Fuuuu a vysvetlí mi niekto načo si robiť testy na internete keď ti tam proste jebnú papiere a v tých papieroch si je človek proste na stopiču istý tým že ak to napíše podľa nich správne tak to spraví.
Ako fakt nechápem teraz tú logiku, si ich radšej robiť z iných zdrojov.
Nie je to pravda. Tiež som si robil testy na internete, nejako sa proste skúšať musíš...Nechápem ako prečo by si mala pohorieť, respektíve tá dotyčná ktorá sa učí aj testami z internetu. ..Fakt divná otázka...
Alebo som nepochopil
teraz nejdem klamat lebo naco by som klamal ked ma tu aj tak nikto osobne nepozna, na autoskolu som si robil IBA testy z internetu den/dva dni pred skuskou. Samozrejme som chodil aj na teorie cca iba 2 som vymeskal ale z niakej knihy som sa neucil. Cisto iba testy, lebo tie iste testy co su na internete maju aj oni. Otazky sa opakuju, niektore castejsie niektore menej casto ale v podstate je to furt to iste dokola cize ked sa aj tak bojis mozes si zacat ropbit testy dopredu aj mesac ale ucit sa z knihy mi dojde ako bullshit ked nejsi uplne vymleta :}
wtf? testy čo sú na nete sú rovnaké ako tie čo dostaneš ja už fakt neviem čo ľahšie môže človek očakávať.. raz som si ich všetky prešla, zapísala si veci, ktoré som mala zle, tie som si prešla ráno pred skúškou a mala som plný počet bodov
pred 6 rokmi ked som robil vodicak .. a ucil som sa z testov z internetu .. to bolo identicke, takmer. Viac-menej som sa ucil k otazke len spravnu odpoved a potom si ju logicky rovno hladal medzi odpovedami a nestracal cas citanim vsetkych otazok. No a ako dlho som sa ucil, neviem. Par krat si rpejdes tych 31 testov a nieco sa ti vryje do palice. co ja viem 3x ? nepamätam uz
@nina151 tie testy sú rovnaké ja som urobila všetkých 35 testov asi tak 10x a učila som sa pravidelne a vôbec sa za to nehanbím zato som testy spravila na 55bodov a vodičák hneď na prvý krát
good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a nemala som v tej dobe čo robiť, tak som sa učila toľko, kým som si nebola odpoveďou na každú otázku istá, čo mi určite zabralo viac ako deň roboty
Ako fakt nechápem teraz tú logiku, si ich radšej robiť z iných zdrojov.
Alebo som nepochopil
(nie naschval, staci precitat)
good luck