak nvm, či a jako využiješ nejaký lepší voz a všetky jeho benefity..
"balenie báb na také autá" ? :ehm: to jako fakt, ale ted seriozne, to aj ozaj funguje ? tak hej, možno sa dajú, ale tak nvm či zvlšt v tomto tvojom prípade, jako robotník-gastarbeiter , + laik do áut, či by to malo Až TAKY želaný efekt..
..radšej by som ešte víác poriadne našetrila, a potom si vybrala nejaký lepší vačší byt, abo nejaký domčok, /pozemok pre barák.. apod. 8)
@semhamforas nie, zle si to pochopil. Ja neobchodujem s bitcoinami ale ponukam USD swapy tym, ktori chcu obchodovat s bitcoinami. Inymi slovami, spekulantom na pokles/rast ceny BTC poskytujem likviditu a oni mi z toho kazdy den platia uroky. Bitcoiny obchoduje ten typek, co sa cezomna regol a cez ktoreho mam kazdy den proviziu pri ktorej si mozem valat sunky cely den.
ženy ti skutočne poriadia "múdro" ja sa ťa spýtam, že ke´d ledva našetríš 15000 eur, kúpiš za tou auto, tak si myslíš, že tým investície končia? a gor keď píšeš že si laik, o radu by si mal žiadať niekoho, kto sa vyzná a kto pôjde s tebou to auto raz aj kúpiť, lebo si prvotriedny adept, ktorý skočí AAA autu na špek a potom si bude búchať hlavu... Kúp si nižšiu strednú triedu s atmosférickým benzínom alebo LPG, nad moderným dieselom ani nepomýšľaj, koncern takisto vylúč a uspokoj sa s niečím typu Honda Civic, Mazda 3, Toyota corolla :ehm:
ak nedáš na moju radu, tak kúp rovno audi S5 ke´d padne na 15 000 a babenky budú vlhnúť už po naštartovaní, ak ti ide o to
@krasomil
mám mesačne 3200€ takže je to ako pre iného čo by šetril na 1400€ fábiu z 300€ výplaty...nemal som v pláne kupovať v servise aaa auto ale skôr napísať spoločnosti audi či nemajú nejakých predajcov ojazdených audín alebo takých čo im dlžia za lizing a podobne...auto by som šiel kupovať so strýkom on sa vyzná a šiel by aj nejaký mechanik .......sanujem dať takú sumu za auto ale ked už musím dať tak chcem také ktoré sa mi aj dosť páči a to sú značky bmw či audi .............jak som písal ešte fakt uvidím možno nakoniec kúpim nejakú japonskú značku z predajne čisto nové.......................ale názory ženských si i tak rád vypočujem/prečítam
@petersn tak týmto si sa teraz pochoval, keby si mal mesačne 3200 eur, tak už dávno auto máš a nepýtaš sa na teen fóre, kam z 80% chodia neplnoleté deti vtip č. 2 - ďalej keď sa strýko vyzná, načo hľadáš radu tu?
