fúha. aj si si naňho zarobil, ty 19 ročný vlastník auta? keď v 19 rokoch a s hentakou fotkou v profile pomenuješ svoje auto Miley (všetci vieme podľa koho), máme dôvod o tom pochybovať.
Ešte autíčko nemám, ale tento rok si idem konečne kupovať ( za svoje peniažky )!!!, ešte síce neviem aké, ale zatial mi stačí nejaké malé čierne , ktoré nebude lenivé
Moje vysnívané? Nejaký ten jaguárik, alebo rolls royce či bentley (milujem tú prednú masku) ...všetky len a len čierne! neviem prečo, ale som na tú farbu na aute strašne zatažená
Suzuki Swift v plnej výbave (vykurované stoličky sú super v zime s automatickou prevodovkou, vyrobený v novembri 2008... chcel som pôvodne niečo iné, ale potom som si povedal, že chcem nejaké malé testovacie auto (kedže predtým som nemal auto a bál som sa šoférovať)
Mam Feliciu 98 r. 1,6 a volam ju Filcka... Nemam rad to auto lebo ono nema rado mna . Najracej som mal moje prve auto Skoda 1203 modrej farby 1973 r. potom som mal Fiat Marea weakend a potom Renaul Megane coupe mali sportiacik..
vlastnim MB W124 300E 4MATIC narodena 4.6.1993 vo facefite nazvanom plastak ale stale so starou maskou...
spokojny som, za peniaze co som si ho kupil som mohol mat kludne aj feliciu, ale to som nechcel. a kedze nic nie je zadarmo, zerie to viac ako felicia, je to vacsie ako felicia, viac sa na tom moze pokazit a podobne, ale je to korab jak sa patri
hovorim jej blueberry kvoli farbe
vysnene auto nemam, beriem co pride. tak som uz prisiel medzicasom k 3om 6valcom
ked chce niekto rypat ze stary vrak, nech sa paci ale mna nove Thalie, 206tky, Sandera a podobne beru asi tak ako pedofila babky nie dakujem neprosim
@husky tak k miley sa vyjadrovať nebudem ...ale ten tvoj mercedes to je krása ....a v porovaní s feldou sa to určite oplatolo ...nozaj krása ....ti normálne trochu závidím
@husky ...a to že je na ,,auto.cz,, , ktorú mimochodom navštevujem pravidelne , to robí z toho auta hviezdu ...a ten tvoj meďak inač vypadá vo výbornom stave
tak (skoro) vlastním feliciu 1,6 f plyne s pol miliónom na tachometri a ide a dlho chodiť bude na audi rs6 to už nestačí ale kdejaký naftový golf je jednohubka
k tomu mám dve zdedené Škodovky 100, ale zatial v štádiu renovácie
@tomtoylc nezáviď mu má to prídavne vetranie namiesto okna a manuálne strešné okno
@edisek no ver mi, nexie s DOHC motorom sa s radosťou nechajú vytáčať. na výkone im to síce oproti OHC nepridá ale predsa, 15 koní navrch poteší.
@takzvany to auto je v rodine od mojich 12 rokov. Aj som sa na ňom učil jazdiť, takže nejaký vzťah už k tomu autu mám, preto som ho nazval tak ako som ho nazval... Čo sa servisu týka, ano, všetko si hradím z vlastného vrecka.
Ešte ma zaujíma ma čo máš proti mojej profilovej fotke...
@husky tvoju blueberry obdivujem. Dakedy dáme birdz stretnutie. Samozrejme až dám exterier miley do poriadku .
@eraser to máš tak, Chevy Nexia N150 by na slovenských cestách bola jediná. Ide len o ten sarkazmus a princíp. Realne by ma potešil nejaký Opel Vectra alebo Honda Civic.
