Čaute, chcel by som sa opýtať, či ste niekto robili autoškolu v drajve a aké to tam bolo ? Poprípade odporučiť niečo iné.
Momentálne som ale rozhodnutý pre drajv, len sa chcem uistiť.
Vyhýbať sa autoskole Panda a urcite by som šiel do Kuželky tak správneho človeka ako je inštruktor v tejto autoškole len ťažko nájdeš na jazdach s nim som si vôbec nepripadal ako v autoskole úplne ako keby ste šli s nejakým zmámim, rádio, debatka a pohodlne jazdenie po meste trpezlivý a strašne férový chlapík a áno robím mu timto reklamu lebo nebyť jeho bolo by zo mňa nemohlo bez vodicaku ešte i dnes
Drajv je faaaajn, az na nudne hodiny teorie ale potom ked mas sancu si vyber auto seat leon je tam jeden super instruktor, pripravi ta tak ze to das na 1. krat!
Kamarát chodil do Drajvu, jazdi na vw Polo, rozbitá spojka jak fras, dlho čakal na jazdy, menili sa mu inštruktori a skúšku mal na inom aute...to bolo dávnejšie, možno si už polepšili. Ja som chodil do Renneru, super inštruktor aj na teóriu a aj ten v aute, jazdil som na golfe. Trvalo to síce pomaly pol roka ale šiel by som z nova plus v triede prevažovali dievčatá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a
a
a
a
a
a
a
a
a konec
O Drajve som nepočula ani zlé ani dobré, takže predpokladám taký priemer.
*znova