nemám slov dúfajme, že potom sa s tým autom tu aj pochváli a že bude tvoje za vlastné aby tie dievčatá, ktoré ti potom odtiaľto budú písať vedeli, že sa oplatí s tebou nadviazať komunikáciu
@lyterka mazda 3 je výborné - ne-rodinné auto ten nový model HB 2014 a kľudne by som šiel do skyactiv motorizácie - MPS verzia je pre hot hatchbackerov , japonci majú premakanú technológiu a motorickú stránku, jediné čo sa im vytknúť môže je plecharina a kratšie sedáky, ale nakoľko nepredpokladám že máš 160kg a 2 metre ako Jumbo - malo by to byť ako ušité pre teba, keď sa ti páči
mám 3200€ mesačne ale miniem niečo na stravu a dalšie veci v nemecku či rakúsku plus ked prídem domov niečo miniem ...a tiež dávam prachy na sporenie do budúcna na bývanie...predtým som nechodil tak ako teraz do zahraničia že 2mesiace tam mesiac doma vtedy to bolo len raz ročne a to len ako pomocník mal som 1200€ mesačne a to len 2 mesiace a potom až na další rok ináč som robil s rodinou doma na svk kde som mal tých 400€cca mesačne no teraz ma už berú so sebou ....ja sa ako tak v autách vyznám no posledné dní keď som sa rozhodol pre auto tak mám v hlave len to audi a bmw ked už mám toľko investovať a motor ma nezaujíma a spotreba tiež kedže dám spraviť plyn........auto sem nové cez sviatky dám ...len už rozmýšľam či fakt nekúpim úplne nové lebo ak kúpim kazivú audinu tak po čase do nej dám aj tie prachy zo sporenia
ľudia sa na nete nie také kokociny pýtajú takže môžem sa spýtať len tak námatkovo či audi či bmw....ked som sa to pýtal kamošov tak nikomu to neprišlo blbé že sa takú otázku pýtam skôr začali radiť akú audinu či bmw
@Tommyhot aha, cize ty mas svoje prachy ulozene v USD. A to vsetko obchodovanie za teba robi len ten tvoj program?
Nvm ako mozno to funguje no bojim sa takychto veci aj ked tie zarobky co popisujes nie su az tak nerealne
@semhamforas este raz, ja neobchodujem. Poziciavam USD (aj BTC, ale to zaraba len okolo 7% rocne) ludom co obchoduju. Mozem tie ponuky vytvarat aj rucne, ale nakodil som si k tomu jednoduchy script, takze to bezi bez toho aby som s tym nieco robil. Len si raz za cas zapisujem zisky.
@semhamforas ak sa toho bojis tak si tam na zaciatok hod len $50 co je najnizsia mozna suma, ktoru mozes poziciavat. Problem je, ze ak sa ti cast pozicky zavrie skor, tak musis cakat kym sa uzavrie cela transakcia (co moze trvat aj 2 dni, co je minimum na pozicanie).
Inymi slovami, ak pozicias $50, po hodine sa ti $20 vrati (lebo trader ukoncil obchod a uz viac nepotrebuje pozicku) a poziciavas uz len $30, tych $20 nemozes poziciat, lebo nesplnas limit a musis pockat, kym sa ti uvolni aj zvysnych $30. Preto je lepsie mat tam niekolkonasobok minima aby sa nestalo, ze ti tam peniaze stoja zbytocne.
@tommyhot akoze samotnej ziskovosti sa az tak nebojim. Tam ti verim, ze zisk dosahujes, preco by si predsa klamal. Skor ide o nedoveru k tomu, ze co ak to ta firma napr. po dvoch rokoch zabali a ja svoje prachy, co mam u nich nedostanem spat.
@semhamforas tej firme nedavno hackli bitcoin wallet a ukazalo sa, ze sa utocnik dostal len k stotine vsetkych prostriedkov, kedze vacsina bitcoinov je v takzvanom cold storage, ktory je uplne oddeleny od siete a offline. Navyse ide o multisig penazenku, kde treba N z M stran na podpisanie transakcie, cize je vidiet, ze im ide o seriozny biznis. Pokial viem tych par tisic ukradnutych bitcoinov vratili z vlastneho.
Zatial nic nenasvedcuje tomu, ze by sa mali zdekovat. Samozrejme stat sa to moze. Tak isto ako s hociakou inou instituciou, ktora spravuje tvoje peniaze. Aj Lehman Brothers okradli svojich klientov o uspory zo dna na den a to bola banka, ktore su pod statnym dohladom. Evidentne nezafungovalo
(..predpokladám, že nezáleží, či sa tomu kdo si od teba požičal podarí abo ne jeho obchod,/pozície, - ty si prídeš vždy na svoje, či.. ?
..teda, ak som to dobre pochopila..
