Ahojte chcela som sa opytat na skusenosti s autoškolou 1 na exnarovej na google som rpečitala same zle recenzie ale všetko su z roku 2011 tak neviem či to ešte plati alebo čo. popr nejake dobre autoškoly v ba-ružinov/vrakuna? za prijatelnu cenu
ja som tam chodila, nemala som problém žiaden... i keď vlastne jeden hej, chodila som v lete, a tie teoretické hodiny v miestnosti bez kyslíka boli dosť zlé. do 5 minút som tam zaspala v sede
ale to bolo ešte dávnejšie, než tie recenzie na nete
ja chodím do FEKI na Svätoplukovej a neviem či som spokojný :/ inštruktor vie byť mimoriadne nervózny aj za úplné hlúposti, ale tak to asi všade okrem tej atmosféry počas jazdy docela fajn na teórii som bol iba 3 krát z 12 takže to moc neviem posúdiť
neviem ake maju referencie ale na tomasikovej 26 je L-Group autoskola....a vidam tam dvoch instruktorov ktory kedysi robili v autoskole kde som robil kedysi vodicak ja. jeden z nich bol uplny paaan. ako tie hodiny teorie nemali chyby..fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale to bolo ešte dávnejšie, než tie recenzie na nete