@eraser prečo by to bola seba-obeta brutálna? Motor 1.6 16V E-tec má 110 koní, spĺňa EURO3 normu... jj je pravda že na karosérií vidieť črty oplu kadett, ale myslím že minimálne podvozok zmenili, a docela to auto naprášili výbavou... pozri, neni to žiadny luxus, ale za tie prachy je to dobré vozenie. a hlavne je nové. ajkeby na ňom nezmenili ani šróbik, vždy by bola v lepšom stave nexia ktorá zliezla z linky v roku 2008 ako nexia ktorá zliezla z linky v roku 97.
@lordmmx nj ale to ti musí žrať aj kríky okolo cesty praktickejšie využitie by som videl kebyže je točivý moment od nejakých 3500 - 6500 ako majú hondice
@lordmmx EURO 3 je už dávno passé... dnes sa bez EURO 5 na európsky trh ani nedostaneš... čo sa týka parametrov motora, nepríde mi ničím výnimočný - toto bolo bežné už pred desiatimi rokmi...
a čo sa týka dizajnu - Nexia možno bola v 90tych rokoch ako lacná alternatíva okey... ale človek, ktorý by ju v oprášenej verzii uprednostnil pred ostatnými dnes, v roku 2011, má podla mňa trošku pokrivený pohlad a úsudok... no offesne
pozri nižšie a pochopíš o čom hovorím... ozaj neverím, že by si si vybral to prvé
@eraser páči sa mi ako si vytiahol na nexiu hondu civic s futuristickým dizajnom tomu sa len ťažko odporuje.
@edisek iste, žerie to dosť. a ešte keď do toho lievam V-Power Racing ktorý je o cca 20 centov drahší než 95ka (ajkeď ja to vnímam tak že týmto tempom to zachvíľu bude jedno lebo aj 95ka bude stáť toľko čo V-Power) ... tak či onak, či to má kruťák pri 3500 alebo 3800 je v podstate jedno, 300 otáčok hore dole mu už na hluku nejako extrémne nepridá.
ajkeď niektorí maníci a dlhoroční majitelia tvrdia že s ľahkou nohou je mimo mesta spotreba okolo 6-7 litrov na 100km. akurát v meste to žerie ako kyselina.
@eraser ...teda ...si vyložil karty na stôl ...no máš pravdu ja by bral tiež hondu ... viac ma skôr serie Euro 3 , 5 ... týmto spôsobom my znemožnili uskutočniť môj sen
@eraser ... no kvôli EU a emisným nariadeniam a do europy sa tento model LC skoro vôbec nedováža a problém je v tom , že o rok dva sa prestane dovážať uplne (je tam Euro 3) - motor 4.5 l turbocharged V8 diesel ...no montovali sa do toho aj staršie motory ktoré vydržali nehorázne veľa ...ale to je už minulosť
@eraser ....no to je pravda ale je problém so zápisom pri dovoze ... dalšia vec kým budem mať na niečo také tak budem ročne plaťiť tisíce za emusnú daň a je tam ešte viac problémov ale na tie si už nespomínam ...čítal som to na nemeckom fore kde sa tých áut dováža najviac v EU
...na auto ešte nemám a ledva som naškriabal na motorku a teraz po maturite idem kúpiť motorku so SPZ zatial mám CZ 250/513 motokros ale tú budem musieť predať kvôli kúpe moto...
...moje už dlho vysnívané auto je Alfa Romeo 75 - 1.8 Turbo, raz sa mi ho snáď podarí dotrepať z Talianska, je to posledné A.R. vyrobené pred spojením s Fiatom a je to jedinečné auto, určite to neni auto na jazdenie do roboty a naspať z bodu A do bodu B, pochybujem že na tomto fóre vôbec niekto vie o čom hovorím
Alfa 156 2.5 V6 140kw, pohodicka spokojnmost este tam supnut 3.0 V6 s chipom na 176kw a mam pokoj na nejaky cas. Postupom casu a s narastajucim vekom by som rad zvolil nieco komfortnejsie S pripadne 7
Vysnivana ceresnicka do garaze by bolo Ferrari F355
Moje prve bol Golf III 1.8 motor ABS, predal som ho pred 3 rokmi a kupil VW Passat B5 2.8 V6 30v v kozi s full vybavou, to som predal po roku a dostal zadarmo Golf III, rovnaky ako ten prvy, ale po mesiaci som ho daroval, a cca rok jazdim iba na firemnych. Terrano II, Peugeot 308, Kangoo, Seat Altea a podobne, pri sucasnom vyvoji cien nafty a benzinu, by som nekupoval nic co zere viac ako 10L.
