Viete mi odporucit nejaku dobru autoskolu v ZA? Nemusi byt najlacnejsia, ide mi skor o to, aby tam po mne stale nekrical nejaky stary zakomplexovany instruktor Rozmyslala som nad autoskolami Alex, Samek alebo Ohradka. Viete mi k nim nieco povedat?
u cimermana som bol aj ja ale je tomu uz zo 9 rokov.. instruktora som mal v pohode chlapika s ktorim sme sa len vozili a kecali soferovanie mi sadlo takze som nemal nejake problemy. co mi hrozne vadilo a za posledne roky sa vobec nezmenilo ze na teoriu vas posadia do triedy pustia VHS z roku 1990 a idu kavickovat, ziaci sa bavia nemas prakticky ziadnu moznost sa nieco naucit na hodinach teorie. ale to je individualne niektorym to nechyba a niektori ktori to potrebuju mozu mat koli tomu problemy na skuskach.
segra sla nedavno do Majtanovej » www.autoskolaalex.sk/... pretoze tam pozname instruktorku a nevie si vynachvalit hlavne pristup instruktorov. pocul som na nich uz vela dobreho tak myslim ze deti pojdu tiez tam az nastane cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
... zaručujem ti že tam po tebe kričať nikto nebude
osobne tam chodim, polka triedy tam sla, nevieme si vynachvalit.
Ja som robil u Líšku .. aj tam som mal v pohode inštruktora, takého starého pána .. ale myslím,že ten tam už nerobí.
segra sla nedavno do Majtanovej » www.autoskolaalex.sk/... pretoze tam pozname instruktorku a nevie si vynachvalit hlavne pristup instruktorov. pocul som na nich uz vela dobreho tak myslim ze deti pojdu tiez tam az nastane cas