Zdravas Mária Situácia je taká: Mám k dispozícií nejakè bubáky a neviem sa rozhodnuť či kúpiť auto do 5000€ ale v BA ho moc nevyuźijem lebo samé zápchy sú alebo skúter 125cmm do 2000€ len či je použitelný na dlhšie cesty(200km).Čo si kúpiť?
Ja by som sa cítil trápne so skútrom, určite auto... ale nežijem v meste, kde sú pravidelné niekoľko minútové zápchy, takže sa na to pozerám inak a nechcem ťa ani odhovoriť.
a čo tak kupiť auto za 4000 a skuter za 1000? dáku 50cmm?
akoo.. ja mať garáž po meste volím jednoznačne skúter no dlhšiu cestu ako 30km si na tom neviem predstaviť
Ja som isiel na skutri 200km. Boli z toho trochu rit, ale nie je problem. Kazdopadne treba ratat s tym, ze tak 4-6 mesiacov do roka sa jazdit neda, resp to nie je velmi pohodlne.
osobne si myslím, že je lepšia investícia auto, kvôli pohodlnej jazde na väčšie vzdialenosti, veľký uložný priestor atd ale v prípade, že chceš prostriedok na cestu len po meste a tie zápchy ti robia moc veľký problém je pravdepodobnejšia lepšia investícia skúter
Doteraz si na čím jazdil? Na firemným?
A 2000€ za skúter je podľa mňa veľa. Neviem, ako to je u vás v Bratislave, ale lepšie a výhodnejšie a praktickejšie je auto než skúter. Ale, z iného pohľadu, by som volil skúter. Nejaký ojazdený.. len skúter má aj negatíva. Ale, fakt v zime skúter to je des.
Skuter do septembra ok ale aspon 250tka s velkym plexisklom ale iba ak si single a mas vyriesene parkovanie / zavist- kradez- rozrezanie sedadla atd... /
Problem ze dobry skuter stoji ako dobre ojazdene auto... /gilera nexus ,kymco downtown,yamaha ani nehovorim /...vyhoda zacpy a adrenalin a vietor vo vlasoch... nevyhody pri vaznej havarke žiadne plechy okolo ako v aute,,,a vela stoji kombineza ,prilba,...Ja prevazam kamene a cement a rastliny na chatu a neviem si to predstavit s motorkou,,,najlepsie je mat oboje ale viem ze to nie vzdy ide...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ten pocit, keď obehneš kilometrovú zápchu stojí za to občasné zmoknutie podľa mňa
akoo.. ja mať garáž po meste volím jednoznačne skúter no dlhšiu cestu ako 30km si na tom neviem predstaviť
A 2000€ za skúter je podľa mňa veľa. Neviem, ako to je u vás v Bratislave, ale lepšie a výhodnejšie a praktickejšie je auto než skúter. Ale, z iného pohľadu, by som volil skúter. Nejaký ojazdený.. len skúter má aj negatíva. Ale, fakt v zime skúter to je des.
Problem ze dobry skuter stoji ako dobre ojazdene auto... /gilera nexus ,kymco downtown,yamaha ani nehovorim /...vyhoda zacpy a adrenalin a vietor vo vlasoch... nevyhody pri vaznej havarke žiadne plechy okolo ako v aute,,,a vela stoji kombineza ,prilba,...Ja prevazam kamene a cement a rastliny na chatu a neviem si to predstavit s motorkou,,,najlepsie je mat oboje ale viem ze to nie vzdy ide...