mal som chvílu golf II 1.8i, kiu Carens 2.0 CRDi automat, škodu feliciu 1.3i, moskvič, škodu 100, škodu 120, volgu 21, no predal som to všetko a teraz mám dve škodu 125L 5 rýchlostnú pred renováciou r.v. 1990 a mám ešte Škodu Octavia 2 1.9 TDi Combi 77 kw, a mozem s urcitostou tvrdit ze najlepsie auto na zimu je ta škodovka ani nevie co su to nejake snehove retaze alebo posypanie cesty vidim ludi ako nevedia vyjst na roznych drahych novych autach plnych elektroniky jediny kopec bez retazi alebo posypania to iste plati aj o roznych polnych cestach nahradne diely za bagateľ keby chcem môžem do nej namontovať LPg a vozím sa skoro zadarmo a čo sa týka octavie 2 tak to je veľmi vyradené auto odporúčam ju každému kto vela jazdí je to motor koncern volkswagen spotreba je neuveritelne nizka na take velke a tazke auto dlhodoby priemer 4.4L jedine ale by som si nechal navzdy je ta skodovka 125L ta mi prirastla k srdcu nemal som problem na nej potiahnut hocico vyjst hocikam alebo prejst na nej z kremnice do ilavy alebo do humenneho bez nejakej znamky štrajku... auto ktore planujem do dalekej buducnosti by malo byt Range Rover Vogue do terenu na pohodlne letne dni pri mori by som bral Jaguar XK8 convertible rok vyroby cca 1998-1999 vo farbe British Racing Green s prerobením audio aparatúry na Harman/Kardon ktora dava jedinecny pozitok z hudby na cestach a take auto na kazdu prilezitost by som uvítal mercedes CLS 320 CDi ktorý sa mi neskutočne páči či už exteriérovo alebo interiérovo dialnicne a dlhe trasy ako stvorene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale vozil som sa na punte 1.2 mk1 az po jeden osudny vecer, ked som ho hodil na strechu
a este skoda 105L auto ktore caka na obdobie ked budem mat penaze! je v plane dat ju dokopy ako zrazove auto
...perfetné auto hlavne mimo cesty ale nedá sa zahanbiť ani na ceste
je to môj miláčik........po Máriovi
filip
Moje vysnívané? Nejaký ten jaguárik, alebo rolls royce či bentley (milujem tú prednú masku) ...všetky len a len čierne! neviem prečo, ale som na tú farbu na aute strašne zatažená
DAEWOO Lanos 1 1998, okolo 25tis. km,
MOSKVIČ 2141 2 1990, do 75tis. km,
objemy od 1500 vyssie, mechanicke prevodovky, vybava rozna podla moznosti danej doby a modelu.
--
Vysnene zalezi od financii.
a túžim po Mitsubishi Lancer Evolution IX
take mas napr. aj tu:
» www.scorpio-models.sk/inshop/price_li...
» www.smallcars.sk/vyhledavani?sea...
diiky, ale take male uz doma mam, skor by sa hodilo to vacsie
@chevro
@aguri500
asi viem v čom sa vozím je to sedan 530 d, 142kW, 3-liter, rok výroby 10/2002
brmbáááli jedni........filip
ja, neviem či viete, mám vozidlo značky škoda
dobre ti chalani píšu, M je označenie športových verzií bavorákov...ty máš klasickú 5-kovú radu, nie "M5"
a len pripomínam, trikolóra a nápis M na zadku dieslového báva z neho športiak nerobia
pre každodenné jazdenie nejaký Prius hybridný...
