ahojte, mam jedne taky problem.. uz som mala 3 jazdu a stale nechapem krizovatky a to je najdolezitejsie co potrebujem... uz sa skor bojim jazd ako to bolo u vas kedy ste to pocohpili alebo ako ste to pochopili vopred dakujem za rady/odpovede :/
Presne pre toto sme mali najprv komplet teóriu, až potom jazdy. Síce, ja som križovatky vedela aj predtým
Veď si k tomu sadni, zober si knihu s teóriou (ak máte, ak nie, aj na nete sa dá nájsť teória) a čítaj, premýšlaj, predstavuj si, snaž sa pochopiť. Zober si testy a rob úlohy s križovatkami, vždy sa snaž aj pochopiť, prečo je to tak a nie inak, na základe akého pravidla sa musia autá v danej situácii správať... Nie je toho veľa a zvládne to určite každý, takže smelo do toho
1 hodina križovatiek v autoškole a chápal som...na druhej strane, niekedy tomu môžeš chápať a v reale natrafíš na takú, že počkáš dokedy nepôjdu autá a prejdeš na istotu
Pozerajte značky, uvedom si, či si na hlavnej, alebo vedľajšej ceste a do križovatky choď pekne opatrne a s rozvahou. Tretia jazda je málo, taký ten rytmus ešte chytíš, neboj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Veď si k tomu sadni, zober si knihu s teóriou (ak máte, ak nie, aj na nete sa dá nájsť teória) a čítaj, premýšlaj, predstavuj si, snaž sa pochopiť. Zober si testy a rob úlohy s križovatkami, vždy sa snaž aj pochopiť, prečo je to tak a nie inak, na základe akého pravidla sa musia autá v danej situácii správať... Nie je toho veľa a zvládne to určite každý, takže smelo do toho
Nech zabuje niekoho.