Uvitala by som taku vec, ako automaticke prihlasovanie. cize nieco take ako policko, ze zapamataj si ma a vzdy ked pridem na stranku zo svojho compu tak budem prihlasena a uz nikdy viac sa nebudem musiet prihlasovat Lebo to je najneprijemnejsia vec co
ie pouzivam v praci takze mi to vadi. doma pouzivam mozillu ale raz som sa pomylila a namiesto p3tula som napisala p3tuka tak od vtedy tam musim napisat Pecko a vybrat si medzi tymi dvomi a lezie mi to na nervy... neviem co by bolo na tom zle keby to bolo automaticky
No ja som sa raz v IE prihlasoval myslím že do e-mailovej schránky no a ono sa to potom spýta, či si to má pamätať meno a heslo. Ja som samozrejme omylom vybral Áno no a problém bol v tom, že to nebol môj počítač. Vtedy mi tak lepilo, že som na to asi po 15 minútach hľadania vo všeljakých nastaveniach dokázal prísť na to, že to je možné takto vymazať. Našťastie to teda dobre dopadlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
P3tula: Nepoužívaš ty náhodou IE?
Ak máš na výber dve mená, skús jedno vybrať (iba umiestniť naň kurzor) a stlačiť Del, v IE to tak funguje.
Tools -> Internet Options
|Content|
AutoComplete...
[ ] User names and passwords on forms
[ ] Prompt me to save passwords
Clear Passwords
OK
OK