...a pre potešenie toto :
plná kalba, hmlovky otáčkomer..proste všetko
spokojny som, za peniaze co som si ho kupil som mohol mat kludne aj feliciu, ale to som nechcel. a kedze nic nie je zadarmo, zerie to viac ako felicia, je to vacsie ako felicia, viac sa na tom moze pokazit a podobne, ale je to korab jak sa patri
hovorim jej blueberry kvoli farbe
vysnene auto nemam, beriem co pride. tak som uz prisiel medzicasom k 3om 6valcom
ked chce niekto rypat ze stary vrak, nech sa paci ale mna nove Thalie, 206tky, Sandera a podobne beru asi tak ako pedofila babky nie dakujem neprosim
» moje.auto.cz/LordMMX/miley.h...
a toto blueberry
» moje.auto.cz/svetobeznik/blu...
» www.birdz.sk/webka/tomtoylc/...
k tomu mám dve zdedené Škodovky 100, ale zatial v štádiu renovácie
@tomtoylc nezáviď mu má to prídavne vetranie namiesto okna a manuálne strešné okno
v sobotu mozeme dat polkilometrovku, ja vs. ty aby si nepindal tolko na blueberry
@takzvany to auto je v rodine od mojich 12 rokov. Aj som sa na ňom učil jazdiť, takže nejaký vzťah už k tomu autu mám, preto som ho nazval tak ako som ho nazval... Čo sa servisu týka, ano, všetko si hradím z vlastného vrecka.
@husky tvoju blueberry obdivujem. Dakedy dáme birdz stretnutie. Samozrejme až dám exterier miley do poriadku .
a swift je swift, kalos je kalos
Vectra je už samozrejme lepšia... a Civic uplne super !
a daj si do wikipedie Suzuki Swift+ a presmeruje ťa na Daewoo Kalos (alebo chevrolet)
swift+ neni swift čo má @tomas
a čo sa týka dizajnu - Nexia možno bola v 90tych rokoch ako lacná alternatíva okey... ale človek, ktorý by ju v oprášenej verzii uprednostnil pred ostatnými dnes, v roku 2011, má podla mňa trošku pokrivený pohlad a úsudok... no offesne
pozri nižšie a pochopíš o čom hovorím... ozaj neverím, že by si si vybral to prvé
@edisek iste, žerie to dosť. a ešte keď do toho lievam V-Power Racing ktorý je o cca 20 centov drahší než 95ka (ajkeď ja to vnímam tak že týmto tempom to zachvíľu bude jedno lebo aj 95ka bude stáť toľko čo V-Power) ... tak či onak, či to má kruťák pri 3500 alebo 3800 je v podstate jedno, 300 otáčok hore dole mu už na hluku nejako extrémne nepridá.
ajkeď niektorí maníci a dlhoroční majitelia tvrdia že s ľahkou nohou je mimo mesta spotreba okolo 6-7 litrov na 100km. akurát v meste to žerie ako kyselina.
@65 tomtoylc aký sen ?
môj predchádzajúci post ignoruj
Občas upadne výfuk alebo podobné detaily, ale pri tých cenách ND to neberiem ako problém
dať meno autu podľa americkej detskej seriálovej hviezdy je trochu divné. nepatričné na 19 ročného mladého muža.
no a na tie fotky sa vyjeb.
Nazývať miley detskou serialovou hviezdou sa už v dnešnej dobe moc nehodí. jj hrala hannu montanu, ale teraz je z nej neskutočná žena.
vzhľadom na jej vek (18) to až tak nepatričné nie je
a ja si o tvojej profilovke myslím že je super
...moje už dlho vysnívané auto je Alfa Romeo 75 - 1.8 Turbo, raz sa mi ho snáď podarí dotrepať z Talianska, je to posledné A.R. vyrobené pred spojením s Fiatom a je to jedinečné auto, určite to neni auto na jazdenie do roboty a naspať z bodu A do bodu B, pochybujem že na tomto fóre vôbec niekto vie o čom hovorím
Predtým skoda 120 a megane 1.9dti
Vysnivana ceresnicka do garaze by bolo Ferrari F355