@lyterka vsetky swapy su poistene a hlavne ak aj investor zle zainvestuje, je tam taka vec, ze "margin call", ktora uzavrie obchod skor nez by mal zacat stracat cudzie peniaze. Cize strati len svoj vlastny vklad a pozicane peniaze sa vratia tym, ktori mu ich ponukli. Inymi slovami, nikdy sa nemoze stat, ze na tom ty ako poskytovatel swapov budes v strate. V najhorsom sa ti vrati to co pozicias a si bez zisku.
Neviem mali sme audi...a6 kktina cista krabica na love.....potom hyundai sonatu asi najlepsie zatial kym mi to jeden bratislavsky kar nerozbil na r1 ...a teraz premyslam nad bmw 4×4 ...uvidime .....zaposobis aj s chryslerom 300c hemi ked uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Aj qoqot mas taky velky ako svaly?
za také peniaze sa môžeš pokojne voziť aj na A8 čo je luxus, ale pri servise ti peňaženka zaplače...len spomínané rozvody do 4,2 v autorizovanom servise cca 2900-3300 €
ujasni si v hlave čo chceš, ale robiť po stavbách a potom kupovať auto podľa toho načo letia ženy, to je také choré ...kúp si to čo ti najviac vyhovuje a v čom sa ti najlepšie jazdí....
no to som si všimol že tie staršie audiny vyzerajú tak luxusnejšie ako tie novšie a preto tá dilema ale zas nechcem dať toľko penazi za 10ročnú audinu
» bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/320-d-id6915088...
tak ja som rozmyšľal že auto na benzin a dať si tam spraviť ešte plyn ...to si určite ešte ujasnim v hlave že aké chcem len dnes ma oco nasral s tým že si mám kupiť octavku a že som kar ked chcem bmw či audi že načo mi to je...ale v jednom má pravdu že ak dám toľko prachov za jazdenu audinu či bmw a začne sa to po čase kaziť tak si budem sypať popol na hlavu...on si svoj peugeot kúpil ako nový a do servisu s ním ide len pre maličkosti raz ročne
vdaka za názor
A5 sportback som si prezeral, pozdáva sa mi najviac ale a cena je tam už troška vyššia
to audi čo si dal sa mi viac pozdáva jak to bmw...ešte fakt uvidím či nekupim nakoniec bežnú značku do 15tisíc no zato úplne nové z obchodu ...musím si to za tie mesiace ešte fakt premyslieť lebo je to moja prvá taká veľká investícia doteraz peniaze len ležali ...ale i tak to spravím asi nakoniec po svojom a kupim jazdenú audinu
sused je mechanik a oco povedal že mám ísť za ním a spýtať sa ho koľké tisice tam nechavajú majitelia audin a bmw-čiek po opravách niekoľkokrát to roka že prerobím ....uvidím na konci roka (v septembri by som mal ísť naposledy do nemecka a keď sa vrátim tak uvidim čo kúpim ) ale tak to čo mi radí že octaviu i keď čisto novú z predajne tak to možem osrať
nie všetky peniaze...ked kupim tak najskôr v decembry za 15tisic tak mi ešte skoro raz toľko ostane no to druhé odkladám na vlastné bývanie ...ale tak už ma štve za tie roky len chodiť makať a peniaze odkladať ...vtedy som mal odkladať na rodinný domček čo som mal priateľku ale už nemám takže bude autíčko
prečo nechcem mercedes ?---kamoš mechanik mi povedal tak že už ked chcem dať toľko prachov a vybrať si z tych "naj" značiek tak mam vyberať medzi bmw a audi a mercedes vynechať lebo je z tych troch najkazivejši a toť aby som platil čo najmenej v servise i keď mercedes má svoj štýl no...ale ked si mam vybrať medzi audi a bmw tak mne sa stále viac páčili audiny vyzerali tak decentnejšie ...už pred rokom som si chcel kupiť audi tt ale nakoniec som nekupil a tie audi tt na pohľad jak keby sa z roka na rok ani nemenili vyzeraju zvonka skoro rovnako
