zapisala som sa do autoškoly Grendel a dnes mi spolužiak hovori že on si tam už robi od novembra a ešte nemal ani jazdy a kamoška takisto robi od septembra. Pritom nám hovoril že to budu min. 3 mesiace až 4. Robili ste tam niekto ?
Mam kamaratov ktori tam robili vodičak, sice asi pred dvoma rokmi, ale je pravda že tie jazdy nemohli mať tak ako oni chceli, museli sa prisposobovat autoškole kedže ide asi o jednu z najvačšich autoškol v KE a maju naozaj velky počet zaujemcov.... no častokrat mali časovy rozdiel medzi jazdami aj dva až tri tyždne, čo je dosť nanič hlavne na začiatku... myslim že oni robili asi 6-7 mesiacov, ale čo som počula tak inštruktori su tam celkom fajn
no grendel (aspoň teda pre pár rokmi, keď som si ja robila vodičák a chodila na strednú, ktorá bola "partnerom" grendelu) pokiaľ viem, je brutálne vyťažená a plná autoškola, tak sa ani nečudujem, že sa nevie niekto dostať poriadne k jazdám.
mne inak nikdy nebola tá autoškola nejako sympatická.
renner bol za mojich čias fájn. mám z neho veľmi príjemné spomienky. prístup ako pri teórii, tak na jazdách (spôsob prístupu/učenia, dohadovanie si jázd...) a aj celková zhovievavosť.
a ak ide o cenu (ak ťa zaujíma), čo viem, najlacnejšie sú momentálne v ke alfa a tomčo.
v košiciach je asi 40 autoškôl, vyber si takú, v ktorej si ty môžeš vyberať kedy chceš mať jazdy, lebo zozačiatku je najlepšie keď jazdíš často a nie s rozdielom týždeň a viac, aspoň ja som to mala tak, že keď som mala týždeň medzi jazdami, cítila som sa za volantom akoby som šoférovala prvýkrát, ale keď som si dávala jazdy každý druhý deň tak som sa cítila stále istejšie a išlo mi to lepšie....
a fajn inštruktorov máš v každej druhej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mne inak nikdy nebola tá autoškola nejako sympatická.
renner bol za mojich čias fájn. mám z neho veľmi príjemné spomienky. prístup ako pri teórii, tak na jazdách (spôsob prístupu/učenia, dohadovanie si jázd...) a aj celková zhovievavosť.
a ak ide o cenu (ak ťa zaujíma), čo viem, najlacnejšie sú momentálne v ke alfa a tomčo.
GRENDEEEEL
a fajn inštruktorov máš v každej druhej...