pridaj ešte tisícku, a z aavéčka si môžeš doniest trojkovú oktáviu. Máš síce nejakých 200 tis najazdených, ale máš 5 ročné auto. Keby som teraz nemal oktáviu, volam tam ráno, a zajtra ju mám doma. moja skromná rada
prihoď tisicku, dve a máš novú dáciu so zárukou. na tých pár km denne ti uplne stačí a keď je to auto nové nemáš sním takmer žiadne problémy.
Dácia síce nie je nejako výkonný stroj ale pokiaľ si úplne bežný človek tak ti v pohode stačí
Ja som mala kedysi benzinového superba , stoji okolo 5tis a bola som s nim meeega spokojna
Mala som ho asi 3roky, jednu zimu neborák stál v snehu zahrabany až po okná v snehu a vždy frčal
poradit neviem, ale tesim sa na tu zmenu v tvojom zivote, ktora pride po kupe auta
ked ti 25km trva 90% casu, to teraz s autom kokos zazijes uplne novy rozmer zivota
Ved za 1000ku si kupis lacne auto aj s klimou, priestorom, nizkou spotrebou uplne bez problemou... nie este ked mas 5000 budget... to si mozes kupit par rocne auto tvl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dácia síce nie je nejako výkonný stroj ale pokiaľ si úplne bežný človek tak ti v pohode stačí
Mala som ho asi 3roky, jednu zimu neborák stál v snehu zahrabany až po okná v snehu a vždy frčal
ked ti 25km trva 90% casu, to teraz s autom kokos zazijes uplne novy rozmer zivota