"V skutočnosti len minimálne percento mužov dokáže na sebe vykonať autofeláciu. Väčšina z nás sa musí uspokojiť so schopnosťou (iste nevšednou) uchopiť si do úst vlastný penis a vydržať v tejto polohe istú krátku chvíľu. Aké je praktické využitie tejto schopnosti? Veľa obdivovateľov, no najmä obdivovateliek si získame, ak sa predvedieme na najbližšom firemnom večierku. Našu schopnosť iste ocenia aj kamaráti v stolovej spoločnosti v našej obľúbenej kaviarni či krčme. Predovšetkým však svojím výkonom iste zabavíme a nadchneme svoju priateľku, ak nejakú máme.
Pre tých, ktorí sú schopní dotiahnuť autofeláciu až do zdarného konca, ešte jedno varovanie starého praktika: Pozor, aby ste si nestrekli ejakulát do očí! Štípe ako šľak!"
4 Pepa511: Len ty nechaj mansna na pokoji, sice vyzera ako obluda (aspon je originalny), ale vo viacerich diskusiach dokazal, ze nieje taky hlupy ako si to vacsina ludi o nom mysli. A uz nehovorim o tom, ze ma uzasnu hudbu. Tak sa radsej pozri na seba, a zamysli sa nad tym kolko kravin si urobila ty.
weeman -. čo ti jebe? ja viem ,že manson trepe lebo chce zaujat... a viem, že tieto veci nerobí naozaj.. a áno má bohový hlas.. ale takto sa obuvať do ludí?? ved to neni normálne.. mylsím, že tvoj názor je viac menej despotický.. a ona napísala, len čo počula
poznám osobne človeka ktorý si vie sám urobiť fajku...môj fest dobrý kamarát ináč...a vie to len preto že má vyoperované posledné dve rebrá a pre tých ktorý by mi neverili len toľko že som to videla na vlastné oči na jednej chatovici vďaka tomu, že chľast a tak...presvedčili sme ho nech nám to ukáže a padli sánky všeckým hlopom aj ženským
Bud je to preto ze ste nemali o com na pive hovorit tak zacal nieco vymyslat a potom caka na birdze ze zalozis diskusiu a budes hladat ci to niekto vi ea nauci ta to..Ale mu fak tnema kto vyfajcit....A z niektorych prispevkov akoze koneeeeec...ehehehhehehehehhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Pre tých, ktorí sú schopní dotiahnuť autofeláciu až do zdarného konca, ešte jedno varovanie starého praktika: Pozor, aby ste si nestrekli ejakulát do očí! Štípe ako šľak!"
Rofl Bolo na inzine.sk
80% suhlas