Ja tak chcem ísť. Neviem.. môj názor je taký, že "jesenný" vodiči sú smelší v horších poveternostných podmienkach, nakoľko sa učia jazdiť napr. (v zime) aj na zľadovatených cestách, námrazách, predvídavo sa naučia brzdiť, rátajú s akoukoľvek situáciou, lebo šak šmyk kedykoľvek.. o to ľahšie to majú v lete, keď sú cesty suché ale nehodovosť je väčšia.
zhoršené podmienky si môžeš skúsiť aj potom s rodičom/kamošom, niekým. Ja som robila autoškolu na jar a mala som zo začatku problém s odhadol vzdialenosti, takže som bola rada, že som tie pruhy na ceste/parkovisku videla.
Teraz vlastne budem prvú zimu šoferovať ale vobec sa toho nebojím a už vôbec nie preto, že som si to neskúsila v autoškole.
Ja som mala v autoškole všetky možné podmienky, lebo som začínala posledného januára a končila v apríli/máji .. a som za to rada, lebo ďalšiu zimu budem jazdiť jak šéfis ... je to celkom sranda, keď jazdíš dva mesiace a potom ideš prvýkrát na diaľnicu, prší, sneží, všetko špliecha spod kolies na čelné a ideš 130, lebo inštruktor sa náhli .. Potom ti to dosť dodá odvahu
Nastúpila som na vodičák v decembri a v januári po vianociach som šla na skúšky. Všade tona snehu ( šak bývam na orave ) pod snehom namrznutý ľad, jebnutá fabia to nezvládala, motor pri cúvaní zdochýňal kde tu občas lebo to auto na cvičisku muselo ísť na spojke. NJ, bola to zábava
Ale kebyže si mam vybrať, zas idem v zime... A zas si dám jazdy o piatej večere keď je už tma a milion aut
@borovy autoškolu si robím ja, anketu založil frajer, lebo sme sa akurát včera na tomto "pochytili", ja si chcem jazdy rozložiť aj na zimu do horších podmienok, on si myslí, že si to zbytočne komplikujem a mala by som si dať jazdy hustejšie, aby som nemala skúšky v zime...
DDDDDDDDDDDD
V autoskole sa naucis hrozne malo, radsej ju rychlo zbuchat a potom s niekym jazdit kto ta usmerni, ze nie uplne sama, toto je hrozne zbytocne to tak natahovat
Ja som robila v lete lebo som mala na to vtedy cez prázdniny čas, ale nie je na škodu mať jazdy aj v horších podmienkach, ikeď @14 pravda, skúsenosti naberieš hlavne potom sama
Ja keby si robil vodicak tak urcite v zime..
ono su pekne komentare o tom, ze si to potom nacvicis s niekym s rodiny, akurat ten clovek ako spolujazdiec nema pedal na brzdu a ked najebes budes za to zodpovedna ty, kdezto tuto ta instruktor usmerni a tak a nemusis mat az taky stres, ze sa nieco stane.. ludia su aj ohlsduplnejsi k autoskolam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teraz vlastne budem prvú zimu šoferovať ale vobec sa toho nebojím a už vôbec nie preto, že som si to neskúsila v autoškole.
Ale kebyže si mam vybrať, zas idem v zime... A zas si dám jazdy o piatej večere keď je už tma a milion aut
V autoskole sa naucis hrozne malo, radsej ju rychlo zbuchat a potom s niekym jazdit kto ta usmerni, ze nie uplne sama, toto je hrozne zbytocne to tak natahovat
nevýhoda, že som niekedy chytil auto priamo z garáže a mrzol za volantom najbližšiu pól hodinu
zas cez leto som počul pár ľudí, ktorým postarší inštruktor smrdkal v aute
tak si vyber
ono su pekne komentare o tom, ze si to potom nacvicis s niekym s rodiny, akurat ten clovek ako spolujazdiec nema pedal na brzdu a ked najebes budes za to zodpovedna ty, kdezto tuto ta instruktor usmerni a tak a nemusis mat az taky stres, ze sa nieco stane.. ludia su aj ohlsduplnejsi k autoskolam