U
D
I
only °°°°
8)
chápem jak to myslíš aj oco ma pravdu ale ked mne sa pačili vždy len tie audiny hlavne sem tam bmw-čka a tie z rokom vyroby 2008-2011 vyzerajú stále novo tak mi to trhá žily všetko...uvidim koncom roka do vtedy sa možno spamätam ale viem že ked kupim nejaký nový peugeot napr tak budem i tak plakať že som mohol mať aspon raz v živote skvelé audi či bmw
tak spotrebu to sanujem dosť takže by som tam dal od rodinneho znameho spraviť plyn a ked tak benzin by som tam lial od dalšieho suseda čo byva na ulici on predava ukrajinsky benzin
teší ma tvoj výber
ked sa to páči ženám tak mám pocit že sedím v kvalitnom aute ...z polky ženám ako každý ale ide o to mať prvé auto ktoré fakt chcem-ja som chcel vždy tieto značky nešlo len o to že sa pačia ženam ale aj mne sa páčia ....no ja som práve rozmýšľal aj že z nemecka či rakuska doveziem lebo tu kupim za 15tisic rok 2009 napr a tam o nejaké 3-roky novšie ale mna by tam asi ojebali jak píšeš to by som musel s niekym kto sa vyzna,,,,audinu má dnes každý sedlák ale majú také že 15ročné s deravými výfukmi
Ak by som mal volnych 15k tak by som ich investoval do niecoho, co zaraba aj ked spim. Ja mam okrem ineho niekolko tisic v tomto (kedysi som mal podstatne viac, ale kupil som za to bitcoiny) » mariodian.com/post/9313030660... za tie uz asi aj 2 roky som svoju investiciu znasobil a nadalej sa zvacsuje.
Sice to uz nezaraba cez 50% rocne, momentalne uz "len" nieco cez 21% (tento rok to fluktuovalo medzi 16 - 48%), ale s takym vstupnym kapitalom aky by si mal je to stale cez 3000 eur, co je pekny dodatocny prijem. Na konci clanku je aj link na bota, ktoreho som si nakodil, takze tomu netreba venovat absolutne ziaden cas. Ja si len raz za tyzden do excelu zapisem zisky, takze tomu mesacne nevenujem viac ako 2-3 minuty.
A ak by si mal stastie ako ja, tak mozes zarabat este nadramec toho co poziciavas. Ak sa cez teba zaregistruje aktivny trader, tak mozes tocit aj $100 denne ako proviziu z jeho obchodov. Ale ako hovorim, na to treba mat velku davku stastia aby si narazil na takeho cloveka.
pre mna je asi pritazlivejsie bmw (aj ked som sa v tom nevozila) - v drahsej audine som sa vozila par dni a bolo to fajne ale zas nic z coho by som vlhla, proste vacsi komfort
najcastejsie sa vozim v oktavke kombi a je to uplne najsuper kravicka co znesie vsetko vobec si nepotrpim na to, aby mal chlap drahe faro, akoze mat ho AK SI HO MOZES DOVOLIT je sice super, ale nie tak, ze do neho vrazis vsetky chechtaky co mas a potom budes zrat tresku s rozkom proste cele vtipne mi to pride, prepac
Ako fakt to nechapem, aby si cele svoje uspory dal do auta a to tam este neratas pripadne opravy, ktore su drahsie ako na nejakej skodovke.
Ale inak to mas jedno, co sa tyka technologii, komfortu aj kvalitou spracovania, tak audi aj BMW su na tom priblizne rovnako, obe su to premiove znacky. Je to len na tvojich osobnych sympatiach.
A nemusis sa bat, dost pochybujem, ze z dievcat, na ktore sa budes snazit zaposobit, bude nejaka taka, co si povie, ze da len chalanovi na BMW a chalanovi na Audi neda
Aj ked ak mam byt uprimny, podla mna BMW/Audi s rocnikom pod nejaky rok 2010 sa uz za BMW/Audi nerata
celkem tažké rozhodovanie.. či vrazit tie € do nóbl vozu,
či do bytu /pozemku(domu...
lepšie autáky - jako píšeš, si laik v autách, tak nvm, či a jako využiješ nejaký lepší voz a všetky jeho benefity..
"balenie báb na také autá" ? :ehm: to jako fakt, ale ted seriozne, to aj ozaj funguje ? tak hej, možno sa dajú, ale tak nvm či zvlšt v tomto tvojom prípade, jako robotník-gastarbeiter , + laik do áut, či by to malo Až TAKY želaný efekt..
..radšej by som ešte víác poriadne našetrila, a potom si vybrala nejaký lepší vačší byt, abo nejaký domčok, /pozemok pre barák.. apod. 8)
ak nedáš na moju radu, tak kúp rovno audi S5 ke´d padne na 15 000 a babenky budú vlhnúť už po naštartovaní, ak ti ide o to
mám mesačne 3200€ takže je to ako pre iného čo by šetril na 1400€ fábiu z 300€ výplaty...nemal som v pláne kupovať v servise aaa auto ale skôr napísať spoločnosti audi či nemajú nejakých predajcov ojazdených audín alebo takých čo im dlžia za lizing a podobne...auto by som šiel kupovať so strýkom on sa vyzná a šiel by aj nejaký mechanik .......sanujem dať takú sumu za auto ale ked už musím dať tak chcem také ktoré sa mi aj dosť páči a to sú značky bmw či audi .............jak som písal ešte fakt uvidím možno nakoniec kúpim nejakú japonskú značku z predajne čisto nové.......................ale názory ženských si i tak rád vypočujem/prečítam
je taká zlá ?
resp. aký máte na ňu názor,
zhodnotenie..
nemám slov dúfajme, že potom sa s tým autom tu aj pochváli a že bude tvoje za vlastné aby tie dievčatá, ktoré ti potom odtiaľto budú písať vedeli, že sa oplatí s tebou nadviazať komunikáciu
@lyterka mazda 3 je výborné - ne-rodinné auto ten nový model HB 2014 a kľudne by som šiel do skyactiv motorizácie - MPS verzia je pre hot hatchbackerov , japonci majú premakanú technológiu a motorickú stránku, jediné čo sa im vytknúť môže je plecharina a kratšie sedáky, ale nakoľko nepredpokladám že máš 160kg a 2 metre ako Jumbo - malo by to byť ako ušité pre teba, keď sa ti páči
a ne, neboj, metrák a pol a 2m nemám ani zdaleka :happy:
hejn, rozmýšlame nad týmito mazdičkami..
Nvm ako mozno to funguje no bojim sa takychto veci aj ked tie zarobky co popisujes nie su az tak nerealne
Inymi slovami, ak pozicias $50, po hodine sa ti $20 vrati (lebo trader ukoncil obchod a uz viac nepotrebuje pozicku) a poziciavas uz len $30, tych $20 nemozes poziciat, lebo nesplnas limit a musis pockat, kym sa ti uvolni aj zvysnych $30. Preto je lepsie mat tam niekolkonasobok minima aby sa nestalo, ze ti tam peniaze stoja zbytocne.
Zatial nic nenasvedcuje tomu, ze by sa mali zdekovat. Samozrejme stat sa to moze. Tak isto ako s hociakou inou instituciou, ktora spravuje tvoje peniaze. Aj Lehman Brothers okradli svojich klientov o uspory zo dna na den a to bola banka, ktore su pod statnym dohladom. Evidentne nezafungovalo
(..predpokladám, že nezáleží, či sa tomu kdo si od teba požičal podarí abo ne jeho obchod,/pozície, - ty si prídeš vždy na svoje, či.. ?
..teda, ak som to dobre pochopila..